Arda Türkmen

Arda Türkmen

Son dakika Arda Türkmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arda Türkmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arda Türkmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Türkmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda türkmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 arda türkmen haberi bulunmuştur. Tüm arda türkmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan ayının güzelliği Kanal D’de yaşanıyor
Ramazan ayının güzelliği Kanal D’de yaşanıyor “M.Fatih Çıtlak İle Sahur Vakti” ve “Arda’nın Ramazan Mutfağı”, Ramazan ayı boyunca ekrana gelecek.
8.03.2024 Magazin
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Önceki akşam Murat Dalkılıç'ın mekanının açılışına katılan Gökhan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Adı Burcu Özberk ile aşk dedikodularına karışan Alkan, aşk sorularına cevap verdi.
3.12.2023 Magazin
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan'
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan' Son dönemde ortaya çıkan yeni dolandırıcılık yöntemlerinden biri de ünlü restoranların internet sitelerini kopyalayıp, müşterilerden sahte rezervasyonlar için kapora ücreti almak oldu. Ünlü şef Arda Türkmen de dolandırıcıların hedefi oldu. Arda Türkmen yaşadıklarını anlatırken dolandırıcıların kendisinden de Bin Euro istediğini söyledi. Prof. Dr. Berk Üstündağ ise yapay zeka araçlarının kullanılarak dolandırıcılığın arttığını vurguladı.
3.12.2023 Magazin
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı!
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı! Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Magazin
Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırı! Arabasından indirmeye kalktı
Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırı! Arabasından indirmeye kalktı Şef Arda Türkmen ile nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, minik kızı Ada Siena da yanındayken trafikte saldıra uğradı. Trafikte sıkıştığı bir anda birinin arabasına vurduğunu ve kapılarını zorladığını anlatan Elbirliler, takipçileriyle korku dolu anı paylaşırken onları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
1.11.2023 Magazin
Arda Türkmen’den evlilik yıldönümü paylaşımı! "İki yıl önce bugün"
Arda Türkmen’den evlilik yıldönümü paylaşımı! "İki yıl önce bugün" Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, 2021 yılında dünyaevine girmiş, 2022 tarihinin Kasım ayında kızları Ada Siena kucaklarına almıştı. Ünlü şef ve eşi, evlilik yıl dönümünde paylaşım yaparak birbirlerine romantik sözler söyledi.
24.09.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 162. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 162. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu İlker Aksum, tarifi dinleyerek "Milföylü Köfte" yapmaya çalışacak.
15.06.2023 Televizyon
Arda ile Omuz Omuza 160. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 160. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Melek Mosso, tarifi dinleyerek "Mini Taco" yapmaya çalışacak.
2.06.2023 Televizyon
Arda ile Omuz Omuza 158. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 158. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Bennu Yıldırımlar, tarifi dinleyerek "Elmalı Açık Tart" yapmaya çalışacak.
18.05.2023 Televizyon
Kanal D’de Ramazan ekranı!
Kanal D’de Ramazan ekranı! Kanal D’de, Ramazan ayı için iki özel program izleyici ile buluşacak; “M. Fatih Çıtlak’la Sahur Vakti” ve “Arda’nın Ramazan Mutfağı”
22.03.2023 Televizyon
Arda ile Omuz Omuza 153. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 153. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu ünlü futbolcu Tümer Metin, tarifi dinleyerek "Açık Tiramisu" yapmaya çalışacak.
15.03.2023 Televizyon
Arda Türkmen’in mutfağına bu kez Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay konuk oldu!
Arda Türkmen’in mutfağına bu kez Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay konuk oldu!   Kanal D’nin, her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteri ile herkesin bir kez daha dikkatini çeken oyuncu Nurgül Yeşilçay bu hafta sevilen şef Arda Türkmen mutfağına konuk oldu. Çekimler öncesi Magazin D’den Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ünlü oyuncu samimi açıklamalar yaptı.  
10.03.2023 Televizyon
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 151. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 151. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu güzel oyuncu Özge Özacar, tarifi dinleyerek "Krem Katalan Tart" yapmaya çalışacak.
2.02.2023 Televizyon
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar!
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar! Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Türkan karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran oyuncu Özgü Kaya, bu hafta sevilen şef Arda Türkmen’in mutfağına konuk oldu. Çekimler sonrası Set Ekstra programından Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ikili samimi açıklamalarda bulundu.
16.01.2023 Televizyon
Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler'in bebeği doğdu! "Biz bugün 3 olduk.."
Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler'in bebeği doğdu! "Biz bugün 3 olduk.." Ünlü şef Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni eşi Melodi Elbirliler'den güzel haber geldi. 2021 yılında nikah masasına oturan çift kızlarına kavuştu.
16.11.2022 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 138. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 138. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu başarılı oyuncu İsmail Demirci, tarifi dinleyerek "Humuslu Tavuklu Dürüm" yapmaya çalışacak.
1.11.2022 Televizyon
Arda ile Omuz Omuza 137. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 137. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu duayen oyuncu Burak Sergen, tarifi dinleyerek "Muzlu Pasta" yapmaya çalışacak.
27.10.2022 Televizyon
Arda Türkmen eşi Melodi Elbirliler'i paylaştı!
Arda Türkmen eşi Melodi Elbirliler'i paylaştı! Şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile geçtiğimiz sene evlenmişti. İkiliden Elbirliler, birkaç ay önce hamile olduğunu ilan etmişti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, güzel haberi tatil pozlarıyla duyurmuştu. Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran Elbirliler, geçtiğimiz haftalarda baby shower partisi düzenlemiş ve bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Heyecanları günden güne artan ikiliden Türkmen, eşiyle yeni pozunu paylaştı.
16.10.2022 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 134. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 134. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Aslı İnandık, tarifi dinleyerek "Naked Cake" yapmaya çalışacak.
7.10.2022 Televizyon
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor? Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birincisi düzenlenecek olan Bursa gastronomi festivalinin detayları merak ediliyor. Peki, Bursa gastronomi festivali ücretli mi, gastronomi festivali nerede? Bursa gastronomi festivali ne zaman sona eriyor?
23.09.2022 Yaşam
Arda ile Omuz Omuza 132. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 132. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Cihangir Ceyhan, tarifi dinleyerek "Midyeli Somon" yapmaya çalışacak.
23.09.2022 Televizyon
Ayı eti yenir mi? Ayı eti haram mı? Ayı eti helal mi? Ayı etinin tadı nasıl?
Ayı eti yenir mi? Ayı eti haram mı? Ayı eti helal mi? Ayı etinin tadı nasıl? Ünlü şef Arda Türkmen’in katıldığı programda ayı eti yediğini açıklamasının ardından pek çok kişi ayı eti ile ilgili araştırma yapıyor. Arda Türkmen'in "Ayı eti yedim çok lezzetliydi" itirafı pek çok kesimde tartışmalara neden oldu. Peki, Ayı eti yenir mi? Ayı eti haram mı? Ayı eti helal mi? Ayı eti yemek günah mı? Ayı etinin tadı nasıl? Ayı eti yiyen ülkeler var mı? İşte ayı eti ile ilgili merak edilenler…
25.08.2022 Gündem
Arda Türkmen'den şaşırtan itiraflar: Ayı eti çok lezzetli
Arda Türkmen'den şaşırtan itiraflar: Ayı eti çok lezzetli Ekranların sevilen şefi Arda Türkmen, Simge Fıstıkoğlu'nun YouTube programına konuk oldu. Türkmen "Yediğin en enteresan yiyecek neydi?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.
25.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arda Türkmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda türkmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.