Atari

Atari

Son dakika atari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atari gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 atari haberi bulunmuştur. Tüm atari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde'
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde' İnternette izlediği videolar hayatını değiştirdi. O günden sonra hurda telefon ve çeşitli elektronik cihazlara farklı bir gözle baktı. Mesleği olan işteki asıl gelir kaynağını fark eden Hıdır Yıldız, eski cihazlardan resmen maden buldu. Yıldız, "Araştırmalarımıza göre, 14 ve 22 ayar değerinde bir altın olduğunu öğrendik" diyerek ilginç olayın detaylarını anlattı.
28.11.2022 Ekonomi
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı...
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı... İngiltere'de 19 yıldır üzerindeki sır perdesi aralanamayan dava, bir ailenin üzerine kara bulut gibi çöktü! 14 yaşında ortadan kaybolan genç kızla ilgili ortaya atılan 'öldürüp kebap yaptılar' iddiası ise erkek kardeşinin de sonu oldu.
11.07.2022 Dünya
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış durumda. Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda açılış töreni başladı
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda açılış töreni başladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılış töreni başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış törenine davetli olarak katıldı.
23.07.2021 Şampiy10
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evlatlarımızın hayatını iki günlük bir sınava mahkum etmenin de adil ve hakkaniyetli bir yanı bize göre yoktur. Gençlerimizi ve ailelerini endişe ve strese sokan yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı; bu kapsamda okul öncesi süreci de hesaba katan bir eğitim ve öğretim modeliyle her evladımızın ilgi alanına uygun üniversite eğitiminin sınavsız temini sağlanmalıdır. Demem odur ki üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır." dedi.
29.06.2021 Siyaset
81 ilde 149 bin iş yeri corona virüs genelgesi ile geçici olarak kapatıldı!
81 ilde 149 bin iş yeri corona virüs genelgesi ile geçici olarak kapatıldı! İçişleri Bakanlığının Koronavirüs Tedbirleri Genelgesi kapsamında 149 bin 382 iş yerinin geçici süreliğine faaliyetlerine ara verdiği bildirildi.
19.03.2020 Siyaset
'Aidatlar düşecek mi?' Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiriyor!
'Aidatlar düşecek mi?' Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiriyor! Corona virüs salgınıyla birlikte spor salonu, hamam, sauna gibi yerler ikinci bir emre kadar kapatıldı. Kararlar sonrası vatandaşların aklına 'Aidatlar düşecek mi?' sorusu geldi.
19.03.2020 Gündem
81 ile genelge gönderildi! Hepsinin faaliyeti durduruldu...
81 ile genelge gönderildi! Hepsinin faaliyeti durduruldu... İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Coronavirüs Tedbirleri” konulu ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak.
16.03.2020 Gündem
Son dakika... Ünlü şarkıcı ve oyuncu hayatını kaybetti!
Son dakika... Ünlü şarkıcı ve oyuncu hayatını kaybetti! İsrailli şarkıcı ve aktris Yona Atari 85 yaşında hayatını kaybetti.
11.03.2019 Dünya
Bir tıkla zenginlik hedefleyenlerin mesleği
Bir tıkla zenginlik hedefleyenlerin mesleği Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla Türkiye'de sayıları hızla artan Youtuberların, bazı kriterleri karşılaması halinde ayda 5 ile 25 bin lira arasında gelir elde edebildiği bildirildi.
17.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Yerli "bomba atarlar" kışla yolunda
Yerli "bomba atarlar" kışla yolunda Güvenlik güçlerinin bomba atar ihtiyacının karşılanması için Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından düzenlenen ihaleye katılan Konya'daki Akdaş Silah firması, Kara Kuvvetlerine 8 bin adet "AK40-GL" bomba atar yapacak.
