Ali Tezel

Ali Tezel

Son dakika Ali Tezel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Tezel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Tezel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Tezel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali tezel gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 ali tezel haberi bulunmuştur. Tüm ali tezel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Tezel'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası
Ali Tezel'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası "Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olma" suçlamasıyla yargılanan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2022 Yaşam
Ali Tezel davayı kaybetti! Yasak konuldu
Ali Tezel davayı kaybetti! Yasak konuldu Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, İstanbul Barosu’nun kendisine karşı açtığı davaya kaybetti. 4 yıl süren yargılama sonrası, mahkemenin kararını Yargıtay da onadı. Karara göre, Tezel, sitesinde yer alan iş hukuku ile ilgili linkleri kaldıracak; bu alanda faaliyet yürütemeyecek. Türkiye Barolar Birliği’nin de müdahil olduğu davada, Tezel’in, avukat olmadığı halde bu alanda faaliyet yürüttüğü ve çeşitli illerdeki 20 büro üzerinden kazanç sağladığı iddia ediliyordu.
20.02.2020 Gündem
Gözaltına alınan Ali Tezel konuştu ve eski eşini suçladı!
Gözaltına alınan Ali Tezel konuştu ve eski eşini suçladı! FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, sorgusunun ardından aynı gün serbest bırakıldı. Tezel, “Eşim şikâyette bulunmuş. İhbar öç alma amaçlıdır” dedi.
14.01.2020 Gündem
Ali Tezel kimdir? Nerelidir? Ali Tezel mesleği nedir?
Ali Tezel kimdir? Nerelidir? Ali Tezel mesleği nedir? Ali Tezel'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Hakkında FETÖ bağlantısına dair ifade bulunduğu öne sürülen Ali Tezel'in gözaltı gerekçesinde Twitter'dan attığı mesajlarla FETÖ'ye destek verdiği iddialarının da bulunduğu öğrenildi. Peki Ali Tezel kimdir? Nerelidir? Mesleği nedir? İşte detaylar…
13.01.2020 Gündem
Ali Tezel gözaltına alındı!
Ali Tezel gözaltına alındı! Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel gözaltına alındı. Ali Tezel gözaltına alındığını Twitter hesabı üzerinden duyurdu. İfadesi alınan Tezel, serbest bırakıldı.
13.01.2020 Gündem
Başvurmayan emeklinin parası yanacak
Başvurmayan emeklinin parası yanacak Memur emeklilerinin ikramiye farkları için düzenleme yapılmış, başvuru süreci ve farkların nasıl ödeneceği belirlenmişti. Belirlenen son başvuru tarihine bir hafta kaldı. Yalnızca memur emeklileri değil, emeklinin geride kalan hak sahipleri de ikramiye farkı alabiliyor. Ancak bunun için 29 Ocak’a kadar başvuru yapmak şart. Bu tarihten sonra ikramiye farkı hak edilmiş olsa bile ödenmeyeceğini belirten uzmanlar sürecin mutlaka takibinin yapılması gerektiğini vurguluyor.
24.01.2018 Ekonomi
Memura kötü haber!
Memura kötü haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni anayasada memur - işçi ayrımı kaldırılmalı" dedi...
1.02.2015 Ekonomi
Emekli maaşını yükselmenin yolu!
Emekli maaşını yükselmenin yolu! Geçmişi genelde asgari ücretten (Bağ-Kur için 12 veya 13...
19.08.2014 Ekonomi
1.7 milyon taşerona iyi haber!
1.7 milyon taşerona iyi haber! Habertürk yazarı Ali Tezel bugünkü köşesinde Torba Yasa'nın detaylarını yazdı İşte o yazı: Torba Yasa’ya eklenen madde ile aynı işyerinde aynı işi yapmaya devam ettiği halde hemen her yıl taşeron şirket değiştiği için yıllık izin kullanamayan veya kıdem tazminatı alamayan taşeron işçilerinin hizmetlerinin birleştirilmesi sağlandı...
29.07.2014 Ekonomi
Ayda 150 lira prim ödenecek!
Ayda 150 lira prim ödenecek! Gündelikçi kadınların sigorta ve primleri ödemesinde kupon sistemi, torba yasaya girdi...
