Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanır? 2022 aylık enflasyon oranları ne? Son 5 aylık enflasyon ne oldu? İşte 2022 Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım enflasyon rakamları!
Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanır? 2022 aylık enflasyon oranları ne? Son 5 aylık enflasyon ne oldu? İşte 2022 Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım enflasyon rakamları! Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisinin maaşlarındaki artışı belirleyecek enflasyon oranları için gözler ocak ayında olacak. TÜİK'in aralık ayı enflasyon oranını açıklamasıyla yeni yılda geçerli olacak zam oranıyla ilgili 6 aylık enflasyon farkı da ortaya çıkacak. Maaşlara yapılacak kesin zam oranı ocak ayında netlik kazanacak. Peki, Aralık ayı enflasyonu ne zaman açıklanır? 2022 aylık enflasyon oranları ne? Son 5 aylık enflasyon ne oldu? İşte 2022 Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım enflasyon rakamları!
25.12.2022 Ekonomi
Aralık ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, TÜİK TEFE-TÜFE enflasyon rakamlarını açıkladı mı?
Aralık ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, TÜİK TEFE-TÜFE enflasyon rakamlarını açıkladı mı? Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı ocak ayına girmesiyle merak edilmeye başlandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla, memur, emekli ve özel sektör çalışanının zam oranları netleşecek. TÜİK TEFE-TÜFE aralık ayı enflasyon beklentisi nedir?
1.01.2022 Ekonomi
Aralık ayı enflasyon beklentisi nedir? Enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Aralık ayı enflasyon beklentisi nedir? Enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, enflasyon beklentisi nedir? Aralık ayı enflasyon rakamları merakla bekleniyor. Memur ve emeklinin alacağı zam farkı enflasyon rakamlarıyla belli olacak. Peki, enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası Aralık 2021 enflasyon beklentisi nedir?
27.12.2021 Ekonomi
Aralık ayı enflasyon tahmini-beklentisi ne kadar? 2021 yıl sonu enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, TÜİK-TEFE-TÜFE enflasyon rakamı…
Aralık ayı enflasyon tahmini-beklentisi ne kadar? 2021 yıl sonu enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, TÜİK-TEFE-TÜFE enflasyon rakamı… Aralık ayı enflasyon beklenti merak ediliyor. Aralık ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt aranıyor. Enflasyon rakamları Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Zam bekleyen memur ve emekliler sabırsızlıkla TÜİK tarafından açıklanacak Aralık enflasyonunu bekliyor. 2021'e ait son veri ile zam oranları netleşecek. Peki, Aralık ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Aralık ayı enflasyon tahmini ne kadar?
24.12.2021 Ekonomi