Askeriye

Askeriye

Son dakika askeriye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeriye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeriye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeriye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeriye gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 askeriye haberi bulunmuştur. Tüm askeriye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Prut Antlaşması Özeti Ve Önemi... Prut Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Prut Antlaşması Özeti Ve Önemi... Prut Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte her antlaşma son derece önemli olmuştur. Antlaşmalar tarihi değiştirebilecek ve yön verecek güçteydi. Önemli antlaşmalardan birisi de Prut antlaşmasıdır. Rusya ile Osmanlı arasında çok fazla antlaşma imzalanmış ve her bir antlaşma önem kazanmıştır. 
14.09.2023 Eğitim
Alman dergiden skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan kapağı!
Alman dergiden skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan kapağı! The Economist ve Bloomberg'in ardından Alman Stern dergisi de Türkiye'de gerçekleşecek seçimle ilgili hazırladığı analizde skandal ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan dergi 'Kundakçı Erdoğan' kapağı ile çıktı.
26.01.2023 Dünya
Kripto paralar resmen eriyor! Rekor düşüş... Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler..
Kripto paralar resmen eriyor! Rekor düşüş... Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler.. Kripto parada son dakika gelişmesi! Rekor seviyede düşüş gerçekleşti. Kripto parada böylesi daha önce görülmedi. Kripto para piyasası Fed tutanakları, Kazakistan'da yaşananlar olaylar derken ciddi bir erime kaydetmeye devam ediyor. Kasım ayında ralli yapan kripto para birimleri yeni yıla da olumsuz girdi. Bitcoin tarihi zirvesinden yüzde 40 uzaklaşırken Ethereum da 5 bin dolar sınırından 3200 dolar seviyelerine geriledi. Binance'da yeni listelenen GLMR ise yüzde 16 bin 693 oranında yükseliş gösterdi.
12.01.2022 Ekonomi
Hafif ticari araç ve otomobil çarpıştı! 1'i bebek, 2'si çocuk 7 yaralı
Hafif ticari araç ve otomobil çarpıştı! 1'i bebek, 2'si çocuk 7 yaralı Burdur'da, hafif ticari araç ile otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 1'i 9 aylık bebek ve 2'si çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı.
15.11.2021 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı tarihi! 30 Ağustos Zafer Bayramı tatil mi, bu yıl kaçıncı yılı ve hangi güne denk geliyor?
30 Ağustos Zafer Bayramı tarihi! 30 Ağustos Zafer Bayramı tatil mi, bu yıl kaçıncı yılı ve hangi güne denk geliyor? 30 Ağustos Zafer Bayramı’na az bir süre kala tatil olup olmadığı, hangi güne denk geldiği gibi ayrıntılar da sorgulanmaya başlandı. İlk kez 1924'te Dumlupınar'da Çal Köyü yakınlarında Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal'in katıldığı bir törenle Başkumandan Zaferi adıyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı bu sene hangi güne denk geliyor. 30 Ağustos tatil mi?
26.08.2021 Gündem
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile İran arasındaki nükleer anlaşmanın sonuca ulaşmaması için Rusya'nın "maksimum çaba gösterdiğini", ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani'nin de bu amaçla Moskova'ya davet edildiğini iddia etti.
25.04.2021 Dünya
Selahattin Duman hayatını kaybetti
Selahattin Duman hayatını kaybetti Gazeteci Yazar Selahatin Duman, 71 yaşında tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
22.04.2021 Gündem
Türk asıllı elit subay Deniz Arda ülkeyi ayağa kaldırdı! Olay görüntüler ortaya çıktı...
Türk asıllı elit subay Deniz Arda ülkeyi ayağa kaldırdı! Olay görüntüler ortaya çıktı... Gelen son dakika haberlerine göre; Yaklaşık dört aydır kayıp olan İsveç ordusunun en önemli isimlerinden Deniz Arda'nın bir süpermarkette çekilmiş kaydı, medya tarafından manşetten verildi
12.02.2021 Dünya
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve...  Başvuranlar işkenceciye dönüştü
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve... Başvuranlar işkenceciye dönüştü 1944'te, Almanya'da yayınlanan bir gazetede, iyi maaş, ücretsiz yeme içme, konaklama ve kıyafet imkanları karşılığında 20 ila 40 yaş arasında, sağlıklı kadın işçiler arandığına dair bir iş ilanı yayınlanır. Bu ilana başvuran kadınları, hiç tahmin etmeedikleri bir şey beklemektedir.
20.01.2021 Dünya
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili flaş plan! Gizli depo...
Beklenen İstanbul depremi ile ilgili flaş plan! Gizli depo... Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, büyük bir İstanbul depreminde hasar görecek müzelerdeki tarihi hazinelerin işgal döneminde olduğu gibi gizli depolara taşınacağını açıkladı.
22.12.2020 Gündem
Balıkçıların ağına takıldı, SAS komandoları harekete geçti! Tam 250 kilo...
Balıkçıların ağına takıldı, SAS komandoları harekete geçti! Tam 250 kilo... Bodrumlu balıkçıların ağına takılan 1’inci dünya savaşından kaldığı öne sürülen mayın SAS komandolarını harekete geçirdi. Torba limanına getirilen mayına askeriye tarafından el konuldu.
12.12.2020 Gündem
İsveç'te Türk asıllı subay esrarengiz şekilde kayboldu! En son görüntü orada...
