Ato

Ato

Son dakika ato haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ato ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ato haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ato

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ato gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 ato haberi bulunmuştur. Tüm ato haberleri aşağıda listelenmiştir.
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, hafta sonunda yapılacak kafe ve restoranları boykota ilişkin, "Ticaret hayatı bir bütündür ve fiyat artışlarıyla mücadeleye boykot ile değil ancak birlik ve beraberlik içinde katkı sağlanabilir" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Adana'da ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 68 oldu
Adana'da ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 68 oldu Adana Ticaret Odası, (ATO) Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) ait Adana verilerini paylaştı. Aktarılan verilere göre Ocak 2023’te Adana ihracatının, ithalatı karşılama oranı %68,8 oldu.
4.03.2024 Adana
ATO Başkanı Bayram: “Depremin acısı daha dün gibi yüreğimizde”
ATO Başkanı Bayram: “Depremin acısı daha dün gibi yüreğimizde” Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, “Bu felaket, milletimizin yaşadığı en acı deneyimlerden biridir ve tarihte unutulmayacak bir yer edinmiştir” dedi.
5.02.2024 Adana
Adana Teknofest'e hazırlanıyor
Adana Teknofest'e hazırlanıyor Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Türkiye'nin öncü havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in 2024 Teknoloji Yarışmaları için başvuruların başladığını bildirdi.
24.01.2024 Adana
Yurt dışı oy kuyruğu! '10 binin üzerinde insan mevcut'
Yurt dışı oy kuyruğu! '10 binin üzerinde insan mevcut' Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurtdışı temsilciliklerinde kullanılan ve uçakla Ankara’ya getirilen oyların bulunduğu ATO Kongresium’da görevliler ve partililer oy sayımını yapmak için uzun kuyruklar oluşturdu.
15.05.2023 Gündem
CHP'li Erkek: Seçim sonuçları kesinleşene kadar görevimizin başındayız
CHP'li Erkek: Seçim sonuçları kesinleşene kadar görevimizin başındayız CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Yurt dışı oylarının sayımı ATO'da devam ediyor ve bu işlem daha da zaman alacak gibi duruyor. Buradan ayrıldıktan sonra da ATO'yu ziyaret edeceğiz. Orada da milletvekillerimiz, sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz görev yapıyorlar. Seçim sonuçları kesinleşene kadar CHP ve Millet İttifakı olarak görevimizin başındayız" dedi.
15.05.2023 Gündem
Mehmet Aypek kimdir, öldü mü? Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Aypek
Mehmet Aypek kimdir, öldü mü? Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Aypek Eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Mehmet Aypek, Ankara'da bir plazada bulunan ofisinde, yakın koruması tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Peki, Mehmet Aypek kimdir, nereli, ne iş yapıyor?
26.04.2023 Gündem
Bakan Varank: 10 unicorn hedefi, ulaşılması zor değil
Bakan Varank: 10 unicorn hedefi, ulaşılması zor değil Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bu yılın ilk 6 ayında Türk girişimler 1,4 milyar dolar yatırım aldılar. Daha yılın ilk yarısında geçen yılı yakalamış olduk. Kısa sürede kat ettiğimiz mesafeye bakınca ben açıkçası, 10 unicorn hedefinin ulaşılması zor bir hedef olmadığını düşünüyorum" dedi.
26.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu siyasette bir ilk" diyerek duyurdu! AK Parti'den Metaverse için ilk adım...
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu siyasette bir ilk" diyerek duyurdu! AK Parti'den Metaverse için ilk adım... Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO'daki Metaverse Forumu'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Dünya dijital teknolojiler üzerinde inşa edilen yeni bir döneme doğru dolu dizgin gidiyor. Bizlere de düşen kendi insanlarımızı, bu kaçınılmaz geleceğe en doğru, güvenli, güçlü, donanımlı şekilde hazırlamaktır" dedi
21.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: KDV sisteminin sadeleşmesi reel sektörün işlerini kolaylaştıracak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: KDV sisteminin sadeleşmesi reel sektörün işlerini kolaylaştıracak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Helalleşme kılıfında hesaplaşma turlarına çıkanlardan, karın örttüğü yollarda milleti kaderine terk eden zihniyetten iş insanımızın derdiyle dertlenmesini bekleyecek değiliz. 20 yıldır nasıl özel sektörümüzle omuz omuza ilerlediysek Cumhuriyetin 100’üncü yılına da yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı bir yaklaşımla iş dünyamızla birlikte ilerleyeceğiz” dedi.
