Gazete Vatan Logo
Magazin “Suçluluk duyuyorum!”

“Suçluluk duyuyorum!”

Haziran ayında ikiz bebeklere sahip olan George Clooney, eşi Amal Clooney’e yardım etmediği zaman kendisini suçlu hissettiğini söyledi

“Suçluluk duyuyorum!”

Dünyaca ünlü aktör ve yönetmen George Clooney (56), yönetmen koltuğunda oturduğu gelecek filmi ‘Suburbicon’un Kanada’da düzenlenen 42. Uluslararası Toronto Film Festivali’ndeki galasına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, ailesiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Geçtiğimiz Haziran’da ikiz bebeklerini kucağına alan Clooney, eşinin çok yorulduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Amal, Ella ve Alexander’ı emzirmek ve bakımını yapmak için her üç saatte bir uyanıyor. Eğer ben de kalkmazsam suçluluk duyuyorum. Çok ağır bir işmiş gibi geliyor, fakat eğlenceli de...”

Hollywood eleştirisi

Kariyeri hakkında konuşan George Clooney, sinemada farklı arayışlar içinde olduğundan bahsetti. Oyuncu, başrol günlerini geride bıraktığını da söyleyerek, “Şu anda farklı türde roller arıyorum. Kameranın bakış açısını yumuşatarak izleyiciye vermek artık iyi bir şey sayılmıyor” diye konuştu.

- Wikileaks davasıyla bilinen Julian Assange’ın avukatı olarak tanınan Amal Clooney ve ünlü aktör uzun süren birlikteliklerinin ardından Eylül 2014’te dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı