Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanır? 2022 aylık enflasyon oranları ne? Son 5 aylık enflasyon ne oldu? İşte 2022 Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım enflasyon rakamları!
Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanır? 2022 aylık enflasyon oranları ne? Son 5 aylık enflasyon ne oldu? İşte 2022 Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım enflasyon rakamları! Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisinin maaşlarındaki artışı belirleyecek enflasyon oranları için gözler ocak ayında olacak. TÜİK'in aralık ayı enflasyon oranını açıklamasıyla yeni yılda geçerli olacak zam oranıyla ilgili 6 aylık enflasyon farkı da ortaya çıkacak. Maaşlara yapılacak kesin zam oranı ocak ayında netlik kazanacak. Peki, Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanır? 2022 aylık enflasyon oranları ne? Son 5 aylık enflasyon ne oldu? İşte 2022 Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım enflasyon rakamları!
25.12.2022 Ekonomi
Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2021 enflasyon oranı ne olur?
Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2021 enflasyon oranı ne olur? Yaklaşık 13 milyon emekli ve 3 milyondan fazla memur gözü kulağı Aralık ayı enflasyonunda. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2021 yılının aralık enflasyon oranını açıklayacak. TÜİK tarafından açıklanan oranlarla birlikte kira artışı, memur zam oranı, emekli zammı da netlik kazanacak. Peki, Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2021 enflasyon oranı ne olur? İşte detaylar…
2.01.2022 Ekonomi
Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Aralık ayı enflasyon oranı kaç olur?
Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Aralık ayı enflasyon oranı kaç olur? Milyonlar bekliyordu. Ve yarın belli oluyor. Yeni yılla ile birlikte memur ve emekli, 2021’de alacağı zam oranını merak ediyor. Milyonlarca kişinin gözü kulağı Aralık ayı enflasyonunda. Enflasyon rakamlarına göre, memur ve emeklinin zam oranı da belli olacak. Peki, Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Aralık ayı enflasyon oranı kaç olur? 2021 Memur ve emeklinin zam oranı belli oldu mu? İşte aralık ayı enflasyonunun açıklanacağı saat...
3.01.2021 Ekonomi
Memur maaşlarına  zam mı geliyor?
Memur maaşlarına zam mı geliyor? Devlet memurları, memur emeklileri ve sözleşmelilerin gözü 2013 yılı Aralık ayı enflasyonuna çevrildi.
1.01.2014 Ekonomi