Arda Güler transferi için bomba hamle! Fenerbahçe'ye ilk resmi teklif
Arda Güler transferi için bomba hamle! Fenerbahçe'ye ilk resmi teklif Arda Güler transfer haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Dünya devi kulüp Fenerbahçe'ye genç yıldızla görüşmek için izin yazısı gönderdiği öğrenildi. İşte haberin detayları...
24.06.2023 Fenerbahçe
'Biz kontratta olan ne 3500 dakikaya bakarız ne başka bir şeye'
'Biz kontratta olan ne 3500 dakikaya bakarız ne başka bir şeye' Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler'in ailesi yaptığı açıklamada "Arda, Ali başkanla oturur konuşur. Arda 'Kalmak istiyorum, 5 yıllık sözleşmeye imza atacağım' tamam. Arda 'Ben ayrılmak istiyorum.' derse ona da tamam" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Fenerbahçe
Arda Güler'e dünya devinden kanca!
Arda Güler'e dünya devinden kanca! Kadrosunda Messi, Neymar, Mbappe gibi yıldızları bulunduran Fransız devi Paris Saint-Germain'in Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki futbolcusu Arda Güler'i kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği ve görüşmelerin yapılmaya başlandığı öğrenildi. Sarı lacivertliler, genç futbolcunun serbest kalma bedelini 30 milyon euro olarak belirlemişti.
6.06.2022 Fenerbahçe
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri Dün akşam Ç.Rize deplasmanında sonradan oyuna girmesine karşın sergilediği performansla ayakta alkışlanan Arda Güler tribünlerden tam destek aldı.
23.04.2022 Fenerbahçe