Önce kayıt sonra aşı yapılacak! Sağlık Bakanlığı 'aşıla' uygulamasını resmen duyurdu...
Önce kayıt sonra aşı yapılacak! Sağlık Bakanlığı 'aşıla' uygulamasını resmen duyurdu... Sağlık Bakanlığı yeni uygulamayı duyurdu. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı kayıtları, Sağlık Bakanlığı'nın geliştirdiği "aşıla" mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Aşı uygulanmadan önce mutlaka "aşıla" mobil uygulaması üzerinden aşı uygunluğu kontrol edilecek, kare kodu okutularak kaydı tamamlandıktan sonra aşı uygulaması yapılacak.
12.01.2021 Sağlık
Aşıla mobil uygulama indirme ekranı! Sağlık Bakanlığı Covid 19 aşısı aşılama uygulaması nedir? Mobil marketten aşıla mobil uygulama nasıl indirilir?
Aşıla mobil uygulama indirme ekranı! Sağlık Bakanlığı Covid 19 aşısı aşılama uygulaması nedir? Mobil marketten aşıla mobil uygulama nasıl indirilir? Aşıla uygulaması nedir? T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı takibi yapılabilmesi için yeni bir uygulama geliştirmesinin ardından en çok sorulan soruların başını çekti. Aşıla mobil uygulama hakkındaki araştırmalar yoğunluk kazanırken, vatandaşlar yoğun bir şekilde aşılama nedir, Mobil marketten aşıla mobil uygulama nasıl indirilir gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Uygulama mobilmarket.saglik.gov.tr üzerinden indirilebiliyor. Aşılama uygulaması hakkında merak edilenler...
12.01.2021 Gündem