Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin!
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncunun hem Keser’in ailesini dolandırdığını hem de kendi eşi Sönmez Işık’ı ayartmaya çalıştığını öne sürdü.
17.04.2023 Magazin
Arkadaşını öldürüp cesedini gömmüş
Arkadaşını öldürüp cesedini gömmüş Antalya'da boşandığı eşine hakaret ettiği arkadaşı İbrahim Açıkgöz'ü öldürüp Varsak bölgesindeki ormanlık alana gömdüğü öne sürülen37 yaşındaki Necmettin Yavuz hakkında, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
13.06.2017 Yaşam
Asansörde kız arkadaşını döven birini görseniz ne yaparsınız?
Asansörde kız arkadaşını döven birini görseniz ne yaparsınız? Sosyal deney amaçlı çekilen videoda erkek, asansörde sevgilisine şiddet uyguluyor. Bakalım buna tanık olan insanlar olaya müdahale edecek mi yoksa gözlerini mi yumacak?
21.11.2014 Yaşam
Uzman çavuş ve kız arkadaşı ölü bulundu!
Uzman çavuş ve kız arkadaşı ölü bulundu! İl Jandarma Komutanlığında görevli 27 yaşındaki uzman çavuş ile arkadaşı, evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
11.04.2014 Yaşam