Asgari ücretliye bayram ikramiyesi verilecek mi 2023? Asgari ücretli çalışana bayram ikramiyesi var mı, kurban bayramında asgari ücretliler ikramiye alacak mı?
Asgari ücretliye bayram ikramiyesi verilecek mi 2023? Asgari ücretli çalışana bayram ikramiyesi var mı, kurban bayramında asgari ücretliler ikramiye alacak mı? Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi var mı, asgari ücretliler bayram ikramiyesi alacak mı? Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere emeklilere yılda iki kez ikramiye veriliyor. Kurban bayramına kısa bir süre kalırken, asgari ücretle çalışan vatandaşlar tıpkı emeklilerde olduğu gibi kendilerine de bayram ikramiyesi verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, Asgari ücretliye bayram ikramiyesi verilecek mi?
23.10.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ikramiyeler ne zaman verilecek?
Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ikramiyeler ne zaman verilecek? Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı, asgari ücretliler bayram ikramiyesi alacak mı? Emekliler bayram ikramiyesi ödemelerini beklerken asgari ücret çalışanları da kendilerine de ikramiye verilip verilmeyeceğini sorguluyor. 1100 TL olan ikramiye ödemeleri yüzde 82 oranında zamla beraber 2 bin TL oldu.
13.04.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücretliye ikramiye var mı, asgari ücrete bayram ikramiyesi onaylandı mı? Bayramda ikramiye ne kadar, ikramiye ne zaman yatacak?
Asgari ücretliye ikramiye var mı, asgari ücrete bayram ikramiyesi onaylandı mı? Bayramda ikramiye ne kadar, ikramiye ne zaman yatacak? AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye çıkarıldığını duyurdu. Elitaş yaptığı açıklamada "EYT’lilerden yılsonuna kadar 2 milyon 250 bin kişi emekli olduğunu düşünürsek 5 milyon daha gelirse 15 milyon kişi 2 bin liralık bayram ikramiyelerinden faydalanmış olacak. Kamuoyunda soru işaretleri var. Kanun teklifi TBMM’de yasalaşıp Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren Türkiye’de 7500 liranın altında maaş olmayacak." İfadesini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı 2023? Bayram ikramiyesi kimlere verilecek, asgari ücretlilere bayram ikramiyesi verilecek mi?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2023 Çalışan Hakları