Arda Güler Transfer

Arda Güler Transfer

Son dakika arda güler transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arda güler transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arda güler transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Güler Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda güler transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 arda güler transfer haberi bulunmuştur. Tüm arda güler transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler transfer kararını verdi! Artık olmuyor, Ancelotti'nin tek bir isteği var
Arda Güler transfer kararını verdi! Artık olmuyor, Ancelotti'nin tek bir isteği var Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid forması giyen Arda Güler transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Real Sociedad'ın kiralamak istediği genç yıldız aldığı kararı duyurdu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler transfer mi oluyor? Ancelotti resmen açıkladı
Real Madrid'de Arda Güler transfer mi oluyor? Ancelotti resmen açıkladı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, son günlerde İspanyol basınında başka bir takıma kiralanacağı öne sürülen Arda Güler için net konuştu.
2.12.2023 Fenerbahçe
Arda Güler ile ilgili bomba iddia: Maliyeti 50 milyon Euro
Arda Güler ile ilgili bomba iddia: Maliyeti 50 milyon Euro İspanya’da Barcelona Kulübü’nün muhabirliğini yapan gazeteci Toni Juanmarti’nin iddiasına göre Arda Güler’in transferi, futbolcuya verilecek para hariç Real Madrid’e 50 milyon Euro’dan fazla paraya mal oldu.
7.07.2023 Futbol
Arda Güler için korkunç komisyon! Çarpıcı iddia Avrupa basınından: Transferdeki en büyük engel...
Arda Güler için korkunç komisyon! Çarpıcı iddia Avrupa basınından: Transferdeki en büyük engel... Sezonu Türkiye Kupası'nda şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'de Arda Güler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Arda Güler'in takımda kalmasını isteyen Fenerbahçe yönetimi, oyuncu ve ailesiyle görüşmeler gerçekleştirirken henüz bir sonuca varılmadı. Sarı lacivertli takımda Arda Güler belirsizliği sürerken Avrupa basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
27.06.2023 Fenerbahçe
Arda Güler transferi için bomba hamle! Fenerbahçe'ye ilk resmi teklif
Arda Güler transferi için bomba hamle! Fenerbahçe'ye ilk resmi teklif Arda Güler transfer haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Dünya devi kulüp Fenerbahçe'ye genç yıldızla görüşmek için izin yazısı gönderdiği öğrenildi. İşte haberin detayları...
24.06.2023 Fenerbahçe
Rakitic özel olarak ilgilendi AS Gazetesi Arda Güler bombasını patlattı
Rakitic özel olarak ilgilendi AS Gazetesi Arda Güler bombasını patlattı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 84 dakika oyunda kalan ve gösterdiği performansla sadece Fenerbahçe taraftarlarını değil tüm futbolseverleri kendine hayran bırakan Arda Güler hakkında AS Gazetesi'in yaptığı bir haber oldukça dikkat çekti. İşte İspanyolların Arda değerlendirmesi...
18.03.2023 Fenerbahçe
Bu sefer de Roger Schmidt Ali Koç'un peşine düştü! 'Onu bize verin Joao Felix yapalım'
Bu sefer de Roger Schmidt Ali Koç'un peşine düştü! 'Onu bize verin Joao Felix yapalım' Geçen sene Vitor Pereira ile anlaşmadan önce defalarca Roger Schmidt'le görüşen, fakat Alman teknik adamı bir türlü ikna edemeyen Ali Koç'a ilginç bir teklif geldi. Jorge Jesus'un fazla forma şansı vermediği genç yıldız için Porto ile Benfica'nın harekete geçtiği öğrenilirken, bu sefer de Roger Schmidt'in Ali Koç'un peşine düştüğü ve Sarı Lacivertli yönetime 'Onu bize verirseniz Joao Felix gibi yaparız' teklifinde bulunduğu bildirildi.
23.01.2023 Fenerbahçe
Burak Elmas'tan Fenerbahçe'ye büyük şok! Arda Güler transferinin altından eski başkan çıktı
Burak Elmas'tan Fenerbahçe'ye büyük şok! Arda Güler transferinin altından eski başkan çıktı Sözleşmesinde 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan ve Jorge Jesus tarafından ikinci plana itilen Arda Güler transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan yıldız futbolcunun B.Dortmund, Napoli ve PSG tarafından istendiği öğrenilirken, Ali Koç'un da gelişmeleri anbean takip ettiği ve bu konuda Jorge Jesus'u uyardığı bildirildi.
12.01.2023 Fenerbahçe
Arda Güler'e büyük övgü: Türkiye 17’lik Güler’in hastası! Böylesi 100 yılda bir gelir...
Arda Güler'e büyük övgü: Türkiye 17’lik Güler’in hastası! Böylesi 100 yılda bir gelir... Süper Lig ve Avrupa'yı kasıp kavuran Fenerbahçe'de Arda Güler, performansıyla isminden söz ettirmeye devam ediyor. İtalyan basını, Fenerbahçe'nin 17'lik genç futbolcusu Arda Güler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Öte yandan Arda Güler'in en büyük hayali bugün gerçek olacak.
10.11.2022 Fenerbahçe
Sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan yıldız için 100 milyon dolarlık transfer iddiası
Sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan yıldız için 100 milyon dolarlık transfer iddiası Özellikle geçtiğimiz sezon İsmail Kartal döneminde kendisine sık sık şans verilen ve eline geçen fırsatları çok iyi kullanan yıldız futbolcu için 100 milyon dolarlık transfer iddiası Fenerbahçe cephesinde bomba etkisi yarattı. Ünlü menajer Erkut Söğüt oyuncu hakkında çok özel açıklamalarda bulunurken, Söğüt'ün Kerem Aktürkoğlu ifadeleri ise dikkat çekti.
