Amal Clooney

Amal Clooney

Son dakika Amal Clooney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Amal Clooney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Amal Clooney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amal Clooney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amal clooney gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 amal clooney haberi bulunmuştur. Tüm amal clooney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı
Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı George Clooney, Suriyeli çocukların eğitiminin aksamaması için Lübnan'da okul yaptırdı.
6.06.2020 Magazin
George Clooney - Amal Clooney çiftinden çocuklarına milyonluk hediye!
George Clooney - Amal Clooney çiftinden çocuklarına milyonluk hediye! Hollywood'un gözde çiftlerinden George Clooney ile Amal Clooney, ikizleri Ella ve Alexander için kesenin ağzını açtı. Clooney çifti, 2 yaşındaki ikizleri için 176 milyon dolarlık yani yaklaşık 1 milyon 200 bin TL'lik oyun evi yaptırıyor.
13.04.2020 Magazin
BM Gazeteciler Cemiyeti galasına THY damgası
BM Gazeteciler Cemiyeti galasına THY damgası Her sene BM Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenli olarak yaptığı yıllık galada Türk Hava Yolları özel seyahat paketi vererek, Türkiye'nin büyük tanıtımını yaptı. THY New York Müdürü Cenk Öcal, kürsüde kazanan iki talihliye THY seyahat paketini sundu. Paket içinde iki kişilik business bileti ve 5 yıldızlı otelde konaklama bulunuyor.
6.12.2018 Ekonomi
Acılar bitti evleniyor
Acılar bitti evleniyor 2014’te DEAŞ militanları tarafından Irak’taki köyünden kaçırılıp seks kölesi yapılan Ezidi aktivist Nadia Murad, Almanya’da hayatının aşkını buldu
21.08.2018 Dünya
George Clooney trafik kazası geçirdi
George Clooney trafik kazası geçirdi Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, motosiklet sürerken otomobile çarptı.
10.07.2018 Magazin
Evde kaldım derken George ile tanıştım
Evde kaldım derken George ile tanıştım Amal Clooney’den olay itiraflar: “35 yaşında tam evde kalmış olduğum gerçeğiyle yüzleşmişken George ile tanıştım. O sıralar, Londra’daki dairemde gizli saklı buluşup vakit geçiriyorduk”
8.06.2018 Magazin
Adeta bir rüya
Adeta bir rüya İngiltere tahtının 6’ncı varisi Prens Harry (33) sabah Dük unvanı aldı, Düşes olarak anılacak ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle (36) ile rüya gibi bir törenle İngiltere’nin Windsor kentinde bulunan St. George Şapeli’nde evlendi
19.05.2018 Dünya
Dünyada son dakika... Ve evlendiler!
Dünyada son dakika... Ve evlendiler! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle evlendi. Prens Harry'e babaannesi olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından Sussex Dükü unvanı verildi. Haberi Buckingham Sarayı duyurdu. Kraliyet ailesinin takipçileri, günler öncesinden çiftin evleneceği Windsor Kalesi yakınlarında kamp kurarken, güvenlik önlemleri en üstü seviyeye çıkarıldı.
19.05.2018 Dünya
Amal Clooney'nin ilginç tarzı!
Amal Clooney'nin ilginç tarzı! George Clooney'nin (56) eşi Amal Clooney (40), önceki gün Los Angeles'ta ilginç stiliyle sokakta dolaşırken objektiflere takıldı.
28.02.2018 Magazin
Jet kutlama
Jet kutlama Dünyaca ünlü aktör ve yönetmen George Clooney’den eşi Amal Clooney’e 40 yaş sürprizi!
4.02.2018 Magazin
Disko kızı oldular
Disko kızı oldular Hollywood ünlülerinin katıldığı Cadılar Bayramı partisine oyuncu George Clooney’nin eşi Amal Clooney ve eski manken Cindy Crawford’un kostümleri çok beğenildi.
