Ayedaş

Ayedaş

Son dakika ayedaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayedaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayedaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayedaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayedaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 ayedaş haberi bulunmuştur. Tüm ayedaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 24 Haziran­ -15 Ekim 2023 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.
23.06.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler! İstanbul’da elektrik kesintisi! 8-9 Eylül’de 24 ilçeye 8 saate yakın elektrik verilemeyecek. AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler ve mahalleleri paylaştı. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
8.09.2022 Gündem
İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı
İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı Son dönemde artan orman yangınlarına önlem olarak İstanbul Valiliği bir dizi karar aldı. İstanbul Valisi Yerlikaya "Ormanlık alanlara girişlerin 5 Temmuz 2022-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır" açıklaması yaptı.
3.07.2022 Gündem
Belgrad ormanı açık mı? Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ormanda mangal yakmak yasak mı, ormanlara giriş var mı?
Belgrad ormanı açık mı? Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ormanda mangal yakmak yasak mı, ormanlara giriş var mı? Türkiye’de yazın çıkan orman yangınları nedeniyle birçok ilde ormanlara giriş yasaklandı, mangal yakılmasına izin verilmedi. Ormanlara giriş yasağı gelen yerlerden biri de İstanbul idi. Peki, Belgrad ormanı açık mı? Mangal yasak mı?
16.09.2021 Gündem
Elektrikler neden kesildi? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi belli oldu! İşte 2 Ağustos elektrik kesintisi detayları
Elektrikler neden kesildi? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi belli oldu! İşte 2 Ağustos elektrik kesintisi detayları Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintisi haberleri geliyor. Elektriksiz kalan vatandaşlar elektriklerin neden kesildiğini sorguluyor. Enerji Bakanlığı ise kesintilerin sebebini açıkladı. Peki, Elektrikler neden gitti? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi...
2.08.2021 Gündem
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75...
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75... Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Fiyatlar düşüyor. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok nedeni var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 75'e kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler...
30.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni dönem! Tamamen kaldırıldı, yüzde 50...
Elektrik faturalarında yeni dönem! Tamamen kaldırıldı, yüzde 50... Elektrikte yeni dönem. Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor. Elektrik abonelerini ve Elektrik üretim şirketlerini kapsayan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasası Kapasite Mekanizması Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. Buna göre, bir önceki yönetmelikte yer alan, “Mevcut ve işletmede olan, geçici kabul tarihi en eski ünitesinin geçici kabul tarihinden başlayarak hesaplanan santral yaşı 13 yıldan büyük yerli kaynaklara dayalı olmayan santraller kapasite mekanizmasında yer alamayacak” ibaresi yürürlükten kaldırıldı. Öte yandan enerji sektöründe ‘yeşil’ dönem 1 Haziran’da başlıyor. Tüketiciler 1 Haziran’dan itibaren yenilenebilir kaynaklardan üretilmiş enerjiyi kullanmayı seçebilecek. Elektrik üreticileri, enerjinin kaynağını belgeleyecek. Yapılan değişiklikle birlikte EPDK’nin tüketicilerin kullandığı elektriğin yenilenebilir enerji kaynaklarından üretildiğini garanti eden Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti (YEK-G) sistemine ilişkin usul ve esasların belirlendiği yönetmelik de yer alan ilgili mevzuata, “kanun” ibaresinden sonra gelmek üzere “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi, Cumhurbaşkanı kararı” ibaresi de eklendi.
21.05.2021 Ekonomi
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Veysel Eroğlu kimdir? Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu nereli? Ilısu Barajı’na adı verildi!
Veysel Eroğlu kimdir? Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu nereli? Ilısu Barajı’na adı verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ilısu Barajı'na eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun adının verildiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunurken, Ilısu Barajı'na Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun adının da verildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarafından Ilısu Barajı’na Veysel Eroğlu’nun adının verilmesinin ardından, Veysel Eroğlu kimdir, Veysel Eroğlu nereli? Soruları arttı.
