Antreman

Antreman

Son dakika antreman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antreman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antreman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antreman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antreman gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 antreman haberi bulunmuştur. Tüm antreman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
23.03.2024 Adana
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı!
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı! Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Joe Worrall, takımla ilk antrenmanına çıktı.
6.02.2024 Beşiktaş
Arda Güler'e kadın taraftardan ahlaksız teklif! Verdiği tepki gündem oldu
Arda Güler'e kadın taraftardan ahlaksız teklif! Verdiği tepki gündem oldu Real Madrid'de bireysel çalışmalarına devam eden Arda Güler, yapılan antrenman sonrası taraftarlara imza dağıttı. Antreman sonrası imza veren Arda Güler'e kadın taraftardan şoke eden soru geldi. İşte detaylar...
16.12.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de en beğendiği 4 kaleciyi açıkladı!
Süper Lig'de en beğendiği 4 kaleciyi açıkladı! Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig'de en çok beğendiği 4 file bekçisinin ismini açıkladı.
20.05.2022 Trabzonspor
Uludağ'da hafta sonu pistlerde yoğunluk!
Uludağ'da hafta sonu pistlerde yoğunluk! Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da hafta sonu güneşli havayı fırsat bilenler, pistlerde yoğunluk oluşturdu.
20.02.2022 Gündem
Uzun süre hareketsizliğin ardından kontrolsüz spor, stres kırığına  neden olabiliyor
Uzun süre hareketsizliğin ardından kontrolsüz spor, stres kırığına neden olabiliyor Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Turan Çift, uzun süre hareketsiz kalmanın ardından kontrolsüz spora başlamanın stres kırığına neden olabildiğini belirtti.
5.08.2020 Sağlık
Hormonal bozukluk stres kırığına neden olabiliyor
Hormonal bozukluk stres kırığına neden olabiliyor Uzun süre hareketsiz kalmanın ardından kontrolsüz spora başlamak stres kırığına neden olabiliyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Turan Çift, hareketsizlikle birlikte kilo alımının bu durumu tetikleyebildiğini söyledi.
4.08.2020 Sağlık
Anadolu Efes'ten Larkin açıklaması! NBA opsiyonu...
Anadolu Efes'ten Larkin açıklaması! NBA opsiyonu... Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, sezonun tamamlanmasından yana olduklarını söyledi. Yılmaz, Türk vatandaşlığına geçen Shane Larkin'in durumuna değindi.
17.04.2020 Basketbol
Çocuklarınız topa kafa atmasın!
Çocuklarınız topa kafa atmasın! Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahı Prof. Dr. Mustafa Bozbuğa, "Çocukların topa kafayla vurmaları uzun dönemde bunama, dejeneratif beyin hastalıkları ve yüksek beyin fonksiyonlarının bozulmasına neden olabilmektedir. 12 yaşından küçük çocukların futbol antrenmanlarında topa kafayla vurmalarını yasaklama kararını doğru buluyorum. Türkiye'nin de benzer bir karar almasında yarar olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
29.02.2020 Sağlık
Mesut Özil, eşi Amine Gülşe'ye özel koruma tuttu
Mesut Özil, eşi Amine Gülşe'ye özel koruma tuttu Geçen hafta eşi Amine Gülşe ve takım arkadaşının yanında bıçaklı saldırıya uğrayan Mesut Özil, yaşanan olaydan sonra önlem alarak evinin önüne beklemesi için özel korumalar tuttu.
30.07.2019 Magazin
Emmanuel Eboue'den acı itiraf!
Emmanuel Eboue'den acı itiraf! Galatasaray'ın eski yıldızlarından Emmanuel Eboue, RMC Sport'a bir röportaj verdi. Fildişi Sahilli eski futbolcu halen daha psikolojik sıkıntılar yaşadığını anlattı.
12.06.2019 Futbol
Arnavutluk Futbol Federasyonu Başkanı'ndan Türkiye'ye övgü dolu mesajlar!