29.10.2017 Magazin
Bebeklere karakter analizi
Bebeklere karakter analizi Geçtiğimiz haziranda ikiz bebekleri Alexander ile Ella’yı kucağına alan dünyaca ünlü aktör George Clooney (56), bebeklerinin henüz 4 aylık olmasına rağmen karakter özelliklerinin ortaya çıkmaya başladığını söyledi.
24.10.2017 Magazin
“Suçluluk duyuyorum!”
“Suçluluk duyuyorum!” Haziran ayında ikiz bebeklere sahip olan George Clooney, eşi Amal Clooney’e yardım etmediği zaman kendisini suçlu hissettiğini söyledi
12.09.2017 Magazin
Kızım annesine benziyor
Kızım annesine benziyor Geçtiğimiz Haziran’da ikiz bebekleri Alexander ve Ella’yı kucağına alan dünyaca ünlü oyuncu George Clooney baba olma duygusuna alışamadığını söyledi.
10.09.2017 Magazin
Amal Clooney'den 5 bin liralık makyaj!
Amal Clooney'den 5 bin liralık makyaj! Amerikalı aktör George Clooney'nin avukat eşi Amal Clooney'nin, hiçbir sahne geçmişi yok. Ancak eşiyle katıldığı her davette kırmızı halının en iddialı ismi olmayı başarıyor.
5.09.2017 Magazin
Clooney Ailesi’nden 1 milyonluk bağış
Clooney Ailesi’nden 1 milyonluk bağış Hollywood’un en sevilen çiftlerinden George-Amal Clooney, nefret gruplarıyla mücadele için 1 milyon dolar bağışladıklarını açıkladı.
23.08.2017 Magazin
Como Gölü'nde romantik akşam yemeği!
Como Gölü'nde romantik akşam yemeği! Amal-George Clooney çiftinin İtalya tatili tüm hızıyla devam ediyor.
22.08.2017 Magazin
Irak, BM'ye mektup gönderip yardım istedi!
Irak, BM'ye mektup gönderip yardım istedi! Irak, ülkede terör örgütü DEAŞ tarafından işlenen insanlık suçlarının delillerinin toplanarak sorumluların yargılanması için BM'den yardım istedi
16.08.2017 Dünya
Bebekler ortaya çıktı
Bebekler ortaya çıktı İnsan hakları avukatı Amal Clooney ile evliliğinden ikiz bebekleri dünyaya gelen ünlü aktör George Clooney, bir aylık bebekleriyle ilk kez görüntülendi.
6.07.2017 Magazin
İkiz babası sevinci
İkiz babası sevinci George Clooney ve eşi Amal Clooney’nin ikiz bebekleri dünyaya geldi. İkiz babası olma sevinci yaşayan George Clooney’in sakinleştirici aldığı açıklandı
7.06.2017 Magazin
George Clooney'den doğum için 1.3 milyon dolar bütçe!
George Clooney'den doğum için 1.3 milyon dolar bütçe! Oscar ödüllü oyuncu George Clooney ile eşi Amal Clooney, ikiz bebeklerinin doğumu için 1.3 milyon dolarlık bütçe ayırdı.
2.05.2017 Magazin
George-Amal Clooney'den komşularına jest
George-Amal Clooney'den komşularına jest Hollywood yıldızı George Clooney ile eşi Amal Clooney, tadilat döneminde gürültüden rahatsız olan komşularına tatil paketi hediye etti.
11.04.2017 Magazin
George Clooney’den 87 yaşındaki hayranına sürpriz
George Clooney’den 87 yaşındaki hayranına sürpriz George Clooney, yaşlı bakımevini ziyaret ederek, 87 yaşındaki bir bakımevi sakinine doğum günü sürprizi yaptı.
22.03.2017 Magazin
Aldatmaya karşı öyle bir önlem aldı ki...
Aldatmaya karşı öyle bir önlem aldı ki... George ve Amal Clooney çiftine yakın kaynaklar, Amal Clooney'nin aldatmaya karşı önlem olarak ilginç bir yol seçtiğini açıkladı.
12.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Amal Clooney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amal clooney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.