Arda Turan Sevgilisi

Arda Turan Sevgilisi

Son dakika Arda Turan sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arda Turan sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arda Turan sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Turan Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda turan sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 arda turan sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm arda turan sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda'dan kadın arkadaşlarını şoke eden hareket!
Arda'dan kadın arkadaşlarını şoke eden hareket! Evlilik yoluna giren Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile olası bir kriz yaşamamak için önlem aldı. Ünlü futbolcu, Doğan'ın talebi üzerine telefon listesindeki bazı kadın arkadaşlarını engelledi. Turan'ın bu tavrı engellenen kadın arkadaşlarını hayli şaşırttı.
3.03.2018 Magazin
Ayrı ayrı çıktılar
Ayrı ayrı çıktılar Futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ve kardeşi Okan Turan’la Sirkeci’de bulunan Balıkçı Sabahattin’te arkadaşı Göktan Cilalı’nın doğum gününe katıldı.
2.03.2018 Magazin
Arda Turan evlilik yolunda ilk adımı attı
Arda Turan evlilik yolunda ilk adımı attı Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlilik teklif etti.
8.02.2018 Futbol
Sevgilisine komşu oldu
Sevgilisine komşu oldu Barcelona’dan İstanbul’a dönen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan’ın oturduğu Çubuklu Vadi Evleri’nden villa kiraladı. Evi sevgilisinin zevkine göre dekore ettirdi
29.01.2018 Magazin
3. kez  barıştılar
3. kez barıştılar Arda Turan ile Aslıhan Doğan üçüncü kez barıştı.
25.12.2017 Magazin
Aslıhan Doğan Arda'yı çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi...
Aslıhan Doğan Arda'yı çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi... Yıldız futbolcu Arda Turan ile ayrılık kararı alan Aslıhan Doğan, daha önce 2.5 yıl aşk yaşadığı Celio Saab ile sosyal medyadan yeniden takipleşmeye başladı.
2.10.2017 Magazin
Arda Turan'ı bu sefer sildi!
Arda Turan'ı bu sefer sildi! Çapkın futbolcu Arda Turan'la 3 yıl bir dargın barışık aşk yaşayan Aslıhan Doğan, Turan'ı bir kalemde sildi.
29.09.2017 Magazin
Sevgilisine 180 bin liralık bayram hediyesi!
Sevgilisine 180 bin liralık bayram hediyesi! Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'ın 'bayram hediyesi'ni erken verdi.
2.09.2017 Magazin
Nazar değmesin
Nazar değmesin Barcelonalı futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ve yakın arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendi.
31.07.2017 Magazin
Namaz sonrası deniz
Namaz sonrası deniz Barcelona’da top koşturan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile tatiline Bodrum’da devam ediyor.
1.07.2017 Magazin
AS: Arda Turan formunu kaybetti
AS: Arda Turan formunu kaybetti Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'la birlikte Mikonos Adası'nda görüntülendi. Arda'nın fazla kiloları gözlerden kaçmazken, İspanyol basını "Formunu kaybetti" yorumunda bulundu.
29.06.2017 İspanya
Aslıhan’ın üzerine titriyor!
Aslıhan’ın üzerine titriyor! Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile Yunanistan’ın Mikonos adasında tatil yapıyor.
28.06.2017 Magazin
Yüzler gülüyor
Yüzler gülüyor Milli takımı bırakan, Barcelonalı futbolcu Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan ile Yunanistan’ın Mikonos adasındaki tatiline devam ediyor.
27.06.2017 Magazin
Arda Turan, sevgilisi ile Mikonos'ta tatilde
Arda Turan, sevgilisi ile Mikonos'ta tatilde YAZ tatiline çıkan Arda Turan, geçen günlerde barıştığı sevgilisi Aslıhan Doğan ile Yunasistan'ın Mikonos adasında görüntülendi. Aslıhan Doğan ile birlikte müzik eşliğinde dans eden Arda Turan, sevgilisi ile pistte öpüştü.
27.06.2017 Magazin
Arda aşka geldi!
Arda aşka geldi! Yaz tatiline çıkan Arda Turan, geçen günlerde barıştığı sevgilisi Aslıhan Doğan ile Yunasistan’ın Mikonos adasında görüntülendi.
26.06.2017 İspanya
Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı
Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı Adı bir süredir farklı kadınlarla anılmaya başlayan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'dan ayrıldı...
16.11.2016 Magazin
Arda'ya şok sözler: 'Az olun, ama hakiki olun'
Arda'ya şok sözler: 'Az olun, ama hakiki olun' Arda Turan ile Aslıhan Doğan aşkı bir dargın bir barışık sürüyor. Aslıhan, "Az olun, ama hakiki olun" dedi, ortalık yine karıştı.
23.10.2016 Magazin
Aslıhan Doğan, Instagram'a geri döndü
Aslıhan Doğan, Instagram'a geri döndü Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan uzun bir aradan sonra sosyal medyaya geri döndü.
27.09.2016 Magazin
Kokoreçcide doğum günü
Kokoreçcide doğum günü Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan’ın doğum gününü kokoreççide kutladı...
5.12.2015 Magazin
Arda Turan'dan sevgilisine romantik kutlama!
Arda Turan'dan sevgilisine romantik kutlama! Yıldız futbolcu Arda Turan, Instagram'da yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı.
4.12.2015 Magazin
Londra sokaklarında
Londra sokaklarında Barcelona’da top koşturan milli futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile seyahet etmeye devam ediyor...
3.10.2015 Magazin
Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan'ı savundu
Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan'ı savundu Arda Turan, sevgilisini "Evi hemen sahiplenmişsin" diye eleştiren takipçisine cevap verdi..
17.08.2015 Magazin
Arda'nın sevgilisi bebeği kucağından indirmedi
Arda'nın sevgilisi bebeği kucağından indirmedi BARCELONA’ya transfer olan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile birlikte Bodrum’daki tatilini sürdürüyor.
13.07.2015 Magazin
Liseli aşıklar gibi!
Liseli aşıklar gibi! Takımı Atletico Madrid’ten ayrılmak için gün sayan Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bodrum - Çeşme arası adeta mekik dokuyor...
4.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arda Turan Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda turan sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.