Ariana Grande

Ariana Grande

Son dakika ariana grande haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ariana grande ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ariana grande haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ariana Grande

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ariana grande gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 ariana grande haberi bulunmuştur. Tüm ariana grande haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ariana Grande evlilik yıl dönümünü romantik paylaşımla kutladı!
Ariana Grande evlilik yıl dönümünü romantik paylaşımla kutladı! İş insanı Dalton Gomez ile 2021 yılında gizlice nikah masasına oturan dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande, evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
16.05.2023 Magazin
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar!
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar! Popüler sosyal medya uygulaması Instagram dünyada oldukça yoğun kullanılırken, en çok takip edilen hesaplar açıklandı. 2021 Ocak verilerine göre Instagram’ın kendi hesabı Instagram’ın 385 milyon 39 bin kişiyle açık ara farkla en çok takipçiye sahip olduğu kaydedildi.
17.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi
Jennifer Lawrence'ın yüzünü cam parçaları yaraladı! Sete ara verildi Hollywood'un gözde oyuncularından Jennifer Lawrence, yeni filminin çekimlerinde büyük bir tehlike atlattı. Patlayan cam parçalarının Lawrence'ın yüzüne isabet etmesi üzerine sete ara verildi.
6.02.2021 Dünya
Tek tek açıklandı: Giriş yapan kişi sayısı 928,5 milyon...
Tek tek açıklandı: Giriş yapan kişi sayısı 928,5 milyon... Dünya genelinde toplam internet kullanıcı sayısı 4,54 milyara ulaşırken, Instagram’a giriş yapan kişi sayısının 928,5 milyon olduğu kaydedildi. Instagram’ı kullanan kişiler cinsiyet bakımından incelendiğinde ise yüzde 50,9 ile kadınların çok az bir farkla önde olduğu görüldü. Bu yıl sosyal medya ile ilgili ise 192 bin 228 haber yapıldı.
9.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu! Ünlü modacı Rufat İsmayil, Burçin Terzioğlu’nun bir dizide rolü gereği giydiği tasarımının beğenilmeyip aşağılanması sonrası suç duyurusunda bulundu. Rufat İsmayil dilekçesinde “Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım” dedi
27.11.2020 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Ünlü şarkıcının konserde yalayıp seyircilere fırlattığı lolipop satışa çıkarıldı!
Ünlü şarkıcının konserde yalayıp seyircilere fırlattığı lolipop satışa çıkarıldı! Ünlü şarkıcı Ariana Grande'nin konser esnasında yalayıp seyircilere fırlattığı lolipop, 50 bin dolara satışa çıkarıldı.
27.06.2019 Magazin
'27 yaşımda memelerimi aldırdım, hayatım kurtuldu'
'27 yaşımda memelerimi aldırdım, hayatım kurtuldu' Hayley Minn 23 yaşındayken meme kanserine yakalanma riskinin yüzde 85 oranında olduğunu öğrendi. Bunun nedeni, her 300-400 kişiden birini etkileyen ve BRCA1 adı verilen bir gen mutasyonu taşıması. Minn yaşadıklarını BBC'ye anlattı...
14.06.2019 Dünya
Marshmello ilk kez İstanbul'da!
Marshmello ilk kez İstanbul'da! "Electric Playground", Marshmello ve Kungs ile 3 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park'a geri dönüyor. Sürpriz isimler ve eşsiz bir görsel show ile “Electric Playground” Epifoni ve Charm Music organizasyonuyla yeniden müzikseverlerle buluşuyor.
28.05.2019 Kültür Sanat
Olivia’nın yeni aşkı ortaya çıktı!
Olivia’nın yeni aşkı ortaya çıktı! ABD’li model Olivia Culpo ve DJ Zedd’in birlikte olduğu öğrenildi.
19.04.2019 Magazin
'Yılın Kadını' seçildi
'Yılın Kadını' seçildi ABD’li şarkıcı Ariana Grande, Billboard dergisi tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi.
7.11.2018 Magazin
New York manzaralı aşk
New York manzaralı aşk ABD’li şarkıcı Ariana Grande ile komedyen Pete Davidson’dan aşk dolu poz...
8.10.2018 Magazin
Hayatını kaybeden eski sevgiliye veda mesajı: Sana çok kızgınım
Hayatını kaybeden eski sevgiliye veda mesajı: Sana çok kızgınım Geçtiğimiz günlerde aşırı doz uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybettiği açıklanan şarkıcı Mac Miller'a eski sevgilisi ve meslektaşı Ariana Grande veda mesajı yayınladı.
17.09.2018 Magazin
Sana çok kızgınım!
Sana çok kızgınım! Ariana Grande, geçtiğimiz hafta aşırı doz uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybeden eski sevgilisi Mac Miller’a bir veda yazısı yazdı: “Gittiğine inanamıyorum. Sana çok kızgınım!”
15.09.2018 Magazin
Dikkat et demişti!
Dikkat et demişti! ABD’li rapçi Mac Miller, ünlü popçu Ariana Grande ile olan 2 yıllık ilişkisinin bitmesinden 3 ay sonra Los Angeles’taki evinde aşırı doz uyuşturucudan ölü bulundu
8.09.2018 Magazin
Cenazede taciz!
Cenazede taciz! Aretha Franklin’in cenaze töreninde şarkıcı Ariana Grande’yi elle taciz etmekle suçlanan papaz, özür diledi
1.09.2018 Dünya
ABD’Ye Küba damgası!
ABD’Ye Küba damgası! Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Törenin en çok kazananı ise iki büyük ödül alan Küba asıllı şarkıcı Camila Cabello oldu
21.08.2018 Magazin
4 yıl sonra yeni albüm
4 yıl sonra yeni albüm 2015 yılında yayınladığı Rebel Heart albümünden sonra geçtiğimiz Mayıs ayında sessizliğini bozan Madonna, yeni albümünün müjdesini verdi.
2.08.2018 Magazin
Taze nişanlı
Taze nişanlı Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan Ariana Grande ile Pete Davidson, New York’ta görüntülendi.
12.07.2018 Magazin
İngiltere'de İslamofobik mesaja hapis cezası
İngiltere'de İslamofobik mesaja hapis cezası İngiltere'de, sosyal medyada, "bir Müslüman'ın boğazını kesmek istediğini" yazan kişiye 20 ay hapis cezası verildi.
28.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ariana Grande ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ariana grande haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.