Annemin Ağacı OGM fidan sahiplenme kampanyası! Anneler günü Annemin Ağacı kampanyasına nasıl katılım sağlanır?
Annemin Ağacı OGM fidan sahiplenme kampanyası! Anneler günü Annemin Ağacı kampanyasına nasıl katılım sağlanır? Bugün Anneler Günü! Orman Genel Müdürlüğü (OGM) geçen yıl başlattığı ‘Annemin Ağacı’ kampanyasını bu yıl da devam ediyor. Anneler Günü’nü anlamlı bir hediye ile kutlamak için pek çok kişi OGM’nin ‘Annemin Ağacı’ kampanyasını araştırıyor. Peki, Anneler günü Annemin Ağacı kampanyasına nasıl katılım sağlanır? İşte Annemin Ağacı OGM fidan sahiplenme kampanyası!
8.05.2022 Gündem
Anneler Günü hediyesi! Annemin Ağacı sertifikası nasıl alınır? OGM fidan sahiplenme kampanyasına katılım nasıl sağlanır?
Anneler Günü hediyesi! Annemin Ağacı sertifikası nasıl alınır? OGM fidan sahiplenme kampanyasına katılım nasıl sağlanır? Anneler Günü hediyesi OGM’den! Her anne için bir ağaç kampanyası bu yıl da devam edecek. Orman Genel Müdürlüğü (OGM), geçen yıl Anneler Günü’nde başlattığı ‘Annemin Ağacı’ kampanyasını yeniden başlatıyor. Peki, Annemin Ağacı sertifikası nasıl alınır? OGM fidan sahiplenme kampanyasına katılım nasıl sağlanır? İşte annelerine anlamlı bir hediye vermek isteyenler için kapmanyanın detayları…
3.05.2022 Gündem