Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Suriye için her türlü hazırlığı yapıyoruz
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Suriye için her türlü hazırlığı yapıyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldığı canlı yayında Türkiye ve dünya gündemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Rusya ve ABD sözlerini tutmadılar. 2019 yılında ABD ile müzakere ettik, ortak açıklama yaptık. Rusya ile Soçi'de mutabakata vardık. Her ikisi de teröristleri bölgeden temizleyeceklerdi. Temizlemedikleri gibi ABD silah desteğini devam ettiriyor. Türkiye her türlü hazırlıklarını yapıyor. 'Bir gece ansızın' artık mottomuz haline geldi." dedi.
27.07.2022 Gündem
Ayçiçek yağıyla ilgili son dakika kararı! Kota getirildi, Rusya açıkladı
Ayçiçek yağıyla ilgili son dakika kararı! Kota getirildi, Rusya açıkladı Ayçiçek yağıyla ilgili son dakika kararı. Kota getirildi, Rusya resmen duyurdu. 15 Nisan'dan itibaren başlıyor. Rusya Tarım Bakanlığı, iç piyasada istikrarı korumak için 15 Nisan’dan itibaren ayçiçeği yağı ihracatına geçici olarak kota getirildiğini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Düğmeye basıldı
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Düğmeye basıldı Ayçiçek yağı üzerinde yapılan fiyat manipülasyonu sonrası vatandaşlar marketlere akın ederken, Tarım ve Orman Bakanlığı, yağda herhangi bir stok sorunu olmadığını açıkladı. Bunun üzerine Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci dün de ayçiçek yağı üretimi ve ithalatı ile alakalı tüm ilgili birimleri bakanlıkta toplayarak brifing aldı. Yapılan sunumlarda Türkiye'nin ayçiçek yağında herhangi bir arz ve stok sıkıntısı bulunmadığı aksine bu yıl ayçiçek üretiminin tüm zamanların rekorunu kırmaya hazırlandığı ifade edildi.
8.03.2022 Ekonomi