Aly Cissokho

Aly Cissokho

Son dakika Aly Cissokho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aly Cissokho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aly Cissokho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aly Cissokho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aly cissokho gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 aly cissokho haberi bulunmuştur. Tüm aly cissokho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalyaspor'da Aly Cissokho kadro dışı bırakıldı!
Antalyaspor'da Aly Cissokho kadro dışı bırakıldı! Antalyaspor'a sezon başında transfer olan Aly Cissokho, takıma uyum sağlayamaması ve performans düşüklüğü nedeniyle yönetim kararıyla kadro dışı bırakıldı.
6.02.2019 Antalyaspor
Antalyaspor'dan kötü prova
Antalyaspor'dan kötü prova Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, devre arasındaki ilk hazırlık maçında Alman 3. Lig takımı KFC Uerdingen'e 2-1 yenildi.
8.01.2019 Antalyaspor
Terim'in değişikliği Aslan'a galibiyeti getirdi
Terim'in değişikliği Aslan'a galibiyeti getirdi Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray, Donk'un 87'de attığı golle maçı 1-0 kazandı.
6.10.2018 Galatasaray
Antalyaspor'da iki futbolcuya lisans çıkarılamadı!
Antalyaspor'da iki futbolcuya lisans çıkarılamadı! SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay'a olan borçları nedeniyle, deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maç öncesinde yeni transferleri Serdar Özkan ile Aly Cissokho'ya lisans çıkaramadı.
13.08.2018 Antalyaspor
Bülent Korkmaz: "Transfer yapmamız kesinlikle gerekli"
Bülent Korkmaz: "Transfer yapmamız kesinlikle gerekli" Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, transfer yapmaları gerektiğini, bunun için uğraştıklarını belirtti.
5.08.2018 Antalyaspor
"3-4 nokta transfer daha yapacağız"
"3-4 nokta transfer daha yapacağız" Adil Gevrek, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Eksik bölgelere 3-4 nokta transfer daha yapıp vakit kaybetmeden takımın Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki kampına yetiştirmeye çalışacağız." dedi.
24.07.2018 Süper Lig
Antalyaspor, Cissokho ile imzaladı
Antalyaspor, Cissokho ile imzaladı Antalyaspor, Senegalli Aly Cissokho (31) ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sol bekte oynayan Cissokho, geçen sezon Yeni Malatyaspor'da forma giyiyordu.
23.07.2018 Antalyaspor
"Ligde ilk 10'da olmak isteriz"
"Ligde ilk 10'da olmak isteriz" Evkur Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Turgay Karslı, Spor Toto Süper Lig'de kalan 3 haftada puanlar alarak ligi ilk 10'da tamamlamak istediklerini söyledi.
2.05.2018 Yeni Malatya Spor
Kadroda sadece 8 oyuncu kaldı
Kadroda sadece 8 oyuncu kaldı Evkur Yeni Malatyaspor lige yenilenerek girdi. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Malatya temsilcisi, yaz transfer döneminde kadrosuna 17 futbolcu katarken, 20 oyuncu ile yollarını ayırdı. İlk olarak Ertuğrul Sağlam'ı teknik direktörlük görevine getiren sarı-siyahlılar, geçen sezon forma giyen 8 futbolcusunu da kadrosunda tuttu
9.09.2017 Yeni Malatya Spor
Malatyaspor Cissokho'yu kadrosuna kattı
Malatyaspor Cissokho'yu kadrosuna kattı Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, Senegal asıllı Fransız futbolcu Aly Cissokho ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
2.08.2017 Süper Lig
Aly Cissokho Yeni Malatyaspor'da
Aly Cissokho Yeni Malatyaspor'da Transferin hızlı takımı Yeni Malatyaspor, Olympiakos forması giyen 29 yaşındaki Fransız sol bek Aly Cissokho ile anlaşmaya vardı. Yeni transfer ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.
20.07.2017 Süper Lig
Göztepe'ye uçan forvet
Göztepe'ye uçan forvet TRANSFER harekatını sürdüren Süper Lig'in yeni takımı Göztepe, İngiltere Premier Lig ve Championship'in en süratli oyuncularından biri olarak bilinen Newcastle United'dan Yoan Gouffran'ın işini bitirdi.
6.07.2017 Süper Lig
Göztepe'de bir transfer daha tamam
Göztepe'de bir transfer daha tamam SPOR Toto Süper Lig'e çıktıktan sonra transferde uzun süre sessiz kalan Göztepe, imzaları üst üste attırmaya başladı.
3.07.2017 Süper Lig
Göztepe'de Cissokho imzaya kaldı
Göztepe'de Cissokho imzaya kaldı Transfer çalışmalarını sessizlik içinde yürüten Göztepe, listesindeki Fransız sol bek Aly Cissokho'yla anlaşmaya vardı.
3.07.2017 Süper Lig
Trabzonspor'da Aly Cissokho harekatı
Trabzonspor'da Aly Cissokho harekatı Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan Trabzonspor, kanayan yarası sol bek için rotayı İngiltere’ye çevirdi. Aston Villa forması giyen Fransız yıldız Aly Cissokho’yu takibe alan Fırtına, başarılı savunmacının menajeriyle temasa başladı
16.04.2016 Trabzonspor
Cissokho Aston Villa'da
Cissokho Aston Villa'da İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, İspanya'nın Valencia takımından Fransız savunmacı Aly Cissokho'yu renklerine bağladı
9.08.2014 Futbol
Liverpool'dan bir günde üç transfer
Liverpool'dan bir günde üç transfer İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, Mamadou Sakho, Tiago Ilori ve Victor Moses ile sözleşme imzaladı.
2.09.2013 Futbol
Cissokho Liverpool'da!
Cissokho Liverpool'da! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Aly Cissokho'yu sezon sonuna kadar kiraladı.
16.08.2013 Futbol
Sırada o var!
Sırada o var! Adnan Polat'ın, "5 yabancı alacağız" demesinden sonra G.Saray'ın yeni hedefi Fransız yıldız...
10.07.2010 Futbol
2 büyük transfer
2 büyük transfer Polat’ın dün müjdelediği 5 yabancıdan 2’si belli oldu
8.07.2010 Futbol
Yılın 11'ine bir Türk aday!
Yılın 11'ine bir Türk aday! UEFA, 9. kez yılın en iyi takımını seçiyor.
7.12.2009 Futbol
Forma tehlikede!
Forma tehlikede! 'Dişlerimdeki iltihaplaşmanın, kasıklarıma problem yaptığını öğrendim'
9.07.2009 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aly Cissokho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aly cissokho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.