Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Konut ve ev fiyatları uçuşa geçti metrekare fiyatı 50 bin liraya yaklaştı!
Konut ve ev fiyatları uçuşa geçti metrekare fiyatı 50 bin liraya yaklaştı! Konut ve ev fiyatları güncellendi. Yılın ilk altı ayına ilişkin yapılan araştırmaya göre fiyatlar ortalama yüzde 134 artarken, değeri en fazla artan ilçe Beşiktaş il ise Muğla oldu. İşte konutta yatırımcısının yüzünü güldüren il ve ilçeler..
27.07.2022 Ekonomi
Türkiye'nin en değerli ve en gelişmiş ilçeleri belli oldu!
Türkiye'nin en değerli ve en gelişmiş ilçeleri belli oldu! En değerli ve en gelişmiş ilçeler açıklandı. Gelişmişlik sıralamasında listenin ilk 10'unda İstanbul, Ankara ve Bursa'dan ilçeler yer alırken İzmir'den tek bir ilçe bile sıralamaya giremedi. Konut değerleme istatistikleri doğrultusunda yapılan çalışma ile Türkiye’nin en değerli ilçeleri ortaya çıktı.
6.07.2022 Ekonomi
Balıkesir'de arsa fiyatlarına turizm dopingi
Balıkesir'de arsa fiyatlarına turizm dopingi BALIKESİR’in Sındırgı İlçesi’nin turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından Çaygören Mahallesi’ndeki arsaların fiyatı 10 yılda yaklaşık 40 kat arttı...
15.07.2016 Ekonomi