11.10.2018 Gündem
Saha’da gövde gösterisi
Saha’da gövde gösterisi Türk savunma sanayisinin önemli firmalarının katıldığı SAHA EXPO 2018’de yerli teknolojiler gövde gösterisi yaptı. Fuarda, Bayraktar TB2’den Kanatlı güdüm kitine kadar kullanıma başlanan ürünler ile ilk kez sergilenen birçok yerli teknolojik ürün tanıtıldı
15.09.2018 Arşiv
Kimse yemeyince bahçesine tabela astı
Kimse yemeyince bahçesine tabela astı Antalya`nın Aksu ilçesinde yol kenarındaki bahçesinde yetişen meyvelerden kimsenin yememesine üzülen okul müdürü ağaca bu tabelayı astı.
16.07.2018 Yaşam
Polis baskını ortaya çıkardı! Oyun salonu görünümlü...
Polis baskını ortaya çıkardı! Oyun salonu görünümlü... İzmir’in Buca ilçesinde oyun salonu görünümlü uyuşturucu imalathanesine polis ekiplerince yapılan baskında çok sayıda esrar maddesi ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.
30.03.2018 Yaşam
Trabzon'da pistten çıkan uçakla ilgili şok iddia!
Trabzon'da pistten çıkan uçakla ilgili şok iddia! Prof. Dr. Selçuk Helhel, iniş sonrası pistten çıkarak denize metreler kala durabilen uçağın yolculardan birinin cep telefonu açması sonucu kontrolden çıkmış olabileceğini söyledi
18.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar
ATV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar ATV 6 Ağustos Pazar günü yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanlarıyla başlıyor. Yayın akışı Mucize Köpek ve Oyunbozan Ralph çocuklar için yabancı sinema filmleriyle devam ediyor. Hemen ardından ekranlara Pembe Panter 2 yabancı sinema filmi geliyor. Akşam kuşağına gelindiğinde tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği Turkcell Süper Kupa heyecanı ATV ekranlarında yaşanıyor. Beşiktaş – A. Konyaspor maçı ATV akşam kuşağında yer alıyor. Maçından sonra da kupa töreni ATV ekranlarında olacak. ATV 6 Ağustos Pazar günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Nintendo SNES yeniden piyasada!
Nintendo SNES yeniden piyasada! Nintendo, efsane konsolu SNES'i HD TV'lere getiriyor. SNES mini sayesinde Mario, Star Fox, Kirby, Zelda ve Contra gibi kült yapımları oynayabileceksiniz.
28.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Efsane atari geri dönüyor!
Efsane atari geri dönüyor! Atari, yayınlanan yeni videoya bakılırsa, yeni bir oyun konsoluyla geri dönmeye hazırlanıyor!
13.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Serdar Ortaç: Karımın arzulandığını düşünmek...
Serdar Ortaç: Karımın arzulandığını düşünmek... Posta gazetesine röportaj veren Serdar Ortaç, ‘Karımla bizi bir arada tutan tek şey sevgi, onun üzerine mal yapmadım’ diyor...
13.04.2017 Magazin
'Baba Sahne'yi Savaş Dinçelin doğum gününde açtı!
'Baba Sahne'yi Savaş Dinçelin doğum gününde açtı! Şevket Çoruh, Kadıköy'deki tiyatrosu Baba Sahne'yi, Savaş Dinçel'in 75'inci doğum gününde açtı.
2.04.2017 Kültür Sanat
'İçilen tek şey alkol değildi'
'İçilen tek şey alkol değildi' 'Küçük Onur' lakabıyla ünlünen Onur Sarıkaya, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar’ programında çarpıcı açıklamalar yaptı...
7.11.2016 Magazin
Atari salonum
Atari salonum Abisi Can Yılmaz ile Selanik’e giden Cem Yılmaz, bir oyun makinesinin başında çekilen fotoğrafını “Yeni aldığım atari salonum...
1.10.2016 Magazin
29 yıl sonra ortaya çıkan sır!
29 yıl sonra ortaya çıkan sır! Kendi döneminin efsane oyunu içerisindeki sır, tam 29 yıl sonra ortaya çıktı!
13.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Turabi'den şaşırtan cevap!
Turabi'den şaşırtan cevap! Hayranlarımdan biriyle...
5.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Atari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.