27.01.2022 Siyaset
Fiyatlarda indirim açıklaması! Tarih verdi: 'Hemen hemen bütün alanlarda göreceğiz'
Fiyatlarda indirim açıklaması! Tarih verdi: 'Hemen hemen bütün alanlarda göreceğiz' Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Doların düşüşü fiyatlara yansıyacak, yansımak zorunda. Önümüzdeki hafta hemen hemen bütün alanlarda fiyat indirimlerini göreceğiz." ifadelerini kullandı:
22.12.2021 Ekonomi
Bakan Akar'dan NATO açıklaması: 'Türkiye tam merkezde yer alıyor'
Bakan Akar'dan NATO açıklaması: 'Türkiye tam merkezde yer alıyor' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin ATO'nun ikinci büyük ordusu olduğunu ifade ederek, “İttifak'ın yükünü ve tüm değerlerini paylaşarak NATO'yu kendi güvenliğinin merkezine koymakta ve aynı zamanda NATO'nun güvenliğinin merkezinde yer almaktadır" dedi. Türkiye’nin DEAŞ, El Kaide, PKK/YPG, FETÖ ve diğer terör örgütleriyle aynı anda mücadele ettiğini vurgulayan Akar, “NATO ve Avrupa'nın sınırlarını teröre, kaçakçılığa ve insan kaçakçılığına karşı korumak için ne gerekiyorsa yapmaktadır" ifadelerini kullandı.
19.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi öncesi flaş mesaj: ABD sözleşmeye uymadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi öncesi flaş mesaj: ABD sözleşmeye uymadı NATO Zirvesi'ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'e seyahati öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'ne ilişkin, "Müttefiklerimizle ittifaka verdiğimiz önemin altını bir kez daha çizeceğiz." dedi.
13.06.2021 Siyaset
SGK prim ödemeleriyle ilgili flaş gelişme! İndirimden sonra şimdi de...
SGK prim ödemeleriyle ilgili flaş gelişme! İndirimden sonra şimdi de... SGK prim ödemeleriyle ilgili flaş açıklama! Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerinin "kredi kartı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim ödemelerinde fark alınmasın" talebini Kurum yetkililerine iletti.
22.05.2021 Ekonomi
Ramazanda ihtiyaç sahiplerine yardım yapılması çağrısında bulu
Ramazanda ihtiyaç sahiplerine yardım yapılması çağrısında bulu Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında toplu iftarların olmayacağı ramazanda, ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesinin ayın manevi iklimine uygun düşeceğini belirtti.
11.04.2021 Yaşam
Halkbank resmen duyurdu! 20 bin TL'ye kadar...
Halkbank resmen duyurdu! 20 bin TL'ye kadar... Halkbank resmen duyurdu. Binlerce kişiye iyi haber geldi. İmzalar atıldı. İşletme sermayesi ihtiyacını karşılamak isteyen ATO üyesi sigortacılar ve eksperler, ihtiyaçları doğrultusunda çatı limit 75 bin TL olmak üzere 75 bin TL’ye kadar limitli Paraf KOBİ Kart ve 20 bin TL’ye kadar Kredili Mevduat Hesabı ürünlerinden yararlanabilecek. Protokol kapsamında talepte bulunan işletmelere uygun komisyon oranları ile acentelik yaptıkları ana firmaya hitaben düzenleyebilecekleri 75 bin TL’ye kadar 1 yıl vadeli teminat mektubu desteği de verilecek.
26.01.2021 Ekonomi
Halkbank resmen duyurdu! Faiz...
Halkbank resmen duyurdu! Faiz... Halkbank'tan önemli adım. Dev banka ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar için harekete geçti. Protokol imzalandı. Düşük faizli kredi imkanı vatandaşların kullanımına sunuldu. 540 gün vade imkanı bulunuyor. Ayrıca indirim ve avantajlı kampanyalar da bulunuyor. Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması ile birçok vatandaş ekonomik olarak rahatlayacak. Konu ile ilgili Ankara Ticaret Odası(ATO), Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) peş peşe açıklamalar yaptı.
6.01.2021 Ekonomi
MasterChef Sefa kimdir? 2020 MasterChef Türkiye yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç kaç yaşında, aslen nereli?
