Antikacı

Antikacı

Son dakika antikacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antikacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antikacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antikacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antikacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 antikacı haberi bulunmuştur. Tüm antikacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Büyükelçi Mehmet Orhan Aka'ya büyük şok! Kızı ve damadı tarafından soyuldu
Eski Büyükelçi Mehmet Orhan Aka'ya büyük şok! Kızı ve damadı tarafından soyuldu Suriye eski Büyükelçisi Mehmet Orhan Aka'nın evindeki Burhan Doğançay'a resmettirdiği yarım milyon değerindeki tablo, kızı ve damadı tarafından sahtesiyle değiştirilerek çalındı. Hırsızlığı yapan kızı ve damadı, evden çaldıkları tabloyu antikacıya vererek müzayedede satmaya çalıştı. Çalıntı tablonun satılmaya çalışıldığı ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri büyükelçinin kızını gözaltına alırken, tabloyu da teslim alarak sahibine teslim etti.
14.08.2023 Yaşam
Atatürk’ün anısına 3 ayda hazırladı! Tam 539 parça
Atatürk’ün anısına 3 ayda hazırladı! Tam 539 parça İstanbul'un birçok noktasındaki antikacı ve eskicilerden toplanan 539 parça, Çekyalı heykeltıraş Patrik Prosko tarafından bambaşka bir forma büründü. Atatürk’ün hayatını, değerlerini simgeleyen ve anamorfoz tekniği kullanılarak yapılan ilginç çalışma, 3 ayda tamamlandı. Rahmi M. Koç Müzesi Genel Müdürü Mine Sofuoğlu, "Yabancı bir sanatçının Atatürk’ü araştırıp böyle bir eser ortaya koyması başlı başına gurur verici" diyor.
8.11.2021 Gündem
Bakanlardan son dakika yangın açıklaması: İşlem başladı...
Bakanlardan son dakika yangın açıklaması: İşlem başladı... Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu basın mensuplarına orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu ise dün akşam yaşana olaya ilişkin, “Can ve mal kaybı var, evi, arazisi yandı vatandaşlar dün akşam biraz gergindi. Ufak tefek itiş kakışlar olmuş tabii. 3 şüpheliye emniyet güçlerimiz tarafından işlem başladı. Büyük bir gerginlikti. Başka yere çekenler olmuş, Yangından dolayı protesto edildi diye. Bize de tepkiler oldu” ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Gündem
İhbar edilince gerçek ortaya çıktı!
İhbar edilince gerçek ortaya çıktı! Bodrum'daki lüks otelin bahçe düzenlemesinde dekor olarak kullanılan sütun başlarının Antik döneme ait orijinal tarihi eserler olduğu belirlendi. Otel yetkililerinin tarihi değeri olduğu bilmediklerini belirtikleri toplam 5 parça sütün başı Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’ne götürüldü.
27.08.2020 Gündem
Eski paraların değeri dudak uçuklatıyor
Eski paraların değeri dudak uçuklatıyor Kendi döneminde az basılan ya da nadir bulunan değerli eski paraların fiyatı dudak uçuklatıyor.
23.06.2020 Yaşam
Tartışma yaratan taht savaşı! 100 bin TL’ye satıldı
Tartışma yaratan taht savaşı! 100 bin TL’ye satıldı İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nda satışa çıkarılan eserler arasında Sultan II. Abdülhamid dönemine ait olduğu iddia edilen taht da yer aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğretim görevlisi, antikacı Nilgün Şensoy, koleksiyonunda yer alan tahtı yurt dışına çıkarılmaması şartıyla 100 bin TL’ye sattı.
27.02.2020 Gündem
Şehir şehir gezip topladığı takunyaları tarihi dizilere kiralıyor
Şehir şehir gezip topladığı takunyaları tarihi dizilere kiralıyor Bursa'da bir antikacı il il gezip topladığı her birinin geçmişi yüz yılı aşan takunyaları tarihi dizilere kiralıyor.
19.02.2020 Yaşam
Ömer Koç'un 5 bin TL'ye aldığı 500 yıllık çini maşrapa çalındı
Ömer Koç'un 5 bin TL'ye aldığı 500 yıllık çini maşrapa çalındı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç’un evinden 500 yıllık İznik çinisi maşrapa çalındı. Eserin çalındığı bilgisi Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinden duyuruldu.
17.01.2020 Yaşam
5 sterline aldı, 735 bin sterline sattı
5 sterline aldı, 735 bin sterline sattı 55 yıl önce yaklaşık 36 lira verip bir satranç taşı satın alan antikacı, açık artırmada tarihi rekor kırdı. Kayıp olan 5 Lewis satranç taşından biri olduğu ortaya çıkan 5,2 milyon liralık eser, deniz aygırı dişinden yapılmış ve 8,8 santimetre.
3.07.2019 Dünya
Sadece 37 liraya almıştı! Şimdi 7,4 milyon liraya satacak!
