YHT ile seyahat edecekler dikkat! Yarından itibaren değişiyor
YHT ile seyahat edecekler dikkat! Yarından itibaren değişiyor Yüksek Hızlı Tren seferleriyle ilgili flaş gelişme. Bakanlık resmen açıkladı. Yarından itibaren değişiyor. YHT'ler, Ankara-İstanbul hattında 16, Ankara-Konya hattında 10, Konya-Eskişehir hattında 8, Ankara-Eskişehir hattında günlük 6 sefer gerçekleştirecek.
15.08.2021 Ekonomi
Ankara-Konya YHT hattındaki tren seferleri iptal  edildi
Ankara-Konya YHT hattındaki tren seferleri iptal edildi Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının bir kesimindeki aşırı yağış nedeniyle tren seferleri iptal edildi.
3.07.2021 Ekonomi
17 Mayıs'ta Marmaray çalışacak mı? YHT seferleri değişti mi? Marmaray ve Başkentray sefer saatleri!
17 Mayıs'ta Marmaray çalışacak mı? YHT seferleri değişti mi? Marmaray ve Başkentray sefer saatleri! Tam kapanma sona eriyor. Milyonlar 17 Mayıs Pazartesi günü işbaşı yapacak. Tam kapanma nedeniyle 29 Nisan-17 Mayıs tarihlerinde YHT, Marmaray ve Başkentray tren sefer ve saatlerinde değişiklik yapılmıştı. Normalleşme süreci ile birlikte YHT'ler, Marmaray ve Başkentray çalışma saatleri yeniden düzenlendi. 17 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak sefer saatleri belli oldu. Peki, 17 Mayıs'ta Marmaray çalışacak mı? YHT seferleri değişti mi? YHT seferleri değişti mi? Marmaray saatleri değişti mi? Marmaray ve Başkentray sefer saatleri...
15.05.2021 Gündem