5.06.2020 Gündem
Maltepe'de trafo merkezinde patlama
Maltepe'de trafo merkezinde patlama Maltepe'de AYEDAŞ'a ait bir trafoda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
19.04.2020 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek?
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ ve AYEDAŞ, resmi internet sitesi üzerinden birçok ilçe ve mahallede bakım ve yatırım programı kapsamında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, elektrik kesintisi ne kadar sürecek, elektrikler ne zaman gelecek?
5.11.2019 Yaşam
Okulların açılacağı gün toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak
Okulların açılacağı gün toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak Okulların açıldığı gün olan 17 Eylül'de 06:00 ile 14:00 saatleri arasında toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. İşte o gün alınacak tedbirler...
7.09.2018 Gündem
Kadıköy'de yüzlerce ağaç devrildi
Kadıköy'de yüzlerce ağaç devrildi Dün akşam saatlerinde tüm İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli fırtına Kadıköy'de birçok ağacın devrilmesine neden oldu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Avrupa yakasındaki 2 ilçede 1 Mart'ta elektrik kesintisi uygulanacak
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? (17 Ocak)
İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? (17 Ocak) İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor. Elektrik kesintileri gündelik hayatı zorlaştırdığı için halkın tepkisini çekiyor. Peki 17 Ocak Salı günü İstanbul'un hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak?
29.09.2021 Gündem
İstanbul'dan bir son dakika haberi daha: İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı!
İstanbul'dan bir son dakika haberi daha: İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi kar yağışı ile ilgili yaşanan sıkıntılar ve yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. İBB herkese uyarıda bulundu. Öte yandan İstanbul Boğazı'nda yaşanan yoğun tipinin görüş mesafesini düşürmesinden dolayı boğaz trafiğe kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da kar kalınlığı 120 santimetreye ulaştı
İstanbul'da kar kalınlığı 120 santimetreye ulaştı İstanbul'da cuma günü etkili olmaya başlayan kar yağışı ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürürken, İstanbul Çatalca'da kar kalınlığı 120 santimetreye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yapılacak?
İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yapılacak? İstanbul'da elektrik kesintileri devam ediyor. Bugün ve hafta içi Anadolu ve Avrupa yakasında birçok ilçede elektrik kesintileri yaşanacak. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeler...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?
İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İstanbul'da elektrik kesintiler devam ediyor. Resmi ağızlardan gelen açıklamaya göre 2 Ocak Pazartesi ve 3 Ocak Salı tarihlerinde bazı İstanbul'da çeşitli ilçelere elektrik verilmeyecek. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeler...
29.09.2021 Gündem
Salı günü Anadolu yakası karanlığa bürünecek ayrıca 6 ilde de kesinti uygulanacak
Salı günü Anadolu yakası karanlığa bürünecek ayrıca 6 ilde de kesinti uygulanacak Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) , salı günü Anadolu yakasında 8 ilçedeki bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. Ayrıca Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'nin bazı bölgelerinde 3 Ocak Salı günü elektrik kesintisi uygulanacak
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrik kesintisi ne zaman sona erecek!
İstanbul'da elektrik kesintisi! Elektrik kesintisi ne zaman sona erecek! İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintisi devam ediyor. Dün yaşanan fırtına ve kar yağışı beraberinde elektrik kesintilerinin yaşanmasına neden oldu. Dün akşam saatlerinden itibaren çalışmalarını sürdüren BEDAŞ'tan açıklama geldi. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Kesinti ne zaman sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Kar, fırtına felç etti
Kar, fırtına felç etti Aniden bastıran kar, yağmur ve fırtına Türkiye genelinde hayatı olumsuz etkiledi. En çok etkilenen illerin başında Mersin geldi. Bir kadın ve bir erkek sele kapılıp yaşamını yitirirken çok sayıda ev, iş yeri ve araç sular altında kaldı
29.12.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ayedaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayedaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.