Alman Der Spiegel

Alman Der Spiegel

Son dakika Alman Der Spiegel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alman Der Spiegel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alman Der Spiegel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Der Spiegel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman der spiegel gelişmeleri de dahil olmak üzere 420 alman der spiegel haberi bulunmuştur. Tüm alman der spiegel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
Dünya medyasının Google zaferi! Telif ödemesi...
Dünya medyasının Google zaferi! Telif ödemesi... Dünyada pek çok ülke, teknoloji devi Google’ı haber içeriğine telif ödemesi için zorluyor.
22.05.2022 Ekonomi
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine  konuştu
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine konuştu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya ve ABD’ye Suriye’ye girme hakkı tanındıysa Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu söyledi.
1.10.2021 Gündem
'Protokol krizi' için büyük kampanya: Hata yaptı, istifa etmeli
'Protokol krizi' için büyük kampanya: Hata yaptı, istifa etmeli Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren bazı kadın dernekleri, Avrupa Birliği (AB) yönetiminin Türkiye ziyaretindeki protokol olayının ardından AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in istifa etmesi talebiyle imza kampanyası başlattı. Kadın hakları kuruluşları, Michel'in "büyük hata yaptığını" belirterek, von der Leyen'in şahsında bütün kadınların küçük düşürüldüğünü belirtti.
11.04.2021 Dünya
Protokol tartışmasının asıl nedeni ortaya çıktı! 'Türkler mağdur oldu'
Protokol tartışmasının asıl nedeni ortaya çıktı! 'Türkler mağdur oldu' AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in (VDL) Ankara’ya yaptıkları ziyareti gölgeleyen protokol tartışmasında ibre Brüksel aleyhine döndü. Başlangıçta Türkiye’yi suçlayan Avrupa medyası, asıl nedenin iki AB yetkilisi arasındaki mücadele olduğunu yazdı.
11.04.2021 Dünya
Dünya Der Spiegel'in kapağını konuşuyor! Uğur Şahin ve Özlem Türeci...
Dünya Der Spiegel'in kapağını konuşuyor! Uğur Şahin ve Özlem Türeci... Koronavirüs aşısını geliştiren iki Türk bilim insanı, BioNTech yöneticileri Dr. Özlem Türeci ile Prof. Dr. Uğur Şahin Der Spiegel yeni yılda ilk sayısının kapağında yer aldı. Türk Dışişleri Bakanlığı ise İngilizce Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
2.01.2021 Dünya
Akdeniz'de sıcak saatler!  Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti...
Akdeniz'de sıcak saatler! Alman askerleri Türk gemisine çıktı, Türkiye harekete geçti... Gelen son dakika haberine göre; Libya Bingazi'nin 200 kilometre kuzeyinde kargo gemisini durdurup arama yapmak isteyen Alman donanma askerleri, Ankara'nın anında devreye girmesiyle Pazartesi sabah gün doğarken gemiyi terk etti.
23.11.2020 Dünya
O görüntülere CNN Türk ulaştı! Batı medyası bu olayı konuşuyor
O görüntülere CNN Türk ulaştı! Batı medyası bu olayı konuşuyor Ege Denizi'nde batının göçmenlere acımasız müdahalesi sürüyor. CNN TÜRK'e ulaşan ve batı medyasında da geniş yer bulan görüntülerde Yunan güçleri, kadın, çocuk, yaşlı demeden göçmen dolu tekneye müdahale ediyor. Görüntüyü farklı kılan ise Avrupa Birliği ve NATO'ya bağlı gemilerin de bu insanlık dışı müdahaleye ortak olması. Göçmen teknesinin Yunanistan'a geçmesine Avrupa Birliği Güvenlik Gücü Frontex'e ait bir gemi. NATO'ya ait gemi de yaşananlara seyirci kalıyor. Göçmenleri kurtarmak yine Türk güvenlik güçlerine kalıyor.
23.10.2020 Dünya
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı
Aleksey Navalni zehirlenmesiyle ilgili olarak Putin'i suçladı Rus muhalif lider Aleksey Navalni, Ağustos ayında Noviçok sinir gazı ile zehirlenmesiyle ilgili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i suçladı.
1.10.2020 Gündem
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi Suudi Arabistan'da görülen Cemal Kaşıkçı davasında 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi.
7.09.2020 Dünya
Türk SİHA'lara övgü yağıyor! 'Gizli güç haline geldi'
Türk SİHA'lara övgü yağıyor! 'Gizli güç haline geldi' Alman Der Spiegel dergisi, Türkiye’nin gizli bir yeni nesil silahlı insansız hava aracı gücü haline geldiğini yazdı.
1.06.2020 Dünya
Yunanistan'dan skandal hareket!
Yunanistan'dan skandal hareket! Yunan askerleri göçmenleri Türkiye tarafında bıraktı. Görüntüleri batı medyası yayınladı.
12.12.2019 Dünya
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı
Alman hükümetinde ‘aşırı sağ’ alarmı Almanya’da haziran ayı başında evinin bahçesinde tek kurşunla öldürülen Kassel Valisi’nin katil zanlısının aşırı sağla bağlantılı çıkması Alman hükümetini alarma geçirdi. Almanya Başbakanı Merkel, aşırı sağcı şiddete tabusuz karşı durulması gerektiğini söyledi. Alman Dışişleri Bakanı Maas ise ‘aşırı sağcı terörizmin’ adının konması gerektiğini belirtti.
