Assis

Assis

Son dakika Assis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Assis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Assis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Assis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan assis gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 assis haberi bulunmuştur. Tüm assis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı!
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı! Teknik becerileri, bakmadan verdiği paslar ve serbest vuruşlardaki isabet oranıyla ünlü Ronaldinho (42), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Abisi Assis ile bir mekanda yemek yiyen dünya futbolunun yıldız ismi, korumalar eşliğinde mekandan çıktı.
19.03.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da duyurdu: 7 anlaşma imzaladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Angola'da duyurdu: 7 anlaşma imzaladık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Angola Devlet Başkanı Manuel Gonçalves Lourenço ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Angola'nın daha önce Türkiye'den İHA ve SİHA talepleri olduğunu, bugün de zırhlı taşıyıcılarla ilgili bazı görüşmeler yaptıklarını bildirdi.
18.10.2021 Siyaset
Türk Telekom 16 şehirde 1600 personel alımı yapacak! Türk Telekom Assis TT personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır?
Türk Telekom 16 şehirde 1600 personel alımı yapacak! Türk Telekom Assis TT personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır? Türk Telekom personel alımı yapacağını duyurdu. TT tarafından yapılan duyuruda 16 farklı şehirde istihdam etmek üzere 1600 yeni personel alımı yapılacağı açıklandı. Türk Telekom grup şirketine bağlı AssisTT’de çağrı merkezlerinde istihdam etmek üzere yapılan personel alımı şartları da belirtildi. Türk Telekom Assis TT personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır?
20.10.2020 Personel Alımı
Ronaldinho için mahkeme kararı! Resmen...
Ronaldinho için mahkeme kararı! Resmen... Paraguay'da 5 aydır esaret altında olan eski futbolcu Ronaldinho'nun ülkeden çıkışına izin verildi.
25.08.2020 Futbol
Efsane futbolcu Ronaldinho serbest bırakıldı
Efsane futbolcu Ronaldinho serbest bırakıldı Sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da tutuklanan ve 6 ay hapis cezası alan Brezilyalı eski yıldız futbolcu Ronaldo de Assis Moreira, bilinen adıyla "Ronaldinho" ev hapsine alındı.
7.04.2020 Futbol
Ronaldinho ve kardeşi Paraguay'da tutuklandı
Ronaldinho ve kardeşi Paraguay'da tutuklandı Sahte pasaportla Paraguay’a giriş yaptığı için gözaltına alın Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho ve kardeşi Roberto Assis, tutuklandı.
7.03.2020 Futbol
Ronaldinho ve kardeşi gözaltında!
Ronaldinho ve kardeşi gözaltında! Ronaldinho ve kardeşi Assis, Paraguay'a sahte pasaport ile giriş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.
5.03.2020 Futbol
Marcao mutluluğu! Kulüp tarihine geçti
Marcao mutluluğu! Kulüp tarihine geçti Marcao’yu 4 milyon euroya satışı, Portekiz kulübünün tarihine geçti. Çünkü bu para, bugüne kadar satılan tüm oyuncuların toplam bonservisinden elde edilen miktardan daha fazlaydı.
17.01.2019 Galatasaray
Kalça kaldırma ameliyatından sonra hayatını kaybetti
Kalça kaldırma ameliyatından sonra hayatını kaybetti Brezilya'nın en büyük şezlong firmasının sahibi 25 yaşındaki Fernanda de Assis, bir klinikte yaptırdığı kalça kaldırma operasyonundan birkaç gün sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.
22.10.2018 Dünya
Brezilya'da yılın en iyisi, eski Galatasaraylı
Brezilya'da yılın en iyisi, eski Galatasaraylı Brezilya Serie A takımlarından Corinthians'ta oynayan Jo, gol kralı oldu, yılın futbolcusu ve yılın 11'ine seçildi
5.12.2017 Galatasaray
Ronaldinho’da Chapecoense’ye jest!
Ronaldinho’da Chapecoense’ye jest! Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, uçak kazasında takımdaki futbolcularını kaybeden Chapecoense'de forma giyebileceğini açıkladı.
2.12.2016 Futbol
Ronaldinho'nun yeni durağı Çin!
Ronaldinho'nun yeni durağı Çin! Dünya futbolunun efsane isimlerinden Brezilyalı Ronaldinho'nun gelecek sezon Çin'de forma giyebileceği iddia edildi.
28.03.2016 Futbol
Lula’yı bakanlık da kurtaramadı
Lula’yı bakanlık da kurtaramadı Brezilya’da Yüksek Mahkeme, eski Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva’nın hükümet genel sekreteri olarak atanmasını engelleyen kararı bozmayı reddetti...
23.03.2016 Dünya
Şarkılarımın ilhamı 'annemin fikirleri'
Şarkılarımın ilhamı 'annemin fikirleri' Şimdilerde Riff Cohen’in şarkısı her yerde çalıyor ve eğlendiriyor...
25.08.2015 Magazin
Antalya'dan bir transfer daha
Antalya'dan bir transfer daha Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Gaziantepspor'dan Brezilyalı Chico ile anlaştıklarını söyledi.
29.06.2015 Süper Lig
Yusuf Şimşek gidenleri açıkladı
Yusuf Şimşek gidenleri açıkladı Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
29.06.2015 Süper Lig
Ronaldinho'nun ağabeyi İstanbul'da!
Ronaldinho'nun ağabeyi İstanbul'da! Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri Ronaldo Assis, Türkiye'ye geldiği ilk gün Lig TV'ye bir açıklama yaptı.
28.06.2015 Süper Lig
Ronnie'nin abisi Assis Japonya'da çıktı!
Ronnie'nin abisi Assis Japonya'da çıktı! Adı Antalyaspor'la anılan Ronaldino'nun transferi için menajeri ve abisi Assis'in, Japonya'da olduğu öğrenildi.
24.06.2015 Süper Lig
Antalya'da Ronaldinho zirvesi!
Antalya'da Ronaldinho zirvesi! Ronaldinho'nun menajeri yarın Antalya'ya geliyor.
19.06.2015 Süper Lig
Hayal değil Ronaldinho geliyor
Hayal değil Ronaldinho geliyor Her transfer döneminde Süper Lig’in devleriyle anılan Ronaldinho, bu kez Türkiye’ye geliyor.
15.06.2015 Süper Lig
Antalyaspor'dan çılgın plan
Antalyaspor'dan çılgın plan Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, dünya çapında ses getirecek transferlere hazırlanıyor.
14.06.2015 Süper Lig
Paris'te 3 gün
Paris'te 3 gün Fotoğraf aşkına yollara düşmüş, yolları fotoğraf tutkusuyla ve dostlukla kesişmiş 9 fotoğraf sanatçısının kadrajından çıkan Paris fotoğrafları sergilenmeye başladı...
5.06.2015 Kültür Sanat
Ronaldinho'dan emeklilik açıklaması
Ronaldinho'dan emeklilik açıklaması Atletico Mineiro ile yollarını ayıran yıldız futbolcu geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu
31.07.2014 Futbol
Yine Ronaldinho yine Beşiktaş...
Yine Ronaldinho yine Beşiktaş... Atletico Mineiro ile sorunlar yaşayan Ronaldinho ile ilgili menajeri ve kardeşi Assis bir açıklama yaptı.
28.07.2014 Beşiktaş
Kadro dışı şoku!
Kadro dışı şoku! ROnaldinho Atletico Mineiro'da kriz çıkardı
19.07.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Assis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki assis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.