Anna Faris

Anna Faris

Son dakika Anna Faris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anna Faris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anna Faris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anna Faris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anna faris gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 anna faris haberi bulunmuştur. Tüm anna faris haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
2018 yılının en yeni çifti! Romantik bir gece...
2018 yılının en yeni çifti! Romantik bir gece... Eşi Anna Faris'ten kısa süre önce ayrılan ABD'li oyuncu Chris Pratt ile güzel oyuncu Olivia Munn'ın yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor.
25.01.2018 Magazin
Yeni aşkı ile ev bakıyor!
Yeni aşkı ile ev bakıyor! ABD'li oyuncu Chris Pratt ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Anna Faris, önceki gün yeni sevgilisi Michael Bennett ile beraber Los Angeles'ta görüntülendi.
7.12.2017 Magazin
Ve kötü sonla bitiyor! Tam sekiz yıl...
Ve kötü sonla bitiyor! Tam sekiz yıl... Geçtiğimiz ağustos ayında yollarını ayırdıklarını açıklayan oyuncu çift Anna Faris ile Chris Pratt resmen boşanıyor.
4.12.2017 Magazin
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence'
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence' Chris Pratt ile 8 yıllık eşi Anna Faris'in ayrılmalarının sebebi Jennifer Lawrence olduğu iddia edildi.
9.08.2017 Magazin
Chris Pratt ile Anna Faris ayrıldı
Chris Pratt ile Anna Faris ayrıldı ABD'li oyuncular Chris Pratt ile Anna Faris, 8 yıllık evliliklerini sonlandırdı.
8.08.2017 Magazin
Kırmızı halı romantizmi
Kırmızı halı romantizmi ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 2’nin yıldız ismi Chris Pratt, filmin Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen galasına eşi Anna Faris ile birlikte katıldı.
21.04.2017 Magazin
Chris Pratt'ten kırmızı halı öpücüğü!
Chris Pratt'ten kırmızı halı öpücüğü! Oyuncu Chris Pratt, 'Guardians Of The Galaxy Vol 2'nin galası için gittiği Tokyo'da hayranlarından büyük ilgi gördü.
12.04.2017 Magazin
30 yıllık kovalamaca...
30 yıllık kovalamaca... Neil Gordon’ın romanından beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda usta aktör ve yönetmen Robert Redford bulunuyor...
23.08.2013 Arşiv
Çatlak Film Film Fragmanı
Çatlak Film Film Fragmanı Birbirinden bağımsız kısa filmlerin bir araya getirilmesiyle ortaya çıkan komedi türündeki film son moda kolajlardan biri. Kısa filmlerin oyuncu kadroları ise Emma Stone, Elizabeth Banks, Chloë Grace Moretz, Gerard Butler, Kristen Bell, Hugh Jackman, Kate Winslet, Anna Faris, Kate Bosworth, Naomi Watts, Richard Gere ve Uma Thurman gibi yıldızlardan oluşuyor...
30.01.2013 Sinema-Dizi
Beyazperdede şölen zamanı
Beyazperdede şölen zamanı 27’nci Uluslararası İstanbul Film Festivali, Beyoğlu Emek Sineması’nda, Lübnan-Fransız yapımı Karamel isimli filmin gösterimiyle bugün başlıyor. Festivalde, 20 bölümde yaklaşık 200 film sinemaseverlerle buluşacak. Film şenliği, 20 Nisan’a kadar devam edecek
4.04.2008 Arşiv
Kahkaha dolu filmler haftası
Kahkaha dolu filmler haftası Renkli fragmanı ile uzun süredir sinema salonlarında arz-ı endam eden "Neredesin Firuze", nihayet kanlı canlı haliyle karşımızda. Oscar adayı Fransız animasyonu "Belleville'de Randevu" ! İstanbul'un hemen ardından salonlardaki yerini alıyor. Korkunç komik serinin üçüncü filmi "Korkunç Bir Film 3" ise haftanın tek Hollywood temsilcisi
19.02.2004 Arşiv
Yıldız filmler Filmekimi'nde
Yıldız filmler Filmekimi'nde Merak edilen tüm sorular bu haberde...
12.09.2012 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Anna Faris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anna faris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.