Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri!
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri! Asgari ücret 2023 Temmuz zammı olacak mı, yeni asgari ücret belli oldu mu? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Asgari ücrete yapılacak zam oranı ve zammın istihdama etkisinin de masada olduğu kabinede enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele için atılacak adımlar, kiralardaki fahiş artışa karşı alınacak önlemler, emekli ve memur maaş zamlarına yönelik çalışmalar da gündeme alınacak. Öte yandan Yeni asgari ücretin belirlenmesi için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleştirildi. İşçi, işveren ve hükümetten temsilciler bir araya gelirken toplantı sonrasında TÜRK-İŞ asgari ücret komisyon üyesi Veli Solak, 'Yeni toplantı yarın da olabilir, başka zamanda. Bayramdan önce bitmesini bekliyoruz” açıklaması yaptı. Peki, Yeni asgari ücret ne zaman verilecek, asgari ücret ne zaman açıklanacak, asgari ücret 2023 Temmuz’da artacak mı?
14.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret temmuz zammı var mı? 2022 asgari ücret zammı ile ilgili açıklama!
Asgari ücret temmuz zammı var mı? 2022 asgari ücret zammı ile ilgili açıklama! Enflasyon ile birlikte alım gücünün düşmesi asgari ücret zammı ile ilgili beklentileri arttırırken AK Parti’den asgari ücret ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katıldığı bir televizyon programında temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi. Asgari ücret zammı ile ilgili yeşil ışık yakan Kandemir, ilgili bakanlıkların zam ile ilgili çalışma yaptıklarını duyurdu. Peki, Asgari ücret temmuz zammı var mı? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne kadar olur? İşte asgari ücret zammı ile ilgili son gelişmeler…
25.05.2022 Çalışan Hakları