AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? İÜ AUZEF sonuçları sorgulama erkanı
AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? İÜ AUZEF sonuçları sorgulama erkanı İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavına giren öğrenciler merakla 4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen AUZEF dönem sonu final sınavı sonuçlarını sorguluyor. Sınavın ne zaman açıklanacağını araştıran öğrenciler arama motorlarına yönelerek “İÜ AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya başladı.
8.06.2022 Eğitim
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İÜ AKSİS üzerinden bahar dönemi AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sonuçları sorgulama ekranı!
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İÜ AKSİS üzerinden bahar dönemi AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sonuçları sorgulama ekranı! AUZEF sınav sonuçları 2022 için yapılan aramalar yoğunlaştı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları 16-17 Nisan 2022 tarihlerinde yapıldı. AUZEF sınav sonuçları İÜ AKSİS üzerinden erişime açılacak. Peki, 'AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?' sorusu yanıt arıyor. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
26.04.2022 Eğitim
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF online sınav sonuçları sorgulama
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF online sınav sonuçları sorgulama AUZEF online sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Koronavirüs salgını sebebiyle AUZEF vize sınavları, 21 Kasım 2020 itibarıyla uzaktan yapılmaya başlandı. Vizelere giren adaylar, sabırsızlıkla AUZEF vize sınav sonuçlarını beklemeye başladı. İşte detaylar...
27.11.2020 Eğitim