İsveç'te Türk asıllı subay esrarengiz şekilde kayboldu! En son görüntü orada... İsveç'in başkenti Stockholm'de Silahlı Kuvvetler'de görev yapan 31 yaşındaki Türk asıllı Deniz Komando Subay Deniz Arda'nın kaybolduğu bildirildi.
21.11.2020 Dünya
Sağlık Bakanı Koca'dan flaş açıklama! 'Tekrar hayatımızda'
Sağlık Bakanı Koca'dan flaş açıklama! 'Tekrar hayatımızda' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Salgına karşı zorunlu tedbirler tekrar hayatımızda. Zorunlu tedbirlerin amacı hareketliliği, dolayısıyla hastalığın yayılmasını ve hastanelerin yükünü azaltmaktır. Tedbirlerin amacına gönüllü olarak da destek verelim. Hareketliliği azaltalım. Mümkün olduğu kadar evimizde kalalım." dedi.
19.11.2020 Gündem
Kovid-19 aşısı orduda kullanılmaya  başlandı
Kovid-19 aşısı orduda kullanılmaya başlandı Çin’in aşı üretici şirketlerinden Kangşinuo Biologics, (CanSino Biologics) deneme sürecinde bulunan yeni tip corona virüs (Kovid-19) aşısının Çin Halk Kurtuluş Ordusunda (ÇHKO) kullanılmaya başlandığını bildirdi.
29.06.2020 Bilim ve Teknoloji
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp...
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp... Kuruluşundan bu yana kendisinden olmayana yaşam hakkı tanımayan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) karanlık yüzünü, uzun yıllar örgütün kritik birimlerinde görev almış itirafçılar anlatıyor.
9.03.2020 Gündem
İletişim Başkanı Altun: FETÖ'ye yönelik operasyonların talimatını Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi!
İletişim Başkanı Altun: FETÖ'ye yönelik operasyonların talimatını Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan direnmeseydi, vesayete teslim olsaydı, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve sinsi emellerini 50 yıllık süreç içerisinde adım adım uygulayan FETÖ Türkiye'yi topyekun işgal edecekti" dedi.
11.02.2020 Siyaset
Bu yıl 5 kat arttı! Sayıları 40 bini geçti
Bu yıl 5 kat arttı! Sayıları 40 bini geçti Bilim insanları, aşı karşıtlığı konusunda ortaya atılan iddialara tepki göstererek uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan önceki yıl 662 olan kızamık vaka sayısının 2019 Aralık itibarıyla yaklaşık 5 kat artarak 2 bin 666’ya yükseldiğini belirtti...
16.12.2019 Gündem
Uyuz vakaları artıyor
Uyuz vakaları artıyor Kaşıntıyla ortaya çıktığı için çoğu zaman basit bir alerji diye düşünülüp zamanında doktora gidilmemesi nedeniyle tedavi edilemeyen uyuz hastalığı, gözle görülemeyen bir parazitten kaynaklanıyor. Uzmanlar, giysiden, çarşaftan hatta basit bir temas yoluyla dahi bulaşabilen uyuz hastalığının, salgın yaratabilecek kadar hızla yayıldığına işaret etti. Cildiye Uzmanı Dr. Emre Araz, “Hastanemizde bu yılın ilk 11 ayında vaka sayısının üç kat arttığına şahit olduk. Dermatoloji camiası olarak vaka sayısındaki bu artışı dikkat çekici buluyoruz" dedi.
16.11.2019 Sağlık
Getac, pureLiFi ile iş birliğini duyurdu
Getac, pureLiFi ile iş birliğini duyurdu Getac daha sert kullanımlara karşı dayanıklı Li-Fi cihazlarını piyasaya çıkarmak üzere pureLiFi ile ortaklık yaptığını duyurdu.
30.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Barınakta vahşet! ‘Aç kalanlar ölenleri yiyordu’
Barınakta vahşet! ‘Aç kalanlar ölenleri yiyordu’ Hayvanseverler, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki barınakların içler acısı halini sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşarak harekete geçilmesi için çağrıda bulunuyor. Ordu, Erdek, Diyarbakır, Kızılcahamam, Niksar, Trabzon, Adana ve Karaman gibi il ve ilçelerde belediyelere ait barınaklarda çok sayıda köpeğin aynı kafese konulduğu, köpeklerin açlıktan ölü köpekleri yediği ve kısırlaştırma adıyla zehirlenerek öldürüldükleri fotoğraflarla belgelendi. Korkunç görüntülerin yayınlanması üzerine bazı belediyeler soruşturma başlattı.
21.08.2019 Gündem
Biz böyle acı çekerken katillerimiz dışarıda geziyor
Biz böyle acı çekerken katillerimiz dışarıda geziyor Okuyacağınız bu yazı 17 Ağustos 1999 depreminde yaşanan dramatik hikâyelerden yalnızca biri. Gölcük’ün merkezinde, bitişik apartmanlarda yaşayan, birinin apartmanı diğerinin üzerine devrilen komşu iki ailenin hikâyesi... 20’nci yıldönümünde, Marmara depremini bizzat yaşamış kişilerle hayatın o günden bugüne nasıl geçtiğini konuşmak için Gölcük’teyiz.
18.08.2019 Gündem
İran: CIA'in ajan çemberini ortaya çıkardık, bazıları idam edilecek
İran: CIA'in ajan çemberini ortaya çıkardık, bazıları idam edilecek ABD ve İngiltere ile gerilim yaşayan Tahran yönetimi, bu sabah ülkede 17 ajan şüphelisinin yakaladığını duyurdu.
22.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Askeriye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeriye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.