Askerlik sevk tarihleri ne zaman? Bedelli askerlik celp dönemi ve askerlik yerleri sorgulama nasıl yapılır?
Askerlik sevk tarihleri ne zaman? Bedelli askerlik celp dönemi ve askerlik yerleri sorgulama nasıl yapılır? Virüs nedeniyle 100 binden fazla kişiyi etkileyen terhis ve cepler için normalleşme süreci ile birlikte başlıyor. Askerlik terhisleri için son saatlere girildi. Peki, Celpler ne zaman başlıyor? Bedelli askerlik celp dönemi ve askerlik yerleri sorgulama nasıl yapılır? Askerlik sevk tarihleri ne zaman? Askerlik alımları ne zaman başlıyor? Bedelli askerlik işlemleri ne zaman yapılacak? İşte Bedelli askerlik ve celp yerleri ile ilgili detaylar...
31.05.2020 Gündem
Askerlik yerleri belli oldu! 98/4 askerlik yeri sorgula - E devlet giriş
Askerlik yerleri belli oldu! 98/4 askerlik yeri sorgula - E devlet giriş 98/4 Askerlik yerleri için meraklı arayış başladı. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan askerlik yerleri, e devlet sistemi üzerinden sorgulanıyor. 2018 yılının son celp dönemi olan Kasım celbinde askere alınacak olan adaylar, merakla araştırıyor. Peki e devlet sistemine nasıl girilir? E devlet şifresi olmayanlar ne yapmalı?
15.10.2018 Gündem
Askerlik Yeri Ve Durumu E Devlet İle Sorgula
Askerlik Yeri Ve Durumu E Devlet İle Sorgula Askerlik sorgulaması askerlik yaşına gelmiş her Türk gencini ilgilendirmektedir. Askerlik yoklamasını yaptırmış ve vatani görevini nerede yapacağını merak edenler haberimizdeki detayları inceleyerek sorgulamalarını kolaylıkla yapabilirler. E-devlet şifresi kullanılarak yapılan sorgulama için detaylara geçelim.
29.09.2021 Gündem