Aqua Florya

Aqua Florya

Son dakika Aqua Florya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aqua Florya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aqua Florya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aqua Florya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aqua florya gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 aqua florya haberi bulunmuştur. Tüm aqua florya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Terlikle alışveriş keyfi
Terlikle alışveriş keyfi Galatasaray’ın başarılı basketbolcusu Darly Macon, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.
23.11.2020 Magazin
Doğumu bekliyoruz
Doğumu bekliyoruz Kardeş Payı dizisiyle adını duyuran oyuncu Kadir Polatçı, eşi Marianna ile önceki gün Aqua Florya’da görüntülendi.
6.10.2020 Magazin
Kışlık alışveriş!
Kışlık alışveriş! Jessica May, Aqua Florya AVM’de görüntülendi.
31.08.2020 Magazin
Gökhan Türkmen'den sosyal mesafeli konser
Gökhan Türkmen'den sosyal mesafeli konser Şarkıcı Gökhan Türkmen, geçtiğimiz akşam Aqua Florya'da bir mekanda sevenleri ile bir araya geldi.
15.08.2020 Magazin
"Kendimden çok annemi düşünüyorum"
"Kendimden çok annemi düşünüyorum" Popçu Berksan, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Mağazaları dolaşıp bayram alışverişi yapan ve arkadaşlarının çocukları için oyuncak mağazasından hediye alan Berksan'ın, sosyal mesafe kurallarına uyması gözlerden kaçmadı.
30.07.2020 Magazin
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
AVM'ler mayısta açılacak
AVM'ler mayısta açılacak Corona virüs salgını nedeni ile kapatılan AVM'lerin 8 Mayıs'tan itibaren kademeli olarak açılacağı öğrenildi.
23.04.2020 Ekonomi
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser!
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser! Konserler ve etkinliklerle, dolu dolu bir hayat yaşayanlar; bu ay ne yapsak, nereye gitsek diye düşünüyorsanız, sevilen ses Hakan Altun’un sahne performansını tercih edebilir ve keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.
31.12.2019 Kültür Sanat
Haluk Levent hayranlarıyla Hayal Kahvesi Aqua Florya’da buluşuyor!
Haluk Levent hayranlarıyla Hayal Kahvesi Aqua Florya’da buluşuyor! Canlı performans konserleriyle adını duyurmuş olan Hayal Kahvesi kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin mekânı...
31.12.2019 Kültür Sanat
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da!
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da! Türkçe Rap, son birkaç yıldır özellikle gençlerin gözdesi. Her geçen gün yepyeni isimler, yepyeni tarzlar derken dinleyicileri hızla artıyor, rap müzik sektörü de gün geçtikçe büyüyor. Siz de bu müziği seviyorsanız, Rap’in ülkemizde geniş kesimlerce tanınmasındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Ceza’nın konserine de hazır olmalısınız!
31.12.2019 Kültür Sanat
"Yeşil sahalara döneceğim"
"Yeşil sahalara döneceğim" Galatasaray'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan futbolcu Sabri Sarıoğlu, çocukları ile önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi.
19.11.2019 Magazin
'Evliliğin heyecanı bambaşkaymış'
'Evliliğin heyecanı bambaşkaymış' 27 Ekim'de gerçekleşecek düğün ile hayatını iş insanı Mehmet Tuş ile birleştirmeye hazırlanan Elif Ece Uzun, Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı.
21.10.2019 Magazin
Mert Öcal, 'Arka Sokaklar'da
Mert Öcal, 'Arka Sokaklar'da Oyuncu Mert Öcal, önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi.
16.10.2019 Magazin
Gülşen: Çok heyecanlıyım
Gülşen: Çok heyecanlıyım Pop müziğinin başarılı isimlerinden Gülşen, geçtiğimiz akşam Aqua Florya Hayal Kahvesi'nde sahne aldı.
29.06.2019 Magazin
Ailece akşam yemeği
Ailece akşam yemeği SİNAN Akçıl önceki gün oyuncu Burcu Kıratlı ve ailesiyle birlikte görüntülendi.
29.10.2018 Magazin
Şu an beklemedeyim
Şu an beklemedeyim Anıl Tetik önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.
29.10.2018 Magazin
Sonbaharda festival coşkusu
Sonbaharda festival coşkusu Milyon Fest Bu hafta sonu Kilyos’taki Milyon Beach’te düzenlenecek Milyon Fest, ‘Yüzdeyüz müzik ve eğlence’ sloganı ile müzikseverlerle buluşuyor, gece geç saatlere kadar DJ setlerinin de eşlik edeceği festivalde bugün Athena, Selda Bağcan, Özge Fışkın, Fatma Turgut ve Baba Zula sahne alacak...
14.09.2018 Arşiv
Püfür püfür  sinema keyfi
Püfür püfür sinema keyfi Yaz boyunca sinema salonlarına tıkılıp film izlemek yerine açık havada sinema keyfi yaşamaya ne dersiniz? Yazlık sinemaların sayısı azalmış olsa da oldukça iyi mekânlar var.
13.07.2018 Arşiv
Oğlumuza kilitlendik
Oğlumuza kilitlendik Hatice Şendil-Burak Sağyaşar çifti, önceki gün Aqua Florya AVM’deydi.
3.06.2018 Magazin
Türkiye’de bir ilk yaptım
Türkiye’de bir ilk yaptım Burcu Güneş, erkek arkadaşı Hakan Kutal ile birlikte önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi.
3.05.2018 Magazin
Düğün  alışverişi yakında
Düğün alışverişi yakında Alişan ve oyuncu sevgilisi Buse Varol, önceki gün arkadaşlarıyla Aqua Florya AVM’da buluştu.
23.01.2018 Magazin
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı!
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı! Özge Ulusoy, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na destek için düzenlenen organizasyona katıldı. Kendi hazırladığı pastayı satışa sunan Ulusoy, 1 dilimi 500 TL’ye satarak herkesi şaşırttı
26.12.2017 Magazin
'Fatih Terim için elimden ne geliyorsa yaparım'
'Fatih Terim için elimden ne geliyorsa yaparım' Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'tan Fatih Terim açıklaması.
22.12.2017 Magazin
Doğru zamanı bekliyor
Doğru zamanı bekliyor Yağmur Tanrısevsin Aqua Florya AVM’deydi.
4.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aqua Florya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aqua florya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.