Alman Model

Alman Model

Son dakika alman model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman model gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 alman model haberi bulunmuştur. Tüm alman model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar!
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar! Alman model ve oyuncu Heidi Klum, cesur pozlarıyla tanınıyor. Heidi Klum son olarak üstsüz şezlongda güneşlenirken poz verdi. 50 yaşındaki Klum genç kızlara adeta taş çıkardı.
9.05.2023 Magazin
Heidi Klum'dan çok konuşulan 'beşinci bebek' cevabı! 'Hepsini sekiz ay emzirdim'
Heidi Klum'dan çok konuşulan 'beşinci bebek' cevabı! 'Hepsini sekiz ay emzirdim' Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık adından söz ettiren Alman model Heidi Klum, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Jennifer Hudson'ın programına katıldı. Üç kez evlilik yapan, dört çocuk annesi ünlü isim, 'beşinci çocuk' konusunun açılması üzerine yaptığı açıklamayla magazin gündemine oturdu.
4.02.2023 Magazin
Brad Pitt'in evlilik yıl dönümünde yaptığı şoke etti
Brad Pitt'in evlilik yıl dönümünde yaptığı şoke etti Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, eski eşi Angelina Jolie'ye belki de hiç beklemediği bir şey yaptı. Alman model Nicole Poturaslki ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Pitt, sevgilisini Jolie ile birlikte satın aldığı Güney Fransa'daki Miraval Şatosu'na götürdü.
4.09.2020 Magazin
Sürpriz aşk! 8 yaş küçük sevgili...
Sürpriz aşk! 8 yaş küçük sevgili... Alman model Anna Ewers, ABD’li dizi yıldızı Chace Crawford ile yeni bir aşka imza attı.
27.08.2019 Magazin
Evli futbolcu Ömer Şişmanoğlu, sarışın güzelle yakalandı!
Evli futbolcu Ömer Şişmanoğlu, sarışın güzelle yakalandı! Alman model Nicole La Rive ile evli olan ve bir çocuk babası futbolcu Ömer Şişmanoğlu, önceki gece Oligark adlı mekanda sarışın bir kadınla eğlendi.
12.08.2019 Magazin
Karius'un sevgilisi Sophia: Sevgilim için dişi aslan gibi dövüşüyorum
Karius'un sevgilisi Sophia: Sevgilim için dişi aslan gibi dövüşüyorum Loris Karius ile sevgilisi Sophia'nın aşkı sokaklara taştı.
18.01.2019 Magazin
Davetlerin aranan ismi
Davetlerin aranan ismi Alman model ve sunucu Heidi Klum (45), önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen Creative Arts Emmy Awards gecesine katıldı.
10.09.2018 Magazin
O bir efsane
O bir efsane Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ve kendisinden 17 yaş küçük Tom Kaulitz (28) ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Alman model ve sunucu Heidi Klum (45), L’officiel dergisinin Ukrayna edisyonuna kapak oldu.
30.08.2018 Magazin
Öpmelere doyamadı
Öpmelere doyamadı Alman model Heidi Klum (45) ile Tom Kaulitz (28) çifti, İtalya’da yorgunluk atıyor.
9.08.2018 Magazin
Paparaziye havlu önlemi
Paparaziye havlu önlemi Kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Tom Kaulitz (28) ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Alman model Heidi Klum (45), çocuklarıyla tatile çıktı.
30.07.2018 Magazin
Aşk yaradı
Aşk yaradı Alman model ve sunucu Heidi Klum (45), Oceans Drive dergisinin Miami’de düzenlediği partinin onur konuğuydu.
13.07.2018 Magazin
‘Ailece çıplaklar kampına giderdik’
‘Ailece çıplaklar kampına giderdik’ Heidi Klum, Ocean Drive dergisinin 25’inci yılına özel sayısına kapak oldu.
3.07.2018 Magazin
Son kas bükücü!
Son kas bükücü! Alman model ve oyuncu Heidi Klum, kendi ülkesinde düzenlenen ‘Next Top Model’ yarışmasının ön elemelerindeydi.
7.02.2018 Magazin
Yıllar onu eskitemiyor!
Yıllar onu eskitemiyor! Alman model, sunucu ve oyuncu Heidi Klum, kendi ülkesinde yayınlanan ‘Next Top Model’ programının yeni sezon tanıtımı için kamera karşısına geçti.
3.02.2018 Magazin
Heidi Klum ile Emily Ratajkowski böyle öpüştü!
Heidi Klum ile Emily Ratajkowski böyle öpüştü! 75. Altın Küre Ödül Töreni sonrası gerçekleşen after partiye, dünyaca model Heidi Klum ile genç meslektaşı Emily Ratajkowski damgasını vurdu.
9.01.2018 Magazin
Serenay Aktaş Alman modelle aşk yaşıyor!
Serenay Aktaş Alman modelle aşk yaşıyor! Türk erkeklerinin gözde isimlerinden Serenay Aktaş'ın Oğulcan Engin'le aşk yaşadığı konuşuluyordu. Aktaş'ın Alman model Rob Mark'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
4.01.2018 Magazin
Serenay’ın Alman aşkı
Serenay’ın Alman aşkı Oyuncu Serenay Aktaş’ın Alman model Rob Mark ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
3.01.2018 Magazin
Heidi Klum'un yılbaşı elbisesi sadece 79 TL!
Heidi Klum'un yılbaşı elbisesi sadece 79 TL! Alman model Heidi Klum, indirim marketlerinde satılan 14.99 poundluk (79 TL) ışıltılı elbisesiyle lüks markalara meydan okudu.
4.12.2017 Magazin
Emekli olmaya fırsatı yok!
Emekli olmaya fırsatı yok! 90’lı yılların efsane süper modellerinden Claudia Schiffer, emekli olmaya fırsat bulamadığını, yeni jenerasyon modellere hocalık yaptığını söyledi
26.11.2017 Magazin
Heidi sustu dekoltesi konuştu
Heidi sustu dekoltesi konuştu Alman model, oyuncu ve sunucu Heidi Klum (44), önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen amfAR Inspiration galasına katıldı.
14.10.2017 Magazin
Yıllara meydan okuyor!
Yıllara meydan okuyor! Alman model, oyuncu ve tasarımcı Heidi Klum, kendi kurduğu iç çamaşır markası ‘Heidi Klum Intimates’in yeni mayo koleksiyonunun tanıtımı için kamera karşısına geçti.
11.10.2017 Magazin
Heidi Klum'dan olay dekolte!
Heidi Klum'dan olay dekolte! MTV Video Müzik Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Kırmızı halı geçidinde adeta şıklık yarışı yaşandı. Öyle ki Heidi Klum, ödül gecesini gölgede bıraktı.
28.08.2017 Magazin
Kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi ile fena yakalandı!
Kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi ile fena yakalandı! ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, Alman model Lorena Rae ile birlikte görüntülendi.
17.08.2017 Magazin
Heidi Klum küçük sevgilisi ile tatilde böyle yakalandı!
Heidi Klum küçük sevgilisi ile tatilde böyle yakalandı! Alman model Heidi Klum, kendisinden 13 yaş küçük sevgilisiyle birlikte çıktığı St. Barts tatilinde siyah bikinisiyle göz kamaştırdı.
8.08.2017 Magazin
Yıllara meydan okudu
Yıllara meydan okudu Alman model ve oyuncu Heidi Klum, önceki gün kendisinden sevgilisi Vito Schnabel ile lüks bir yatta keyif yaptı.
28.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alman Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.