Elif ve Ayda'nın durumu nasıl? Bakan Koca açıkladı
Elif ve Ayda'nın durumu nasıl? Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulunarak, "Hepimizin merak ettiği Ayda bebeğimizi ziyaret ettim. Kendileri yoğun bakımda rahatça konuşabilir olduk. Genel durumu iyi. Elif bebeğimiz ise serviste kardeşleriyle birlikte tedavisi devam ediyor. Genel durumu iyi. Ablaları Ezel ve Elzem ile sohbet ettik. Onların durumu da iyi sağlıkları yerinde. İdil kızımız covid pozitif olan kızımızı da ziyaret ettim. Onun da genel durumu iyi. Günay evladımız yoğun bakımdaydı. Kendisinin de durumu iyi. 2-3 gün yoğun bakımda kalacak." dedi.
5.11.2020 Gündem
Ayda Gezgin'in babasından yürek yakan sözler! 'Annelik duygusuyla...'
Ayda Gezgin'in babasından yürek yakan sözler! 'Annelik duygusuyla...' İzmir depreminden 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin'in annesi Fidan Gezgin'in cenaze töreni düzenlendi. Tören sonrasında yaşadıklarını anlatan acılı baba Uğur Gezgin ise "Çok zor bir süreçteyim. Hiç aklıma gelmeyecek bir zamanda oldu. Depremden 20 dakika önce telefonda görüşmüştüm." ifadelerini kullandı. Uğur Gezgin, "Eve girdikten sonra çamaşırlarını makineye atarken, hemen yan tarafta da buzdolabı var. Orada üstüne kapaklandığını düşünüyorum. Adli Tıp doktorunun dediğine göre, ilk darbeyi aldıktan sonra eşim vefat etmiş. Çocuğuma bir şekilde annelik duygusuyla yaşam üçgeni açmış." diye konuştu.
4.11.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minik Ayda'nın babası ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, minik Ayda'nın babası ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’deki depremde enkaz altından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin’in babası Uğur Gezgin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
3.11.2020 Gündem