İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanacak? İstanbul'da AVM'ler kaça kadar açık? AVM'lerin kapanış saati!
İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanacak? İstanbul'da AVM'ler kaça kadar açık? AVM'lerin kapanış saati! İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı öncesi İstanbul Valiliği önlemlerini artırdı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ulaşım, sosyal hayat, eğitim gibi alanlar ile ilgili önemli kararlar alındı. Valilik'ten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışının beklendiği 4 gün için kararlar alındı. Peki, İstanbul'da AVM'ler kapanacak mı? İstanbul'da AVM'ler kaça kadar açık? AVM'lerin kapanış saati!
9.03.2022 Gündem
AVM saatleri 2021! İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanıyor? Süre uzatıldı AVM açılış kapanış saatleri 2021
AVM saatleri 2021! İstanbul'da AVM'ler kaçta kapanıyor? Süre uzatıldı AVM açılış kapanış saatleri 2021 İstanbul'da AVM'ler saat kaçta kapanıyor? İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Avdagiç, İstanbul'da AVM ve cadde mağazalarının kapanış saatinin 17.00'dan 17.30'a uzatıldığını duyurdu.
16.04.2021 Gündem
AVM saatleri | AVM’ler bugün açık mı, kaça kadar açık, yasakta kaçta kapanıyor 2021? AVM çalışma saatleri…
AVM saatleri | AVM’ler bugün açık mı, kaça kadar açık, yasakta kaçta kapanıyor 2021? AVM çalışma saatleri… Kabine kararlarının açıklanıp, İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs genelgesinin yayımlamasıyla AVM çalışma saatleri sorgulaması başladı. AVM'ler hafta sonu ve hafta içi illerin risk durumuna göre hizmet veriyor, düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerde AVM'lerin çalışma saatleri değişiklik gösteriyordu. AVM’ler kapatıldı mı? AVM’ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? AVM çalışma saatleri…
14.04.2021 Gündem
AVM'lerde yeni dönem! Yasaklandı...
AVM'lerde yeni dönem! Yasaklandı... Alışveriş merkezi (AVM) içindeki kafe, restoran ve lokantalar da İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) genelgesi kapsamında, 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya "gel­-al" şeklinde hizmet verecek.
18.11.2020 Gündem