Sadece 37 liraya almıştı! Şimdi 7,4 milyon liraya satacak! İskoçya'da bir antikacı tarafından 1964 yılında sadece birkaç sterline alınan satranç taşı, önümüzdeki ay 1 milyon sterline satışa sunulacak. Orta Çağ'dan kalma olduğu tespit edilen taşın Norveç'te yapıldığı düşünülüyor.
4.06.2019 Dünya
İran büyükelçisinin şoförünün 30 yıl tuttuğu notlar ortaya çıktı
İran büyükelçisinin şoförünün 30 yıl tuttuğu notlar ortaya çıktı Bursalı antikacının eline geçen İran başkonsolosluğu şoförünün notları, Türkiye’nin ve İran’ın kritik dönemlerine ışık tutuyor. Ortaya çıkan notlarda 1968-1994 yılı arasında İran büyükelçiliğinde yaşananların yer aldığı ortaya çıktı.
29.12.2018 Gündem
Antikacı oyuncu
Antikacı oyuncu Oyuncu ve antikacı Rana Cabbar ve Şevket Çapkınoğlu önceki gün Beyoğlu Clock Kafe’deydi.
6.03.2018 Magazin
Acun şoke eden gerçeği açıkladı!
Acun şoke eden gerçeği açıkladı! Acun Ilıcalı, "Şoke olacağınız bir geçeği açıklayacağım." deyip gönüllüler takımı yarışmacısı Melih'in Var Mısın Yok Musun ve Survivor'da yarışan Metin Özkaya'nın oğlu olduğunu söyledi.
19.02.2018 Magazin
Fatih Ürek'in antika merakı
Fatih Ürek'in antika merakı Sahnelerin sevilen ismi Fatih Ürek, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de objektiflere takıldı.
2.02.2018 Magazin
Şehrin yeni çekim merkezi Balık pazarları
Şehrin yeni çekim merkezi Balık pazarları Bir tek Türkiye’de değil… Balık pazarları diye adlandırılan tarihî alışveriş merkezleri dünyanın dört bir yanında büyük rağbet görüyor. Müşterilerin tercih nedenlerinin en başında da tazelik, kalite, ucuzluk satıcı ile samimi ilişkiler geliyor.
16.09.2017 Arşiv
Danışmanlık yaptı
Danışmanlık yaptı Portakal Sanat ve Müzayede Evi’nin sahibi ünlü antikacı Raffi Portakal, Akmerkez’deydi.
13.07.2017 Magazin
'Örümcek adam' yargılanıyor
'Örümcek adam' yargılanıyor Paris'teki bir müzeden Picasso, Matisse ve Modigliani gibi ünlü ressamların tablolarını çalan ve yüksek binalara kolayca tırmandığı için 'Örümcek Adam' lakabını alan Vjeran Tomic adlı sanat eseri hırsızı yargılanmaya başlandı.
17.06.2021 Dünya
15 Temmuz şehitleri için defile
15 Temmuz şehitleri için defile Gül Ergi, Deniz Akkaya, Mehmet Köymen, Şenay Dağlı birleşerek Altın Kalp oldu. Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen polisler için yardım gecesi düzenlendi.
19.01.2017 Magazin
Stresi yürüyerek atıyoruz
Stresi yürüyerek atıyoruz Ünlü antikacı ve müzayedeci Rafi Portakal, kızı Maya Bitargil ve oyuncu Berrak Tüzünataç ile birlikte Nişantaşı sokaklarında yürürken görüntülendi...
29.04.2016 Magazin
Antikacı Azra
Antikacı Azra Azra Akın, antikacılığa merak sardı...
21.04.2016 Magazin
Arka Sokaklar 385. bölüm fragmanında silahlar patlıyor-izle
Arka Sokaklar 385. bölüm fragmanında silahlar patlıyor-izle Kanal D ekranının sevilen dizisi Arka Sokaklar 385. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 385. bölüm fragmanında heyecan dorukta olacak. Arka Sokaklar 385. bölüm fragmanında silahlar patlıyor. Arka Sokaklar 385. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
22.01.2016 Magazin
Antikacı Film Fragmanı
Antikacı Film Fragmanı 'Antikacı' filmi 26 Haziran'da sizlerle...
18.06.2015 Sinema-Dizi
Sahte tahliye kararıyla Silivri Cezaevi'nden firar etti
Sahte tahliye kararıyla Silivri Cezaevi'nden firar etti ‘Uyuşturucu doktoru’ lakaplı Doğan Alagöz 2010’da polis baskınıyla yakalanıp 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alagöz 5 yıl sonra Silivri Cezaevi’ne sahte tahliye ilamı fakslatarak kendini tahliye ettirdi. Savcı durumu 1 ay sonra tesadüfen fark etti.
29.09.2021 Gündem
En büyük operasyon!
En büyük operasyon! Paha biçilemeyen eserleri 10 bin liraya sattılar!
11.11.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Antikacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antikacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.