Antalya Film Festivali

Antalya Film Festivali

Son dakika Antalya Film Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antalya Film Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antalya Film Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 antalya film festivali haberi bulunmuştur. Tüm antalya film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım!
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım! Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü. 84 yaşındaki sanatçı, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
TBMM Başkanı Şentop, “Ben Ömer” belgeselinin özel gösterimine katıldı
TBMM Başkanı Şentop, “Ben Ömer” belgeselinin özel gösterimine katıldı Meclis Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in hayatını anlatan "Ben Ömer" belgeselinin galasına katıldı. Şentop, darbe girişimini hafif göstermeye çalışanların gafil ya da düşman olduklarını söyledi.
14.07.2021 Gündem
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'i anlatan "Ben Ömer" belgeseli gösterime giriyor!
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'i anlatan "Ben Ömer" belgeseli gösterime giriyor! 15 Temmuz’un simge isimlerinin başında gelen kahraman astsubay Ömer Halisdemir’in hayatı ‘’Ben Ömer’’ adıyla belgesel oldu. Belgesel, 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin belgesel seçkisinde "En İyi Belgesel" seçilmişti. Yönetmenliğini Mesut Gengeç’in yaptığı belgeselin ilk özel gösterimi İstanbul Valiliği ev sahipliğinde 14 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da tarihi Atlas Sineması’nda yapılacak. Özel gösterime TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile iş, sanat ve spor dünyasından konuklar katılacak.
10.07.2021 Kültür Sanat
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Sadık Bigat kimdir? Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti!
Sadık Bigat kimdir? Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti. 47 yaşındaki Bigat'ın, bugün defnedileceği belirtildi. Acı haberin ardından Sadık Bigat hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Sadık Bigat kimdir, kaç yaşındaydı? Sadık Bigat neden öldü? İşte Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hakkında merak edilenler...
12.08.2020 Gündem
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi Vefatının 20. yılında anılan usta oyuncu, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanında 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi...
9.08.2020 Gündem
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir?
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir? Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılı dolayısıyla hatıra para basıldı. Peki, Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? Kemal Sunal kimdir, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri hakkında merak edilenler...
9.06.2020 Gündem
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında?
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında? Hale Soygazi kimdir, nereli ve kaç yaşında? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ünlü oyuncu Hale Soygazi'nin, bir televizyon programında oğlu olduğunu söyleyen Murat Şar'a açtığı 1 liralık manevi tazminat davasında beklenen Adli Tıp Kurumu raporu dava dosyasına geldi. Rapora göre Hale Soygazi ile Murat Şar'ın biyolojik bağı olmadığı ortaya çıktı.
5.01.2020 Gündem
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem
Yeşilçam'ın güldüren yüzü: Kemal Sunal!
Yeşilçam'ın güldüren yüzü: Kemal Sunal! Oynadığı tüm karakterlerle Türk sinema tarihinde ön plana çıkmayı başaran tiyatro ve sinema oyuncusu Kemal Sunal, vefatının 19. yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? İşte Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar...
3.07.2019 Magazin
Usta yönetmen hayatını kaybetti
Usta yönetmen hayatını kaybetti Bir süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi altında olan Türk Sinemasının usta yönetmenlerinden Yavuz Özkan hayatını kaybetti. 77 yaşındaki ödüllü yönetmen bir süre önce organ yetmezliği nedeniyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınmıştı.
22.05.2019 Kültür Sanat
Cem’in  sevgilisi çok cici
Cem’in sevgilisi çok cici ‘Terminatör 3’ filminin yıldızı Kristanna Loken, Antalya Film Festivali’nin ardından soluğu İstanbul’da aldı.
9.10.2018 Magazin
Görüntüleri sildirip taahhüt imzalattı!
Görüntüleri sildirip taahhüt imzalattı! 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan oyuncu Şebnem Bozoklu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen öğrencilere tepki gösterip görüntüleri sildirtti.
9.10.2018 Magazin
Art arda yürüdüler!
Art arda yürüdüler! Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış töreninde kırmızı halıda Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’den sonra oyuncunun eski eşi Ahu Yağtu’nun yürümesi dikkat çekti
6.10.2018 Magazin
Oto yıkama fırçası gibi!
Oto yıkama fırçası gibi! Tuba Ünsal, Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış gecesinde giydiği elbiseyle sosyal medyayı salladı.
6.10.2018 Magazin
En iyi film Yol Kenarı
En iyi film Yol Kenarı Uluslararası Antalya Film Festivali’nin ulusal yarışma bölümünü iptal etmesinin ardından, bir grup sinemacı Ulusal Yarışma’yı İstanbul’da ikinci kez gerçekleştirdi.
5.10.2018 Magazin
Kardeşi sorulunca sinirlendi!
Kardeşi sorulunca sinirlendi! Antalya Film Festivali'ne katılan Eric Roberts, kardeşi Julia Roberts ile ilgili soruya sinirlendi
5.10.2018 Magazin
‘Şener Ağabey ile komedi filmi yapmak istiyorum’
‘Şener Ağabey ile komedi filmi yapmak istiyorum’ Cem Yılmaz, ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ alacağı 55’inci Antalya Film Festivali’nde törenden bir gün önce kariyerinin 20’nci yılı nedeniyle düzenlenen panele katıldı.
4.10.2018 Magazin
Cem Yılmaz, yeniden 'stand up' şov yapacak
Cem Yılmaz, yeniden 'stand up' şov yapacak 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali'nde söyleşiye katılan komedyen Cem Yılmaz, Mart 2019'da yeniden stand up şovlarına başlayacağını açıkladı. Cem Yılmaz, "'CMYLMZ Diamond Elite Platinium Plus' olacak. Ben öyleyim diye değil. Seyirci bunu hak ediyor. Birine bunu söyledim. 'Bilet fiyatlarına etki edecek mi?' dediler. Hayır, fiyatlar aynı olacak" dedi.
4.10.2018 Magazin
Eşi için  Türkiye’yi seçti
Eşi için Türkiye’yi seçti ‘Kan ve Aşk’ adlı filmde oynayan Boşnak oyuncu Alma Terziç, 55. Antalya Film Festivali için Antalya’ya geldi.
3.10.2018 Magazin
Alma Terziç aşk için Türkiye'yi seçti
Alma Terziç aşk için Türkiye'yi seçti Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı 'Kan ve Aşk' filminde rol alan Boşnak oyuncu Alma Terziç, Türkiye'de aile kurdu ve 4 yıldır İstanbul'da yaşıyor.
3.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.