Mucize Doktor final yapıyor!
Mucize Doktor final yapıyor! Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, MF Yapım imzalı sevilen dizi Mucize Doktor final yapıyor.
14.05.2021 Gündem
Nazlı'nın itirafı Ali Vefa'yı heyecanlandırıyor!
Nazlı'nın itirafı Ali Vefa'yı heyecanlandırıyor! Büyük bir ilgiyle izlenen Mucize Doktor'un 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
11.02.2020 Televizyon
Mucize Doktor 18. Bölüm izle! | Mucize Doktor 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Mucize Doktor 18. Bölüm izle! | Mucize Doktor 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 18. Bölümlü ile dün akşam sevenleriyle buluştu. Mucize Doktor’un son bölümün Ali Vefa yine hastalar üzerinde mucizeler yarattı. Ali, Nazlı ile Lulapark’ta çok güzel anlar yaşamış ve bu sevincini Doktor Ferman’ı arayarak paylaştı. Nazlı ise Lunapark’ta Ali ile yaşadığı geceden sonra Ali’ye karşı hislerinden emin oldu. Öte yandan Beliz sokakta yaşayanlar için yapacağı hastanenin inşaatına başlarken, Kıvılcım ise Beliz’in arkasından oyunlar kurmaya başladı. Peki, Mucize Doktor 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
17.01.2020 Gündem
Ali Vefa'nın çözümü işe yarayacak mı?
Ali Vefa'nın çözümü işe yarayacak mı? Mucize Doktor fragman videosu Ali Vefa’nın gösterdiği üstün gayret sonrası Nazlı’dan itiraf niteliğinde bir açıklamanın geleceğini gösterdi.
14.01.2020 Televizyon