Antrenör

Antrenör

Son dakika antrenör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antrenör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antrenör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antrenör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antrenör gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.363 antrenör haberi bulunmuştur. Tüm antrenör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan Gemlik Suni Çim Saha Tesisleri'nde oynanan U 17 futbol maçı sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçtı.
24.04.2024 Gündem
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de Zeki Murat Göle takımın başında yer alabilir!
Fenerbahçe'de Zeki Murat Göle takımın başında yer alabilir! Fenerbahçe, Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkmaya hazırlanırken takımın başında Zeki Murat Göle'nin yer alabileceği belirtildi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak?
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı. Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor'da ise yardımcı antrenör Egemen Korkmaz PFDK'ya sevk edildi. Sevklerin açıklanmasının ardından Fenerbahçeli futbolcuların kaç maç ceza alacağı merak konusu oldu. Peki, Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? İşte yanıtı...
2.04.2024 Fenerbahçe
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlığı süren Joshua King antrenmanda yer almadı. Kas yorgunluğu ölçümü yapılan Edin Dzeko, tedbir amaçlı salonda kondisyon idmanı gerçekleştirdi.
21.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Trabzonspor'un kovduğu hoca ile anlaştı! Ortalık karışacak, Livakovic onu istedi
Fenerbahçe, Trabzonspor'un kovduğu hoca ile anlaştı! Ortalık karışacak, Livakovic onu istedi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertli ekibe yeni antrenör geldi. Trabzonspor'da çalışan tecrübeli teknik adam Fenerbahçe ile anlaştı. İşte detaylar...
14.02.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.02.2024 İddaa
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) 48. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle hentbolun paydaşları Mustafa Kemal Atatürk’ü anacağı ve bu kapsamda Anıtkabir ile hentbolun kurucu başkanı Prof.Dr. Yaşar Sevim’in kabrini ziyaret edecek ve ardından gösteri maçları yapacak.
2.02.2024 Adana
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Burak Yılmaz dayanamadı! Süper Lig ekibine imza atıyor
Burak Yılmaz dayanamadı! Süper Lig ekibine imza atıyor Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile dikkat çeken Süper Lig ekibi, teknik direktörü ile yollarını ayırırken bu görev için Burak Yılmaz ile anlaşma sağladı.
27.01.2024 Süper Lig
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu
Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe maçının ardından Hakan Keleş'le yollarını ayıran Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu.
15.01.2024 Konya Spor
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin 5'i tutuklu, 11 sanığın yargılandığı dava, 4'üncü gününde devam etti. Duruşmada dinlenen otel sahibi tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, kendisinin suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Eğer deprem 7.7 yerine 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı" dedi.
6.01.2024 Gündem
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı!
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Antalyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenledi.
2.01.2024 Antalyaspor
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı!
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Servet Çetin, kırmızı-beyazlılara veda etti.
31.12.2023 Şampiy10
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Beşiktaş
Yılın transfer bombası! Nuri Şahin, Alman devinin başına geçti
Yılın transfer bombası! Nuri Şahin, Alman devinin başına geçti 2021 yılında Antalyaspor'u çalıştırmaya başlayan Nuri Şahin, kendisi için büyük anlam taşıyan kulübüne veda etti. Şahin, bundan böyle hayallerinin takımını çalıştıracak. İşte detaylar...
29.12.2023 Süper Lig
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak'
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak' Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, ülkesinin basınına Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken bir röportaj verdi. Tecrrübeli forvet, Kadıköy'deki kritik 90 dakikayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
24.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 1-0 öne geçmesine rağmen konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar resmen ayrılmıştı. Deneyimli çalıştırıcı, ayrılığı sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kadro dışı kararının perde arkası, Mert Günok, Gedson ve Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Çalımbay'ın kendisine gelen feshetme yazısı ile ilgili sözleri dikkat çekti.
22.12.2023 Beşiktaş
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?  GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılında toplam 2 bin 21 personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar kapsamında 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör kadrosuna yeni personeller başlayacak. GSB personel alımı başvurularında kadro dağılımı; gençlik çalışanı ve antrenör olarak gerçekleşecek. kariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapılması beklenen GSB 2 bin 21 personel alımı başvuru tarihleri, yayınlanan kılavuzda ilan edilecek. Peki, GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte GSB 2 bin 21 personel alımı hakkındaki detaylar…
21.12.2023 Personel Alımı
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı'
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı' Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı, kısa sürede dış basında da yankılandı.
12.12.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Antrenör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antrenör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.