24.10.2022 Fenerbahçe
Daha 17 yaşında Kim Min Jae ve Szalai'nin bonservis fiyatını geçti! İşte Arda Güler'in serbest kalma bedeli
Daha 17 yaşında Kim Min Jae ve Szalai'nin bonservis fiyatını geçti! İşte Arda Güler'in serbest kalma bedeli Cuma günü Fenerbahçe ile yeni sözleşmeye imza atan ve sarı lacivertli camiayı bir hayli rahatlatan Arda Güler'in 'serbest kalma bedeli' resmen dudak uçuklattı. Daha 17 yaşında olmasına rağmen takımın en değerli futbolcularını geride bırakan Arda, Fenerbahçe'ye servet kazandıracak.
20.03.2022 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler gidiyor, yerine Süper Lig'den Türk yıldız geliyor! Sadece 18 yaşında, işte transferin detayları
Real Madrid'de Arda Güler gidiyor, yerine Süper Lig'den Türk yıldız geliyor! Sadece 18 yaşında, işte transferin detayları Real Madrid bir Türk yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Real Madrid, Arda Güler'in ardından Süper Lig ekibinin genç yıldızını renklerine bağlamak istiyor. Dünya devi 18 yaşındaki yıldızı gözüne kestirdi. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları...
17.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti artık güvenmiyor, ayrılığı açıkladı, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in canına tak etti! Ancelotti'yle kavga etti, artık Real Madrid rüyası bitti
Arda Güler'in canına tak etti! Ancelotti'yle kavga etti, artık Real Madrid rüyası bitti Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlıklarla boğuşan, sakatlık sürecini atlattıktan sonra forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'i birçok takım kadrosuna katmak isterken İspanyol basınından gündemi sarsacak bir iddia geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in ismi bile yetti! Korkudan ne diyeceğini şaşırdı, artık her şey Ancelotti'nin elinde
Arda Güler'in ismi bile yetti! Korkudan ne diyeceğini şaşırdı, artık her şey Ancelotti'nin elinde Real Madrid formasını çok az süre giymiş olsa da sahada gösterdikleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arda Güler, İspanya'da yine gündemde yer almaya devam ediyor. Real Madrid'in Manchester City ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı karşılaşma öncesi genç yıldız için inanılmaz ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorum
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorum Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de geçtiğimiz haftalarda ilk golünü kaydeden Arda Güler'in yeni paylaşımı ses getirdi. Milli futbolcunun fiziksel değişimi alkış topladı. İşte haberin detayları...
3.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler transferi patladı! Real Madrid'i terk ediyor, yeni takımını açıkladılar
Arda Güler transferi patladı! Real Madrid'i terk ediyor, yeni takımını açıkladılar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, sergilediği performansla Alman devini peşine taktı. Alman devi, genç yıldız için gözden çıkardığı rakam ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...
26.03.2024 Fenerbahçe
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu!
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu! Rangers kulübü, artık bir numaralı kanat beki haline geldiği ve ilk 11’de kendisine yer bulduğu için milli arada sakatlanan Rıdvan Yılmaz’ın adeta üzerine titriyor.
25.03.2024 Beşiktaş
Arda Güler, mili formayı giydi ama yapamadı! İspanyollar resmen haşladı
Arda Güler, mili formayı giydi ama yapamadı! İspanyollar resmen haşladı Real Madrid forması giyen Arda Güler, 19 Haziran 2023'te oynanan Galler maçından sonra ilk kez A Milli Takım forması giydi. İspanyol basını Arda Güler'in Macaristan karşısındaki performansını değerlendirdi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, işte yeni takımı
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, işte yeni takımı Arda Güler'in Real Madrid rüyası sona eriyor. Real Madrid'de yavaş yavaş süre bulan ve yeteneğini konuşturmaya başlayan Arda Güler için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
22.03.2024 Fenerbahçe
İsmail Yüksek hayalinde oynamak istediği takımı açıkladı
İsmail Yüksek hayalinde oynamak istediği takımı açıkladı İsmail Yüksek, transfer olacağı takımın sisteminin de önemli olacağını belirterek, "Avrupa'da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United" dedi.
12.03.2024 Fenerbahçe
Gol attı ama yine göze giremedi! Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar
Gol attı ama yine göze giremedi! Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar Arda Güler, İspanya'da adım adım kendini buluyor. Transferinin hemen ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan bir hayli uzak kalan milli futbolcu, ilk golünü LaLiga'nın 28. haftasında Celta Vigo'ya karşı kaydetti. Bir diğer yandan Arda Güler için transfer dedikoduları da gelmeye devam ediyor. İtalyanlar, milli futbolcunun geleceğine dair flaş bir haberi duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları…
12.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Real Madrid macerası bitiyor, yeni takımını açıkladılar
Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Real Madrid macerası bitiyor, yeni takımını açıkladılar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya'dan Arda Güler ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. A Millî Takım'ın yıldızı, bu yaz Real Madrid'den ayrılıyor. İşte Arda Güler'in yeni takımı...
8.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! Paylaşımı beğenmişti, transfer bombası patladı
Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! Paylaşımı beğenmişti, transfer bombası patladı Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler'in sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı iddia edildi.
5.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Arda Güler Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda güler transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.