Antrenör

Antrenör

Son dakika antrenör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antrenör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antrenör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antrenör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antrenör gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.380 antrenör haberi bulunmuştur. Tüm antrenör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanaspor Bolu'da güç depoluyor
Adanaspor Bolu'da güç depoluyorTrendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
19.07.2024Adana
Milli atlet Kayhan Özer: Olimpiyatlarda çok güzel işler yapacağız
Milli atlet Kayhan Özer: Olimpiyatlarda çok güzel işler yapacağızFransa'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi 100 metre kategorisinde temsil edecek milli atlet Kayhan Özer, final koşmayı hedefliyor.
18.07.2024Adana
Milli sporcu olimpiyatlara eşiyle birlikte hazırlanıyor
Milli sporcu olimpiyatlara eşiyle birlikte hazırlanıyorParis 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan masa tenisi milli sporcusu Sibel Altınkaya, yarışmalara Adana'da antrenör eşi Ufuk Altınkaya ile hazırlanıyor.
4.07.2024Adana
U16 Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusu ve takımın antrenörü milli takım kampına davet edildi
U16 Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusu ve takımın antrenörü milli takım kampına davet edildiTürkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (ABBSK) U16 (16 yaş altı) Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusuna milli takım kampından davet geldi. Ayrıca takımın antrenörü Murat Kaya da yardımcı antrenör olarak milli takımın idari ve teknik kadrosuna dahil edildi. Takımın kaptanı Berfin Ada Şahin, daha önce U18 Kız Basketbol Milli Takım Kampına davet edilerek, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana’ya büyük onur yaşatmıştı.
23.06.2024Adana
Jose Mourinho yanında hiç Türk istemedi! İşte yeni teknik ekibi...
Jose Mourinho yanında hiç Türk istemedi! İşte yeni teknik ekibi...Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun ekibinde yer alan isimler belli oldu.
20.06.2024Fenerbahçe
TFF: EURO 2024 için Almanya'ya 197 görevli ve misafir götürüldü
TFF: EURO 2024 için Almanya'ya 197 görevli ve misafir götürüldüTürkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Almanya'ya toplam 121 misafir ve görevli götürüldüğünü açıkladı.
19.06.2024Süper Lig
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?Yalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonuyla ilgili detaylar ortaya çıkarken, gözaltındaki bir isim dikkat çekti. Operasyonda aralarında firmaların üst düzey yöneticilerinin de olduğu toplam 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında ünlü sinema ve dizi oyuncusu Yusuf Atala’nın da olduğu ortaya çıktı. Peki, Yusuf Atala kimdir, oynadığı diziler ne, kaç yaşında? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala neden gözaltına alındı?
13.06.2024Gündem
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst dönemi! Oyun sistemi belli oldu
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst dönemi! Oyun sistemi belli olduBeşiktaş yönetimi son olarak Rangers'ı çalıştıran dünyaca ünlü teknik adamın takımın başına getirdi.
6.06.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli olduBeşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu.
5.06.2024Futbol
Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi başladı! Semih Şentürk detayı ortaya çıktı
Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi başladı! Semih Şentürk detayı ortaya çıktıFenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'nın Akdeniz ekibindeki teknik direktörlük kariyeri resmen başladı. Brezilyalı teknik adam imza töreninde iddialı mesajlar verdi.
30.05.2024Fenerbahçe
Göl kenarında okumanın avantajını değerlendirip kürekte şampiyon oldular! "Bize avantaj sağlıyor"
Göl kenarında okumanın avantajını değerlendirip kürekte şampiyon oldular! "Bize avantaj sağlıyor"Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde her gün kürek çeken liseli gençler, yoğun antrenmanların karşılığını alarak Okullararası Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası'nda erkeklerde birinci, kızlarda ikinci oldu.
28.05.2024Adana
Olaylı derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'ye ceza yağdı
Olaylı derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'ye ceza yağdıProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu, maç öncesi ve maç sonrasında gergin geçen Galatasaray - Fenerbahçe derbisine ilişkin kararları açıkladı. PFDK kararları TFF’nin resmi internet sitesinden resmen duyuruldu.
23.05.2024Futbol
Galatasaray derbisinin faturalı iki yıldıza çıktı! İşlem başlatıldı, ifade verecekler
Galatasaray derbisinin faturalı iki yıldıza çıktı! İşlem başlatıldı, ifade vereceklerMilliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Fenerbahçe derbisi sonrası sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında açıkladı. Nevzat Dindar, Fenerbahçeli iki futbolcu hakkında işlem başlatılacağını ifade etti.
21.05.2024Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdürCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024Gündem
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçtiSosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024Gündem
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanacak!
15.05.2024Şampiy10
Acun Ilıcalı, Fransa'da anlaşmayı yaptı! Yeni teknik direktör belli oldu
Acun Ilıcalı, Fransa'da anlaşmayı yaptı! Yeni teknik direktör belli olduKadrosunda birçok tanıdıık ismi bulunduran, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Liam Rosenior'nun yerine gelecek ismi belirledi. Acun Ilıcalı'nın yeni teknik direktör olması beklenen kişiyle görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.05.2024Süper Lig
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024Şampiy10
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldıAcun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son haftada deplasmanda Plymouth'a mağlup olmuştu. 70 puan toplayan play-off sınırında kalan İngiliz ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz basını da buna anlam veremeyerek şaşkınlığını gizlemedi. İşte detaylar...
7.05.2024Fenerbahçe
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu!
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu!Sivas maçının yıldızlarından Mertens, Galatasaray’la yeni sözleşme görüşmelerine başladı. Dün 37 yaşına giren tecrübeli futbolcuyla birkaç gün içinde imzalar atılacak. Belçikalı futbolcunun yeni kontratıyla alacağı maaş da belli oldu.
7.05.2024Galatasaray
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifasının ardından hoca arayışları çok uzun sürmedi. Bordo-beyazlı kulüp, yeni hocasını buldu ve ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
3.05.2024Süper Lig
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi oldu
Engel tanımadı, 27 yaşında basketbola başladı! Takımın değişmezi olduAdana'da 27 yaşında yeteneği keşfedilerek basketbola başlayan down sendromlu milli basketbolcu Onur Kurtulmuş, dünya ikincisi milli takımın da önemli oyuncularından oldu.
3.05.2024Adana
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip olduAvrupa devi, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran, Fransız ekibi Nice'te başarılı işlere imza atan 35 yaşındaki teknik adamın peşine düştü.
2.05.2024Süper Lig
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladıBeşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024Süper Lig
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladıBeşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın listelerinde bulunduğunu açıkladı.
27.04.2024Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Antrenör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antrenör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.