MasterChef Sefa kimdir? 2020 MasterChef Türkiye yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç kaç yaşında, aslen nereli? Ekranların uzun soluklu yarışma programı MasterChef 2020 ana kadro yarışmacılarından Sefa Okyay Kılıç ile ilgili detaylar merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. Yarışmacıya ilişkin detayları merak edenler MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? şeklinde sorularla yoğun şekilde araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte biyografisi…
14.12.2020 Gündem
Selçuk Bayraktar’dan gençlere davet! Birlikte yürüyelim
Selçuk Bayraktar’dan gençlere davet! Birlikte yürüyelim Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın her eğitim döneminde Türkiye’nin yerli ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak konusunda istekli lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine karşılıksız sunduğu Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları devam ediyor.
26.11.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarını boykot çağrısına ATO'dan destek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarını boykot çağrısına ATO'dan destek! Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarının boykot edilmesi çağrısını desteklediklerini belirterek, "Ne Fransa’da ne de dünyanın herhangi bir yerinde Müslümanlar'a yapılan zulme kayıtsız kalamayız." ifadesini kullandı.
26.10.2020 Gündem
Halkbank 6 ay ana para ve faiz ödemesiz can suyu kredisi veriyor! Halkbank corona destek kredisi can suyu başvurusu 2020
Halkbank 6 ay ana para ve faiz ödemesiz can suyu kredisi veriyor! Halkbank corona destek kredisi can suyu başvurusu 2020 Halkbank'tan küçük işletmelere 'can suyu kredisi' desteği geldi. Türkiye Halk Bankası, 6 ay ana para ve faiz ödemesiz toplam 36 ay vadeli "İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi"ni devreye aldı. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Küçük işletmelerimiz için 'İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi’ adı altında sanayi ve ticaret odalarına üye, yıllık satış hasılatı 3 milyon lirayla sınırlı şahıs işletmelerini kapsayacak bir uygulamayı bugün itibarıyla devreye alıyoruz. Burada 25 bin lira nakit kredi, 25 bin lira da Paraf Kart'ı küçük işletmelerimize sunmak istiyoruz." dedi. Halkbank cansuyu işletme kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Halkbank cansuyu kredisi başvuru şartları detayları…
30.04.2020 Çalışma Hayatı
Halkbank'tan kredi duyurusu! 6 ay ödemesiz...
Halkbank'tan kredi duyurusu! 6 ay ödemesiz... Dev banka harekete geçti. Çok önemli duyuru yayımladı. Halkbank'ın yaptığı duyuru binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Halkbank'tan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Oda üyesi, satış hasılatı 3 milyon lirayla sınırlı şahıs işletmeleri için yüzde 7,5 maliyetle 6 ay ödemesiz destek programını devreye alıyor."
28.04.2020 Ekonomi
Patronlardan 'Deprem' çıkarması
Patronlardan 'Deprem' çıkarması Elazığ önceki gün merkez üssü Sivrice olan 6.8 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Depremin ardından yurdun pek çok noktasından bölgeye yardım eli uzanırken iş dünyası da Elazığ ve Malatya'ya adeta deprem çıkarması yaptı. İTO'dan 20 tır malzeme gönderilirken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AFAD koordinasyonunda İstanbul, Konya, Kayseri ve Bingöl’den, Elazığ ve Malatya'ya yardım götürmek için yola çıkan TIR'ların deprem bölgesine ulaştığını bildirdi.
26.01.2020 Gündem
Eski emniyet müdürüne her hafta 7 bin 500 lira rüşvet...
Eski emniyet müdürüne her hafta 7 bin 500 lira rüşvet... İstanbul'da yapılan fuhuş operasyonu ile ilgili çok çarpıcı bilgilere ulaşıldı. Gözaltına alınan Hakan Ato, ifadesinde eski Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu'na verilecek 50 bin lira, 3 adet IPhone telefon ve haftalık 7 bin 500 lira karşılığında masaj salonlarının faaliyetlerine devam edilmesi konusunda mutabık kalındığını anlattı.
28.10.2019 Gündem
Bakan Selçuk: Çalışma hayatında yapılamaz denilen reformları yaptık
Bakan Selçuk: Çalışma hayatında yapılamaz denilen reformları yaptık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Son 10 yılda aktif iş gücü programlarımızdan 3 milyon 300 bini aşkın kişi yararlanmış durumda." dedi.
23.05.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ato ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ato haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.