Aşk Mektubu

Aşk Mektubu

Son dakika aşk mektubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk mektubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk mektubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Mektubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk mektubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 aşk mektubu haberi bulunmuştur. Tüm aşk mektubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Mektuptaki aile sırlarını açıkladı Instagram sallandı! Aşk üçgeni çıktı!
Mektuptaki aile sırlarını açıkladı Instagram sallandı! Aşk üçgeni çıktı! Mektuptaki aile sırlarını Instangram'da paylaştı sosyal medyayı salladı. New York'ta yaşayan Chelsey Brown'ın eline geçen yıllar öncesinden kalma bir mektup, kafasını allak bullak etti. Bu mektupta yazanları açıklayıp açıklamamak arasında kalan genç kadın, yaşadıklarını Instagram takipçileriyle paylaştı. Peki binlerce kişinin yorum yağmuruna tuttuğu bu paylaşımın ardından neler yaşandı?
30.03.2022 Dünya
Valentine ne demek, valentine kimdir? Valentines day anlamı nedir, nasıl ortaya çıktı?
Valentine ne demek, valentine kimdir? Valentines day anlamı nedir, nasıl ortaya çıktı? Valentine ne demek, Valentine day ne anlama geliyor? Sevgililer Günü’nde aranan konulardan biri de Valentine günü ve Aziz Valentine oldu. Romalı bir papaz olan Saint Valentine, İmparator Claudius II tarafından ölüme mahkum edildi. Peki, Valentine ne demek, Aziz Valentine kimdir? Valentines day anlamı nedir…
14.02.2022 Gündem
Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başladı? 14 Şubat neden Sevgililer günü, nereden çıkmıştır?
Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başladı? 14 Şubat neden Sevgililer günü, nereden çıkmıştır? Sevgililer günü ne zaman ortaya çıktı, 14 Şubat neden Sevgililer günü? 14 Şubat sevgililer gününe az bir süre kala, çiftler birbirine hediye seçmek için hazırlıklara başlarken Orta Çağ’a dayanan sevgililer gününün ilk nasıl ortaya çıktığını da araştırmaya başladı. Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı, 14 Şubat sevgililer günü nereden çıkmıştır, ilk ne zaman kutlanmaya başlandı?
9.02.2022 Gündem
Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat kaç yıldır Sevgililer Günü olarak kutlanıyor, ilk hangi yıl kutlanmaya başlandı, neden 14 Şubat?
Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat kaç yıldır Sevgililer Günü olarak kutlanıyor, ilk hangi yıl kutlanmaya başlandı, neden 14 Şubat? Sevgililer Günü ne zaman, kaç gün kaldı? Sevgililer Günü heyecanı başladı. Bu yıl 14 Şubat Pazartesi gününe denk geliyor. Sevgililer için hediye araştırması başlarken, Sevgililer Günü’nün nasıl ortaya çıktığı da sorgulanıyor. Peki, Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başlandı?
27.01.2022 Gündem
Rihanna'dan cesur 'Sevgililer Günü' paylaşımı
Rihanna'dan cesur 'Sevgililer Günü' paylaşımı Rihanna, kendi markasının 14 Şubat Sevgililer Günü koleksiyonu için tasarlanan iç çamaşırlarını giyip sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
18.01.2022 Magazin
Müge Anlı'da şok eden cinayet itirafı: ‘Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu’
Müge Anlı'da şok eden cinayet itirafı: ‘Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu’ Müge Anlı'da gündeme gelen Mustafa Kut cinayetiyle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye’yi ekranlara kilitleyen cinayete ilişkin tartışmalar devam ederken, canlı yayına katılan bir kişi, "Cinayeti o işledi, adım kadan eminim. Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu" iddiasında bulundu.
7.10.2021 Gündem
Boğazını falçatayla kestiği eşine cezaevinden aşk mektupları gönderdi
Boğazını falçatayla kestiği eşine cezaevinden aşk mektupları gönderdi Manisa'da kendisinden boşanmak isteyen eşi Esra Oymak'ı (31) çocuklarının gözü önünde falçatayla boğazını keserek yaraladıktan sonra tutuklanan Mikail Oymak'ın (32), cezaevinden aşk mektupları gönderdiği ortaya çıktı. Duruşmada eşinin yazdığı aşk mektuplarını gösteren Esra Oymak, "Bana cezaevinden aşk mektupları gönderdi. Madem aldattım neden boşanmıyor, neden aşk mektupları gönderiyor. Cezası neyse alsın istiyorum" dedi.
1.07.2021 Yaşam
Ünlü iş adamı Demir Sabancı'ya ölüm tehdidi!
Ünlü iş adamı Demir Sabancı'ya ölüm tehdidi! Sabancı Ailesi'nin 3. kuşak üyesi olan iş adamı Demir Sabancı'nın kullandığı iş ve şahsi mail adresine ölüm tehditlerinin de yer aldığı 20 ayrı mail atan şahıs tespit edildi. Sabancı'ya hitaben "Evin önünde bir kedi var. Kediye uzun uzun baktım, bu kedi yaşamamalı dedim. Kedi dün ölmüş" şeklinde tehdit içerikli sözler sarf ederek, huzur ve sükûn bozan genç adamın 3 yıla kadar hapsi istendi.
