Ayçiçek yağı almak için hücum ettiler! Şok eden görüntü, yakınlarına telefon bile açtılar...
Ayçiçek yağı almak için hücum ettiler! Şok eden görüntü, yakınlarına telefon bile açtılar... Ayçiçek yağı kuyruğu görüntüsü şaşkına çevirdi! Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketlerine ayçiçeği yağının geldiğini gören vatandaşlar, yağ almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı kişiler bilinçsiz vatandaşların ortada bir stok sıkıntısı yokken ayçiçeği yağına bu kadar çok talep göstertmesinin yine yağ fiyatlarını arttıracağını belirterek tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise birbirleriyle yarışırcasına satın almaya devam edip, yakınlarına telefon açarak 'gelin alın' dedi.
14.04.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, süt, çay, yumurtaya indirim! Zincir marketten ilk adım...
Ayçiçek yağı, süt, çay, yumurtaya indirim! Zincir marketten ilk adım... Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay ve peynir fiyatlarına indirim yapıldı! TL'nin değer kazanmasıyla birlikte indirim haberleri peş peşe geliyor. Tarım Kredi'nin ardından bir market zinciri daha ürünlerinde indirime gitti. Belirtilen ürünlerin hepsinin fiyatında düşüş oldu. İşte indirim yapılan ürünler ve indirimli fiyatları...
25.12.2021 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? Tarih verildi. Ayçiçek yağı fiyatlarının giderek artmasının ardından vatandaşlar fiyatların stabil hale gelip gelmeyeceğini merak ediyordu. Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil açıkladı. Tüketicinin talebi yoğun olduğu için ayçiçek yağının raflarda bulunamayabileceğini dile getiren Büyükhelvacıgil, sektörde arz sıkıntısının olmadığını söyledi. 'Ayçiçek yağında fiyatlar düşecek mi?' sorusunu da yanıtlayan Büyükhelvacıgil 2022'nin ilk aylarına işaret etti.
8.12.2021 Ekonomi