6.07.2014 Ekonomi
Üniversite sınavını kazanamayan erkekler sigorta primi ödeyecek
Üniversite sınavını kazanamayan erkekler sigorta primi ödeyecek 1 Ocak 2012 günü başlayan Zorunlu Genel Sağlık Sigortası kapsamına göre, bu yıl liseyi bitirip de üniversite sınavını kazanamayan erkekler Genel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda.
1.07.2014 Eğitim
Dikkat! Bu isimler vergi ödemek zorunda
Dikkat! Bu isimler vergi ödemek zorunda 1 Ocak 2012 günü başlayan Zorunlu Genel Sağlık Sigortası kapsamına göre, bu yıl liseyi bitirip de üniversite sınavını kazanamayan erkekler Genel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda.
24.06.2014 Ekonomi
4 milyon kişiye af geliyor!
4 milyon kişiye af geliyor! Zorunlu sağlık sigortası sebebiyle doğan borçlar bir defaya mahsus olmak üzere sıfır lira 45 lira veya 125 liraya indirilecek.
23.05.2014 Ekonomi
AK Partili vekilden suç duyurusu!
AK Partili vekilden suç duyurusu! AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Soma’daki maden faciasından sonra yaptıkları açıklamalar nedeniyle gazeteci Yılmaz Özdil ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel hakkında Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı Ümit Rona aracılığıyla suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Faruk Çelik'ten Ali Tezel'e yanıt
Faruk Çelik'ten Ali Tezel'e yanıt Ali Tezel'in Soma faciasıyla ilgili iddialarına yanıt veren Çelik "Bunlar doğru bilgiler değildir. Var mı bir belge?" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ürkütücü iddia: İçerideki 450 madenci...
Ürkütücü iddia: İçerideki 450 madenci... Ali Tezel Soma'daki kazayla ilgili çarpıcı iddialar dile getirdi. Tezel'e göre işverenin çabası tazminat vermemek için... Tezel, ayrıca içerideki 450 işçinin çıkarılma şansının kalmadığını, haklarında 'gaiplik' kararı verileceğini iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Bakan açıkladı: Ceza bitiyor!
Bakan açıkladı: Ceza bitiyor! Birçok mağdur Torba Yasa için gün sayıyor...
5.05.2014 Ekonomi
İşe girmeden önce doğum yapanlar dikkat!
İşe girmeden önce doğum yapanlar dikkat! Çocuk arttıkça emeklilik kısalıcak
23.04.2014 Ekonomi
Aftan yararlanacaklar dikkat!
Aftan yararlanacaklar dikkat! Borçları sildirirken primden olmayın
21.04.2014 Ekonomi
Dikkat!    O yasa yürürlüğe girdi
Dikkat! O yasa yürürlüğe girdi İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'nın büyük kısmı yürürlüğe girmiş bulunuyor. İmza OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Demirçinli, Habertürk'ten Ali Tezel'in konuyla ilgili sorularını yanıtlayıp, bu yasadan yararlanmak isteyenlerin SGK'dan nasıl destek alacaklarını açıkladı.
1.03.2014 Ekonomi
Acil serviste para istenirse...
Acil serviste para istenirse... Acil serviste sosyal güvenlik kapsamında olmasa bile ilave ücret alınması yasak olmasına karşın bazı hastanelerde acil durumun sona erdiğine dair baştan taahhütname imzalatılıp ücret alınması şikayetleri artırdı.
19.02.2014 Yaşam
Özel sektöre vergi teşviği geliyor
Özel sektöre vergi teşviği geliyor TBMM'de kabul edilen 'torba yasası'ndaki bir maddeye göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın sosyal hizmet modellerinden yararlanan çocuklardan herhangi birini işe alan özel sektöre teşvik veriliyor.
29.09.2021 Gündem
1.2  milyon kişiye   Bağ-Kur müjdesi!
1.2 milyon kişiye Bağ-Kur müjdesi! 1.2 milyon kişiye Bağ-Kur müjdesi!
13.02.2014 Ekonomi
'Ne b.k olduğun belli değil'
'Ne b.k olduğun belli değil' Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı "Türkiye'nin Nabzı" programda küfürler havada uçuştu, yayın kesildi.
10.02.2014 Televizyon
1981'den önce işe giren kadınlar dikkat!
1981'den önce işe giren kadınlar dikkat! Ne zaman emekli olacağım? sorunun cevabını merak etmeyen yoktur...
24.01.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ali Tezel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali tezel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.