17.02.2021 Gündem
13 yaşındaki çocuğa aşk mektubu yazan kırtasiyeciye 5 yıl 10 ay hapis!
13 yaşındaki çocuğa aşk mektubu yazan kırtasiyeciye 5 yıl 10 ay hapis! Aydın'ın Didim ilçesinde, 13 yaşındaki kız öğrenciye aşk mektubu yazıp, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan kırtasiyeci Erkan Güler, (61) 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.02.2021 Gündem
13 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç mektup!
13 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç mektup! Aydın’ın Didim ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğuna aşk mektubu yazıp, veren kırtasiyeci Erkan G. (61), 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.
22.10.2020 Yaşam
Mazlum'un mektubu Mesut'u çıldırttı!
Mazlum'un mektubu Mesut'u çıldırttı! Arka Sokaklar'da Mazlum'un, aşk mektubunu okuyan Mesut kendini kaybetti!
23.05.2020 Televizyon
Emine Erdoğan: Sandıklara atacağımız her bir oy ülkenin geleceği için yatırımdır
Emine Erdoğan: Sandıklara atacağımız her bir oy ülkenin geleceği için yatırımdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "31 Mart seçimleri, bu ülkeyi emanet edeceğimiz evlatlarımızın geleceği için koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmenin anahtarıdır. Sandıklara atacağımız her bir oy, ülkenin geleceği, birlik ve bütünlüğü için yapacağımız yatırımdır." dedi.
26.03.2019 Siyaset
10 yıllık baba tacizini ortaya çıkaran mektup...
10 yıllık baba tacizini ortaya çıkaran mektup... 10 yıl öz babasının taciz ve istismarına maruz kalan geç kızın uğradığı zulüm annesinin çöpte bulduğu mektupla ortaya çıktı. Anne, kızına aşk mektubu yazan utanmaz babayı karakola şikayet etti. Cinsel saldırı suçundan tutuklanan sapık baba cezaevine konuldu.
8.11.2018 Gündem
Genç okutmana öğrenci tacizi
Genç okutmana öğrenci tacizi Trabzon'da öğretmenine aşk mektubu yazan ve hediyeler gönderen yabancı uyruklu öğrencinin bir yıla kadar hapsi istendi.
19.06.2018 Yaşam
'Hayatımın eksantriği, ömrümün farı, kalbimin santralı'
'Hayatımın eksantriği, ömrümün farı, kalbimin santralı' Tarih boyunca hiçbir aşk ve aşkla yazılan mektup gizli kalmıyor. Tıpkı 36 yıl önce Ajda Pekkan’a yazılan mektup gibi...
17.02.2018 Magazin
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı!
Asena Atalay 'aşk' mektubunu paylaştı! Asena Atalay, sosyal medya hesabından oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaştı.
9.01.2018 Magazin
6 öğrenciye cinsel istismarda bulunan öğretmene 72 yıl hapis
6 öğrenciye cinsel istismarda bulunan öğretmene 72 yıl hapis KAYSERİ'de 6 öğrencisine cinsel istismarda bulunmakla suçlanan evli, 2 çocuk babası 13 yıllık sınıf öğretmeni Gökay Y., tutuklu yargılandığı mahkemece, 'çocuğa cinsel istismar' suçundan toplam 72 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.11.2017 Yaşam
Bizim Hikaye 8. yeni bölümde Barış gerçekleri açıklayacak mı?
Bizim Hikaye 8. yeni bölümde Barış gerçekleri açıklayacak mı? Bizim Hikaye 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox'un sevilen dizisi Bizim Hikaye'de Barış'ın Filiz'e gerçekleri anlatıp anlatmayacağı merak konusu oldu. İşte Bizim Hikaye dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
'Zalim! Çocuklara bu zulmü nasıl yaptın!'
'Zalim! Çocuklara bu zulmü nasıl yaptın!' Ünlü yıldız Angelina Jolie, yeni filmi 'First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers'ın çocuk oyuncularını seçerken kullandığı "psikolojk oyun" nedeniyle eleştiri bombardımanına tutuldu.
29.07.2017 Magazin
60 bin TL’lik aşk mektubu
60 bin TL’lik aşk mektubu İNGİLTERE Kraliçesi II...
26.04.2016 Magazin
Sahilde bırakılan not acı gerçeği ortaya çıkardı!
Sahilde bırakılan not acı gerçeği ortaya çıkardı! İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilinde ardında bir aşk mektubu bırakan genç, denize atlayarak intihar etti.
2.03.2016 Yaşam
Takım elbisenin cebinde unutulan 3 bin lirayı müşterisine teslim etti
Takım elbisenin cebinde unutulan 3 bin lirayı müşterisine teslim etti BURSA’da kuru temizleme işi yapan İlhami Balıkçı, temizlenmesi için bırakılan takım elbisenin cebinde 3 bin TL buldu...
5.11.2015 Yaşam
Kocası evli kadınla aldatınca...
Kocası evli kadınla aldatınca... Telefonunda cinsel içerikli mesajlar bulduğu Fransız kocası Xavier H.'nin, kendisini evli bir bankacı kadınla aldattığını öğrenince boşanma davası açan G.H., 2.5 milyon lira tazminat istedi.
6.09.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Mektubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk mektubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.