Arzu Mertgil

Arzu Mertgil

Son dakika arzu mertgil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arzu mertgil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arzu mertgil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arzu Mertgil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arzu mertgil gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 arzu mertgil haberi bulunmuştur. Tüm arzu mertgil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birçok kişiyi dolandırdı 300 yıl hapsi isteniyor
Birçok kişiyi dolandırdı 300 yıl hapsi isteniyor Bursa'da ponzi yöntemiyle 73 kişiyi toplamda 13 milyon TL dolandırdığı iddia edilen Arzu Mertgil için savcı tarafından 300 yıl hapis cezası istendi.
26.11.2019 Yaşam
'Ponzi Arzu' olayında yeni gelişme!
'Ponzi Arzu' olayında yeni gelişme! Bursa'da, yüksek miktarda kar payı vaadiyle 75 kişiyi toplam 13 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla elektronik kelepçe takılarak ev hapsine çarptırılan 'Ponzi Arzu' lakaplı Arzu Mertgil (39) ile tutuksuz 8 sanığın yargılandığı davada, dosya mütalaa için savcılığa gönderildi.
18.10.2019 Gündem
'Ponzi Arzu'ya ev hapsi!
'Ponzi Arzu'ya ev hapsi! Bursa'da, bir çeşit ‘saadet zinciri’ kurarak yüksek miktarda kar payı dağıtma vaadi ile 75 kişiyi toplam 13 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan Ponzi Arzu lakaplı Arzu Mertgil’e adli kontrol şartıyla elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi. Arzu Mertgil hakkında 1050 yıl hapis cezası isteniyordu.
23.05.2019 Yaşam
Şoförünün babasından 'Ponzi Arzu'ya, dolandırıcılık suçlaması
Şoförünün babasından 'Ponzi Arzu'ya, dolandırıcılık suçlaması Bursa'da, yüksek miktarda kâr payı dağıtma vaadi ile 75 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan 'Ponzi Arzu' lakaplı Arzu Mertgil'in (39), şoförü Serkan Çevdir'in babası Mehmet Çevdir'i (63) de 210 bin lira dolandırdığı iddia edildi. Mehmet Çevdir, duruşmada, Arzu Mertgil'in bankalardan kredi çektirdiğini, paranın hepsini de ev alma vaadiyle kendisinden aldığını iddia ederek şikayetçi olduğunu söyledi. Sanık Mertgil ise Mehmet Çevdir'den para almadığını söyleyerek tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
17.10.2018 Yaşam
'Ponzi Arzu' mağdurları günden güne artıyor
'Ponzi Arzu' mağdurları günden güne artıyor Bursa'da, yatırımcılara kendi paralarından geri dönenle veya sonraki yatırımcılardan gelen paralarla ödeme yapılan 'Ponzi Düzeni' yöntemiyle, 57 kişiyi dolandırmakla suçlanan 'Ponzi Arzu' lakaplı Arzu Mertgil'in (38) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Her celse yeni müştekilerin ortaya çıktığı duruşmada son olarak öğretmen olduğu öğrenilen bir kadın 450 bin lira parasını kaptırdığını söyledi.
19.09.2018 Yaşam
'Ponzi Arzu'yu yalanlayan ifade! Şoförünün söyledikleri şoke etti
'Ponzi Arzu'yu yalanlayan ifade! Şoförünün söyledikleri şoke etti İstanbul ve İzmir'de yüksek kâr vaadiyle 57 kişiyi yaklaşık 13 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve geçen şubat ayında tutuklanan 'Ponzi Arzu' lakaplı 38 yaşındaki Arzu Mertgil,'in yargılanmasına Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Hakkında, toplam 789 yıl hapis cezası istenen Arzu Mertgil, suçlamaları kabul etmeyip tahliyesini istedi. Tutuksuz yargılanan Mertgil'in şoförlüğünü yapan Serkan Çevgir ise "Arzu yalan söylüyor. Tüm tezgahları o kuruyordu. Para alma işine karışmıyordu. Bunu ben yapıyordum. Kurbanlardan alınan paraları kendisine tesim ediyordum" dedi.
22.09.2017 Yaşam
'Ponzi Arzu' mahkemede yine kılık değiştirdi
'Ponzi Arzu' mahkemede yine kılık değiştirdi 789 yıl hapsi istenen Arzu Mertgil, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak istediğini söyledi
26.07.2017 Yaşam
Ponzi Arzu’ya şok!
Ponzi Arzu’ya şok! Sürekli peruk değiştirerek 57 kişiyi 13 milyon lira dolandırmakla suçlanan “Ponzi Arzu” lakaplı Arzu Mertgil, hakkında 798 yıl hapis istemiyle dava açıldı
28.06.2017 Yaşam
Kadınlar koğuşunun ağaları!
Kadınlar koğuşunun ağaları! Bursa'da saadet zinciri kurarak iş adamlarını dolandıran iki kadın aynı koğuşta kalıyor
16.03.2017 Yaşam
Kurbanları ile böyle fotoğraf çektirmiş
Kurbanları ile böyle fotoğraf çektirmiş Bursa'da peruk takarak kılık değiştiren ve çok sayıda kişiyi 13 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan 38 yaşındaki Arzu Mertgil'in kurbanlarını kandırmak için evlerine gittiği, samimi ve içten davrandığı, birlikte yemek yedikten sonra fotoğraflar çektirdiği ortaya çıktı.
14.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Arzu Mertgil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arzu mertgil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.