Ali Kahramanlı

Ali Kahramanlı

Son dakika ali kahramanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali kahramanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali kahramanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Kahramanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali kahramanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 ali kahramanlı haberi bulunmuştur. Tüm ali kahramanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin İdman Yurdu’nda otobüs şoku!
Mersin İdman Yurdu’nda otobüs şoku! Ekonomik olarak çıkmaz bir darboğaza giren Mersin İdman Yurdu'nda, şimdi de otobüs skandalı yaşandı.
20.06.2016 Futbol
Taraftarlardan yönetime tepki
Taraftarlardan yönetime tepki Bir grup kırmızı-lacivertli taraftar, takımın son günlerde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle yönetimi protesto etti
27.03.2016 Futbol
Yeni Başkan'dan açık çek!
Yeni Başkan'dan açık çek! Mersin İdman Yurdu'nda başkanlığa seçilen Hüseyin Çalışkan, şaşırtan açıklamalarda bulundu.
11.01.2016 Futbol
‘Kriz iyi yönetilemedi’
‘Kriz iyi yönetilemedi’ Mersin İdmanyurdu Kulübünün yollarını ayırdığı teknik direktör Bülent Korkmaz, Akdeniz temsilcisinde görev yaptığı sürede krizlerle mücadele ettiklerini belirterek, kulübün doğru yönetilmediğini savundu.
8.01.2016 Futbol
'Hamza da, ben de hata yaptık'
'Hamza da, ben de hata yaptık' Mersin İdman Yurdu Kulübü’nde geçtiğimiz günlerde ilginç gelişmeler yaşandı.
7.01.2016 Galatasaray
Süper Lig ekibinde büyük kriz!
Süper Lig ekibinde büyük kriz! Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktör Hakan Kutlu, sözleşme imzaladıktan 1 gün sonra istifa etti
6.01.2016 Futbol
Mersin'de büyük skandal!
Mersin'de büyük skandal! Mersin İdmanyurdu yönetim kurulundaki bazı yöneticilerin cumartesi günü yaptıkları toplantıda teknik direktör Bülent Korkmaz'a sahte imza kullanarak izin verdiği, takımın Antalya kampında da kendisine otel rezervasyonu yapılmamasını kararlaştırdığı iddia edildi.
4.01.2016 Futbol
Mersin'de kriz çözüldü!
Mersin'de kriz çözüldü! Mersin İdmanyurdu futbolcuları, Bursa deplasmanına gitme yönündeki aldıkları karardan vazgeçti.
26.12.2015 Futbol
Ali Kahramanlı istifa etti
Ali Kahramanlı istifa etti Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, istifa ettiğini bildirdi.
9.12.2015 Futbol
Krizden çıkış yolu arıyor
Krizden çıkış yolu arıyor Mersin İdmanyurdu Kulüp başkanı Kahramanlı:Çalışmalarımız sürüyor, kısa zamanda her şeyi tatlıya bağlayacağız"
25.11.2015 Futbol
Genel kurul iptal edildi
Genel kurul iptal edildi Mersin İdmanyurdu'nun 14 Kasım'da yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurulu'nun iptal edildiği bildirildi.
13.11.2015 Futbol
"Ben bu saatten sonra yokum"
"Ben bu saatten sonra yokum" Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, kasım ayında yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı.
28.10.2015 Futbol
Destek yoksa ben de yokum!
Destek yoksa ben de yokum! Deplasmanda oynadığı Medicana Sivasspor maçında 2-2 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nun Başkanı Ali Kahramanlı, "Destek verilmezse görevi bırakacağım" dedi.
5.10.2015 Futbol
Bülent Korkmaz imzayı attı
Bülent Korkmaz imzayı attı Teknik direktör Bülent Korkmaz, Mersin İdmanyurdu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
22.09.2015 Futbol
Bülent Korkmaz Mersin'de
Bülent Korkmaz Mersin'de Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, teknik direktörlük görevi için Bülent Korkmaz ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
21.09.2015 Futbol
Mersin yeni hoca arıyor
Mersin yeni hoca arıyor Mersin İdmanyurdu'nda yeni teknik direktör arayışları sürüyor.
20.09.2015 Futbol
Mersin Ocak ayını beklemeyecek
Mersin Ocak ayını beklemeyecek Ocak ayına kadar transfer yasağı olan Mersin İdman Yurdu futbolcu arayışlarına şimdiden başladı.
21.08.2015 Futbol
Çalımbay resmen Kasımpaşa'da
Çalımbay resmen Kasımpaşa'da Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
7.07.2015 Kasımpaşa Spor
Ali Kahramanlı taburcu edildi
Ali Kahramanlı taburcu edildi Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı taburcu edildi.
6.07.2015 Futbol
Kahramanlı yoğun bakımda
Kahramanlı yoğun bakımda Açık kalp ameliyatı geçiren Ali Kahramanlı, yoğun bakımda gözetim altına alındı.
2.07.2015 Futbol
Mersin Başkanı hastaneye kaldırıldı
Mersin Başkanı hastaneye kaldırıldı Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Mesut Bakkal için düzenlenen imza töreni sonrası rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı hastanede anjiyo oldu.
1.07.2015 Futbol
Mesut Bakkal imzayı attı
Mesut Bakkal imzayı attı Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, Rıza Çalımbay'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mesut Bakkal ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.
1.07.2015 Futbol
Mersin'de hoca arayışları
Mersin'de hoca arayışları Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
1.07.2015 Futbol
'Çalımbay'a yakışmadı'
'Çalımbay'a yakışmadı' Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı'dan Rıza Çalımbay'a sitem...
30.06.2015 Futbol
Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi uzatıldı
Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi uzatıldı Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.
15.06.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ali Kahramanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali kahramanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.