Ankara-Sivas YHT hattı, 1 yıl içinde tam kapasiteyle çalışacak
Ankara-Sivas YHT hattı, 1 yıl içinde tam kapasiteyle çalışacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında test sürüşüne katıldı. Oktay, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının 1 yıl içinde tam kapasiteyle çalışmaya başlayacağını söyledi.
5.06.2021 Ekonomi
Ankara-Sivas YHT hattı 4 Eylül'de açılıyor
Ankara-Sivas YHT hattı 4 Eylül'de açılıyor Ankara- Sivas arasında yapımı büyük oranda tamamlanan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının 4 Eylül'de açılması planlanıyor.
3.05.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu Ankara-Sivas YHT hattında incelemelerde bulundu
Bakan Karaismailoğlu Ankara-Sivas YHT hattında incelemelerde bulundu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas YHT hattını bir an önce hizmete açmak için özverili şekilde çalıştıklarını söyledi.
8.10.2020 Ekonomi
Ankara-Sivas YHT'de yüzde 95 ilerleme sağlandı
Ankara-Sivas YHT'de yüzde 95 ilerleme sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara-Sivas arasında 12 saat olan seyahat süresini 2 saate indirecek Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi'nin altyapı çalışmalarında yüzde 94,74 fiziksel ilerleme sağlandığını belirterek, "Ankara-Sivas YHT Projesi'nin 2020 yılı içerisinde, Ramazan Bayramı'na kadar tamamlanarak işletmeye açılması planlanıyor." dedi.
23.09.2019 Ekonomi