23.06.2019 Dünya
Ronaldo'yu köşeye sıkıştıracak belgeler! 2. tecavüz...
Ronaldo'yu köşeye sıkıştıracak belgeler! 2. tecavüz... Alman Der Spiegel dergisi, Cristiano Ronaldo ile tecavüz şikayetçisi Katheryn Mayorga arasında imzalanan 325 bin dolarlık sus payı belgesini yayınlandı.
9.10.2018 İtalya
Ronaldo'dan tecavüz iddiasına yanıt
Ronaldo'dan tecavüz iddiasına yanıt Cristiano Ronaldo, hakkındaki tecavüz iddialarına, instagramdan gerçekleştirdiği yayınla yanıt verdi.
29.09.2018 İtalya
Dünyanın konuştuğu isim tutuklandı!
Dünyanın konuştuğu isim tutuklandı! Türkiye’den Yunanistan’a kaçarken Ege Denizi’ni yüzerek geçmesiyle uluslararası basının ilgi odağı olan Suriyeli yüzücü Sarah Mardini, Yunanistan’da insan kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı.
3.09.2018 Dünya
Dev Alman şirketlere yasak
Dev Alman şirketlere yasak İran krizi, Avrupa ve ABD’nin ardından Almanya ile S. Arabistan’ın arasını açtı. Veliaht Prens Selman, nükleer anlaşmayı savunan Almanya’nın firmalarını kamu ihalelerinden men etti. Karardan en çok Siemens, Bayer, Boehringer ve Daimler Mercedes etkilenecek.
28.05.2018 Dünya
Almanya'dan skandal hamle! Sığınmacı statüsü verildi
Almanya'dan skandal hamle! Sığınmacı statüsü verildi Almanya’nın, 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu eski Kara Harp Okulu Kurmay Başkanı albay İlhami P, yarbay Atakan A, askerler İbrahim Y. ve Hasan E'ye geçici korunma statüsü verdiği ileri sürüldü.
2.02.2018 Dünya
Almanya'dan skandal Türkiye kararı! Askıya aldılar
Almanya'dan skandal Türkiye kararı! Askıya aldılar Alman Der Spiegel dergisi, Türkiye'nin Afrin operasyonu nedeniyle Alman hükümetinin TSK'nın elindeki Leopard tanklarının modernizasyonu projesini dondurduğunu yazdı.
25.01.2018 Gündem
Son dakika... Almanya'ya cevap! 'İptal yok!'
Son dakika... Almanya'ya cevap! 'İptal yok!' ABD'nin Suriye sınırında 30 kilometre derinlikli güvenli bölge önerisiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD ile ciddi bir konuyu görüşmemiz için güven tesisi lazım. Güven tesis edilmesi için ABD'den somut adım bekliyoruz" dedi. Beyaz Saray ve Cumhurbaşkanlığı'nın Erdoğan-Trump görüşmesi hakkında farklı açıklamalar yapması hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, “ABD sanırım açıklamayı görüşme yapılmadan önce hazırlamış. Gerçekleri yansıtmadı” ifadesini kullandı. Çavuşoğlu ayrıca, Alman tanklarının Türkiye'ye satışının durdurulduğu haberiyle ilgili açıklama yaptı. Çavuşoğlu; "Leopard tanklarıyla ilgili bir komisyon toplanacaktı. Bu komisyon toplantısı ertelendi. Askıya alma ya da iptal diye bir şey yok." dedi.
25.01.2018 Dünya
Yedi Alman vekil Konya üssündeydi
Yedi Alman vekil Konya üssündeydi Türkiye ve Almanya’yı karşı karşıya getiren Alman milletvekillerinin Konya’daki 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda konuşlanan NATO Üssündeki Alman askerlerini ziyaretleri dün gerçekleşti.
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan AB'ye skandal Türkiye mektubu
Almanya'dan AB'ye skandal Türkiye mektubu Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in Türk hükümetine karşı önlemlerin sertleştirilmesi talebiyle AB üst düzey yetkililerine mektup yazdığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye, Alman milletvekillerinin Konya'daki üssü ziyaret talebini reddetti
Türkiye, Alman milletvekillerinin Konya'daki üssü ziyaret talebini reddetti Alman milletvekillerinin İncirlik Üssü'nü ziyaret etmesini yasaklayan Ankara, Konya'daki üs için gelen talebi de kabul etmedi.
29.09.2021 Gündem
İncirlik Üssü'nde ABD hareketliliği
İncirlik Üssü'nde ABD hareketliliği Alman Der Spiegel dergisinin ‘Alman güçleri İncirlik’ten çekilmeye başladı’ dediği İncirlik Hava Üssü’nde Amerikan uçaklarının hareketliliği yaşandı.
29.09.2021 Gündem
ABD 'yanlış'a 28 milyon dolar ödedi, askerleri açık hedef yaptı!
ABD 'yanlış'a 28 milyon dolar ödedi, askerleri açık hedef yaptı! Alman Der Spiegel dergisi, ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) Afgan askerleri için yaptığı harcamalara ilişkin bir raporda skandal bir harcama bulunduğunu yazdı
21.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alman Der Spiegel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman der spiegel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.