Ali Poyrazoğlu

Ali Poyrazoğlu

Son dakika ali poyrazoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali poyrazoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali poyrazoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Poyrazoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali poyrazoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 ali poyrazoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ali poyrazoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Ali Poyrazoğlu dedesiyle Atatürk arasındaki şaşırtan bağlantıyı açıkladı
Ali Poyrazoğlu dedesiyle Atatürk arasındaki şaşırtan bağlantıyı açıkladı Geçtiğimiz günlerde usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, tiyatrosuna ait dekorların ve kuklaların bulunduğu depoda çıkan yangınla gündeme gelmişti. Tiyatro müzesi için oluşturduğu koleksiyonu yanan Poyrazoğlu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Hayatına dair bazı gerçekleri açıklayan Poyrazoğlu'nun özellikle dedesi ve Atatürk arasındaki bağlantıya dair anlattıkları büyük ilgi gördü. İşte Ali Poyrazoğlu'nun dedesinin Atatürk'le arasındaki o bağlantı ve Atatürk'ün söyledikleri...
23.12.2022 Magazin
19'uncu Bodrum Bale Festivali'ne yoğun ilgi
19'uncu Bodrum Bale Festivali'ne yoğun ilgi Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek bale festivali olan 'Bodrum Bale Festivali' 19'uncu kez sanatseverlerle buluştu. Bodrum Kalesi'nde yapılan etkinliğe yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi.
7.08.2022 Kültür Sanat
Ferhan Şensoy'a veda....
Ferhan Şensoy'a veda.... Ferhan Şensoy, 31 Ağustos Pazartesi günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle vefat etmişti. Usta tiyatrocu için Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda bir tören düzenlendi. Şensoy, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.
2.09.2021 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti Akciğer kanseri ile mücadele eden Atilla Pekdemir hayatını kaybetti.
1.02.2021 Magazin
Tiyatro perdesi dijitale açılıyor
Tiyatro perdesi dijitale açılıyor Koronavirüs nedeniyle uzun süredir kapalı olan tiyatro perdeleri artık dijitale açılıyor. Tiyatro oyunları artık tiyatro.net ile sanatseverlerle buluşacak. İlk gösterim ise 31 Aralık Perşembe günü yapılacak.
28.12.2020 Kültür Sanat
Beklenmedik kaza! Ali Poyrazoğlu elini kırdı
Beklenmedik kaza! Ali Poyrazoğlu elini kırdı Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Bodrum’daki yazlığında yavru bir köpekle oynarken sağ elini kırdı.
3.08.2020 Magazin
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Ali Poyrazoğlu vatandaşlara seslendi: Bodrum'a gelmeyin!
Ali Poyrazoğlu vatandaşlara seslendi: Bodrum'a gelmeyin! Ali Poyrazoğlu, karantina süreci için tatil beldelerine gitmeye çalışanlara seslendi.
6.04.2020 Magazin
Ali Poyrazoğlu’ndan yepyeni bir komedi oyunu: “Hayatım Roman” sahnede!
Ali Poyrazoğlu’ndan yepyeni bir komedi oyunu: “Hayatım Roman” sahnede! Tiyatrodaki oyunlarıyla kendisinden çokça söz ettiren Ali Poyrazoğlu’ndan yepyeni bir oyun!
24.01.2020 Kültür Sanat
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları...
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları... Usta sanatçı Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenter'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Kenter'in son olarak çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
18.11.2019 Gündem
Seray Sever yıllar sonra olay görüntülerle ilgili konuştu
Seray Sever yıllar sonra olay görüntülerle ilgili konuştu Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk olan oyuncu-sunucu Seray Sever, yıllar önce Ali Poyrazoğlu ile olay görüntüler hakkında konuştu.
15.03.2019 Magazin
"İkinci evliliğimi boşanmak için yaptım"
"İkinci evliliğimi boşanmak için yaptım" Oyuncu Cem Özer, MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın hazırlayıp sunduğu 'Senin Mucizen' programına konuk oldu.
8.03.2019 Magazin
"Bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem!"
"Bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem!" Usta sanatçı Aydemir Akbaş, kolon ve bağırsak kanserine yakalandığı haberlerinden sonra ilk kez Etiler'de objektiflere yansıdı. Yaptırdığı testlerin temiz çıktığını ve doktorunun kendisine "Turp gibisin" dediğini anlatan Akbaş, Arda-Berkay kavgasının sorulması üzerine çarpıcı ifadeler kullandı.
16.10.2018 Magazin
Iskaladığım çok gönül ilişkisi oldu
Iskaladığım çok gönül ilişkisi oldu Bodrum’daki Sianji Well-Being Resort’ün düzenlediği Bodrum Komedi Festivali, 6,7,8 Eylül’de gerçekleşecek. Festivale Ödünç Yaşamlar oyunu ile katılacak olan Ali Poyrazoğlu ile tiyatroyu ve hayatı konuştuk…
1.09.2018 Arşiv
Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın
Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın Konserden gösteriye ve tiyatrodan stand-up’a bu hafta sonu birbirinden cezbedici etkinliklere katılmak mümkün. İşte etkinlik rehberiniz...
13.07.2018 Arşiv
Yeşilçam'ın erotik film yıldızı meğer erkekmiş!
Yeşilçam'ın erotik film yıldızı meğer erkekmiş! Yeşilçam’ın erotik filmlerinde oynayan Emel Aydan, meğerse erkekmiş! Erkek olduğunu kimsenin fark etmediği Aydan'ın, İtalya'da geçirdiği ameliyat sonrası yaşamını kadın olarak sürdürüp çok sayıda filmde rol aldığı hala birçok kişi tarafından bilinmiyor.
5.03.2018 Magazin
Berksoy'a hayat verdi!
Berksoy'a hayat verdi! Selen Görgüzel’in ilk Türk kadın opera sanatçısı ve ressam Semiha Berksoy’u canlandırdığı ‘Renklerde Kaybolan Hayat’ filmi, çekildikten 10 yıl sonra vizyona giriyor
15.01.2018 Magazin
Hababam Sınıfı ayağa kalk Mahmut Hoca cennete geliyor
Hababam Sınıfı ayağa kalk Mahmut Hoca cennete geliyor Türk sinema ve tiyatrosunun efsane aktörü Münir Özkul’u kaybettik. ‘Mahmut Hoca’, ‘Yaşar Usta’ gibi karakterlerle birkaç kuşak için ‘baba’ figürü olan; iyiliğin, vicdanın, temiz duyguların; yoksul ama onurlu insanların temsilcisi büyük usta, Yeşilçam’ın diğer unutulmaz isimleri gibi kalplerde yaşayacak...
5.01.2018 Magazin
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali Poyrazoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali poyrazoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.