Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros

Son dakika Ana Beatriz Barros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ana Beatriz Barros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ana Beatriz Barros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ana Beatriz Barros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ana beatriz barros gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 ana beatriz barros haberi bulunmuştur. Tüm ana beatriz barros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medya ikiye bölündü
Sosyal medya ikiye bölündü Tülin Şahin, defile için Türkiye’ye gelen Brezilyalı model Ana Beatriz Barros’u programında ağırladı.
26.05.2019 Magazin
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıktıktan sonra, Adriana Lima’nın Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdiği öğrenildi.
17.06.2017 Magazin
8 milyon dolarlık tanıtım
8 milyon dolarlık tanıtım The Land Of LegendsTheme Park işbirliği ile Antalya’da gerçekleştiren moda organizasyonu DossoDossi Fashion Show, hem Türkiye hem de Antalya için büyük tanıtım fırsatı yarattı.
12.06.2017 Ekonomi
Ana Beatriz Barros: Hamileyken çıplak poz vermem
Ana Beatriz Barros: Hamileyken çıplak poz vermem Geçtiğimiz yıl iş adamı Karim El Chiaty ile evlenen ve bir bebek bekleyen Brezilyalı model Ana Beatriz Barros, “Hamileyken çıplak poz vermem” dedi.
12.06.2017 Magazin
Poz verirken uçağı kaçırdı
Poz verirken uçağı kaçırdı Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan ünlü model Adriana Lima, Atatürk Havalimanı'nda fotoğraf çektirmesi sebebiyle uçağını kaçırdı
11.06.2017 Magazin
Brezilya havası
Brezilya havası Dosso Dossi Fashion Show’da ilk kez Brezilyalı 4 top model aynı anda podyuma çıktı. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros Antalya’da Latin rüzgarı estirdi
10.06.2017 Magazin
Okulum için çok başrol kaçırdım
Okulum için çok başrol kaçırdım Oyuncu ve model Tuba Melis Türk, her iki meslekte de iddialı. Türk, "Önümdeki beş yılımı dolu dolu en top şekilde geçireceğim. 10 yıldır bu piyasanın içindeyim. Her şeyi hazmederek bu noktaya geldim. Bu yüzden artık tamamım ve uçma zamanım geldi" diyor.
10.06.2017 Arşiv
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü Dünyaca ünlü top model Adirana Lima, Antalya’da katıldığı bir defilede 3 aylık hamile olan Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros’un karnını öptü.
10.06.2017 Magazin
Melekler Antalya’da
Melekler Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show için Antalya’ya gelen dünyaca ünlü top modeller gazetecilerin karşısına çıktı
9.06.2017 Magazin
Dosso Dossi’nin Türk melekleri
Dosso Dossi’nin Türk melekleri Dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleklerinin podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show’da, Türk modellerden Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da görev alacak
1.06.2017 Magazin
Adriana Lima'dan Türkiye mesajı: Hepinizi özledim
Adriana Lima'dan Türkiye mesajı: Hepinizi özledim Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends ortaklığında gerçekleştirilecek Türkiye'nin en büyük moda şovuna katılacak isimlerden top model Adriana Lima, sosyal medya hesabından "Hepinizi özledim" mesajını paylaştı.
5.05.2017 Magazin
Melekler Antalya’ya çağıracak
Melekler Antalya’ya çağıracak Türk turizminin tanıtımı için Antalya’da büyük bir şov düzenlenecek. 5 bin alıcının katılacağı organizasyonda, Adriana Lima gibi top modeller yer alacak ve sosyal medyadan takipçilerini Antalya’ya davet edecekler.
28.04.2017 Ekonomi
Deren Talu festivalde coştu
Deren Talu festivalde coştu Deren Talu, arkadaşı Melissa Nahcivan ile birlikte Coachella Müzik Festivali'nden fotoğraf paylaştı. Deren Talu'nun sosyal medya paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı...
18.04.2017 Magazin
Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana da Antalya’ya geliyor
Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana da Antalya’ya geliyor Haziran'da Antalya'da podyuma çıkacak olan ünlü top model Adriana Lima’ya Brezilyalı arkadaşları Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros eşlik edecek.
6.04.2017 Magazin
Düğünün perde arkası ortaya çıktı
Düğünün perde arkası ortaya çıktı Brezilyalı süper model Ana Beatriz Barros, önceki gün Mikonos’ta işadamı sevgilisi Karim El Chiaty ile evlendi...
10.07.2016 Magazin
Ana yine geliyor
Ana yine geliyor Victoria’s Secret mankenlerinden Ana Beatriz Barros bir kez daha İstanbul’a geliyor...
28.08.2015 Magazin
Brezilyalı melek İstanbul’da!
Brezilyalı melek İstanbul’da! Ayak bileğinde ay-yıldız dövmesi olan Brezilyalı model Ana Beatriz Barros iki yıl sonra yeniden İstanbul sokaklarında...
7.03.2015 Magazin
Reina'da bir melek!
Reina'da bir melek! Dünyaca ünlü manken Ana Beatriz Barros çekim için geldiği İstanbul’da soluğu Reina’da aldı...
8.07.2014 Magazin
Adriana Lima’nın izinde
Adriana Lima’nın izinde Plajda koşarken keşfedilen Rio Janeiro, şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor...
19.08.2012 Magazin
Beyaz’ı kahkahaya boğan sürpriz
Beyaz’ı kahkahaya boğan sürpriz Beyaz, geçen haftaki konuğu Ana Beatriz Barros’un fotoğrafını koluna yaptırarak ünlü mankeni şaşırtmıştı. Bu kez Eser Yenenler, aynı sürprizi bacağındaki Beyaz fotoğrafıyla kendisine yaptı
18.02.2012 Magazin
Barros rüzgarı
Barros rüzgarı adL&Cengiz Abazoğlu '1950' koleksiyonu düzenlenen bir defileyle tanıtıldı
11.02.2012 Magazin
Beyaz Show'da Ana rüzgarı
Beyaz Show'da Ana rüzgarı Victoria's Secret meleği Ana Beatriz Barros, konuk olduğu Beyaz Show'da büyük ilgi gördü
11.02.2012 Televizyon
'Türk bayrağını gördüm ve...'
'Türk bayrağını gördüm ve...' Ana Beatriz Barros, sol ayak bileğindeki ay-yıldız dövmesini gösterdi...
10.02.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ana Beatriz Barros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ana beatriz barros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.