Askerlik tecil ettirme! Askerlik işlemleri e devlet nasıl yapılır, askerlik erteleme başvurusu nasıl yapılır?
Askerlik tecil ettirme! Askerlik işlemleri e devlet nasıl yapılır, askerlik erteleme başvurusu nasıl yapılır? Askerlik erteleme nasıl yapılır, askerlik tecil ettirme şartları nelerdir? Yoklama kaçağı mesajının ardından askerlik tecil ettirme sürecine ilişkin aramalar arttı. E-devlet üzerinden Giriş yaparak askerliği erteleme yani tescil başvurusu yapılabiliyor. Peki askerlik tecil başvurusu nasıl yapılır? Askerlik erteleme başvurusu ve tecil ettirme sürecine ilişkin merak edilenler…
20.09.2022 Gündem
Askerlik terhisleri ne zaman? Bedelli askerlik alımları ne zaman? 2020 celp yerleri ne zaman açıklanacak? Bakan Akar açıkladı!
Askerlik terhisleri ne zaman? Bedelli askerlik alımları ne zaman? 2020 celp yerleri ne zaman açıklanacak? Bakan Akar açıkladı! Corona virüse karşı alınan önlemler kapsamında celp dönemi gelenlerin ve bedelli askerlik yapacakların askere alımları ertelenmişti. Bu kararla birlikte askerlik terhisleri de durdurulmuştu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar askerlik ile ilgili işlemlerin normalleşme süreci ile başlayacağını duıyurdu. Peki, Askerlik terhisleri ne zaman? Bedelli askerlik alımları ne zaman? 2020 celp yerleri ne zaman açıklanacak? İşte Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın askerlikle ilgili açıklamaları!
15.05.2020 Gündem