Arnavutluk Futbol Federasyonu Başkanı'ndan Türkiye'ye övgü dolu mesajlar! Arnavutluk Futbol Federasyonu (FSHF) Başkanı Armand Duka, Türkiye'nin futbolda olağanüstü gelişim gösterdiğini ifade ederek, "Altyapıya bakarsanız Türkiye, muhteşem seviyede" dedi.
31.12.2018 Futbol
Kapaklardan ibaret değilim
Kapaklardan ibaret değilim Türk yazar Metin Hara ile aşkı tam gaz devam eden Brezilyalı top model Adriana Lima, Puma ile el sıkıştı.
2.10.2018 Magazin
Galatasaray hazırlıklarına çift idmanla devam etti
Galatasaray hazırlıklarına çift idmanla devam etti Galatasaray, 2018-2019 sezonu hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği çift antrenmanla devam etti.
1.07.2018 Galatasaray
Bana terlik  atsana!
Bana terlik atsana! Nurgül Yeşilçay, kick boksa merak sardı.
20.05.2018 Magazin
Galatasaray'da moraller yerinde
Galatasaray'da moraller yerinde Süper Lig'de dün Fatih Terim yönetiminde ilk maçına çıkan Galatasaray'da kazanılan 3-1'lik Göztepe maçı sonrası moraller yerinde.
25.12.2017 Galatasaray
Tudor fesih işlemlerini bekliyor
Tudor fesih işlemlerini bekliyor Galatasaray Kulübü, teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrıldığını resmen açıklarken Hırvat çalıştırıcı, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah başlayan bekleyişini sonlandırdı.
18.12.2017 Galatasaray
Washington Post yazdı: "Türklerin kalbinde yer etti..."
Washington Post yazdı: "Türklerin kalbinde yer etti..." Mili halterci Naim Süleymanoğlu'nun ölümü dünya basınında geniş yer buldu. ABD'nin saygın gazetelerinden The Washington Post'ta Naim Süleymanoğlu için bir yazı kaleme aldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Britney Spears’den kas şov!
Britney Spears’den kas şov! Grammy ödüllü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla kaslarını gözler önüne serdi.
16.11.2017 Magazin
Şampiyon olacağım
Şampiyon olacağım 14 ünlü yarışmacının katılacağı ‘Boxun Yıldızları’ adlı yarışmada dövüşecek olan Sahra Işık, önceki gece sevgilisi İdris Aybirdi’yle görüntülendi.
15.10.2017 Magazin
Polisi protesto için genel grev
Polisi protesto için genel grev Katalanlar, Pazar günü düzenlenen bağımsızlık referandumu sırasında göstericilere ‘aşırı şiddet’ uygulayan İspanyol polisini protesto için bir günlük genel greve gitti
3.10.2017 Dünya
Bursaspor'da Batalla antrenmana çıkmadı
Bursaspor'da Batalla antrenmana çıkmadı Bursaspor'un bu sabah yaptığı antrenmana kasığında ağrılar olan takım kaptanı Pablo Martin Batalla katılmadı.
13.09.2017 Futbol
Survivor Ogeday'dan itiraf: Annem odasına kapanıp...
Survivor Ogeday'dan itiraf: Annem odasına kapanıp... Yaklaşık altı aylık zorlu maraton sonrası Survivor 2017 şampiyonu olmayı başaran Ogeday Girişken Survivor macerasını, unutamadığı anları, pişmanlıklarını ve bilinmeyenlerini anlattı.
27.07.2017 Magazin
Tudor'dan futbolcularına uyarı
Tudor'dan futbolcularına uyarı Galatasaray Futbol Takımı Slovakya'nın Samorin kasabasında yaptığı kamp çalışmalarını bu akşam yapılacak antremanla tamamlayacak.
11.07.2017 Süper Lig
Yağmur gibi yumruk yedi!
Yağmur gibi yumruk yedi! Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, önceki akşam kick boks şampiyonasına katıldı.
2.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Antreman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antreman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.