Mersin İdman Yurdu

Mersin İdman Yurdu

Son dakika mersin idman yurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mersin idman yurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mersin idman yurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mersin İdman Yurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mersin idman yurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 817 mersin idman yurdu haberi bulunmuştur. Tüm mersin idman yurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti Kırmızı-beyazlı kulüp, bir dönem takımda forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
16.04.2024 Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada son olarak 3. Tur kura çekimi gerçekleşti. İşte eşleşmeler...
Ocakta reddetti Temmuzda imza atmaya geliyor
Ocakta reddetti Temmuzda imza atmaya geliyor Muslera'nın alternatifini arayan Galatasaray, 32 yaşındaki kaleci Günay Güvenç'le prensip anlaşmasına vardı.
16.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'a imza atmak için Gaziantep FK ile görüşmeye gitti
Galatasaray'a imza atmak için Gaziantep FK ile görüşmeye gitti Gelecek sezon Muslera'nın alternatifi konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray, Günay Güvenç'le anlaşmaya vardı.
28.05.2023 Galatasaray
Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı?
Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı? İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı. Peki, Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı?
20.10.2022 Gündem
Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!
Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler! Giresunspor Beşiktaş maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Peki, Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!
8.10.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
Bay Gol lakaplı Osman Arpacıoğlu vefat etti
Bay Gol lakaplı Osman Arpacıoğlu vefat etti Sarı-lacivertli kulübün eski milli futbolcusu Osman Arpacıoğlu vefat etti. Arpacıoğlu, Fenerbahçe formasıyla 2 lig şampiyonluğu yaşarken, 1973'te gol kralı olmuştu.
5.12.2021 Fenerbahçe
Emre Demir kimdir? Emre Demir’in serbest kalma bedeli ve golleri!
Emre Demir kimdir? Emre Demir’in serbest kalma bedeli ve golleri! Kayserispor'dan 2 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olan Emre Demir hakkında yapılan araştırmalar arttı. İşte Emre Demir’in serbest kalma bedeli ve golleri…
30.09.2021 Gündem
'Mete Kalkavan'ı bizim maçlara vermeyin'
'Mete Kalkavan'ı bizim maçlara vermeyin' Galatasaray camiası tecrübeli hakem Mete Kalkavan'ı kendi maçlarına istemiyor.
22.12.2020 Galatasaray
Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Yaşar Kemal Uğurlu nereli, kaç yaşında?
Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Yaşar Kemal Uğurlu nereli, kaç yaşında? Süper Lig'de 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Süper Lig Cemil Usta Sezonu 27. haftasında, 14 Haziran Pazar günü saat 21.00'de Galatasaray - Çaykur Rizespor deplasman maçını hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Karşılaşmanın hakemi Twitter'da trend olurken arama motorlarından Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Yaşar Kemal Uğurlu nereli, kaç yaşında? Soruları arttı.
9.06.2020 Gündem
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?)
Çağdaş Atan Beşiktaş hakkında ne dedi? (Çağdaş Atan kimdir?) Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Çağdaş Atan sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Atan yaptığı paylaşımda, "Sergen Hocanın bu transferi gerçekleşir gerçekleşmez ama ben artık 40 yaşında bir teknik adamım 26 yaşımda futbolcuyken yaptığım bir hata bir daha önüme çıksın istemem" dedi. Çağdaş Altan’ın attığı bu tweet sonrası, ‘’Çağdaş Atan ne dedi?’’ sorusuna cevap aramaya başladı. İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
37'lik Hakan Arıkan geri döndü!
37'lik Hakan Arıkan geri döndü! Yeni transfer Eray İşçan'ın sakatlanıp 6 ay sahalardan uzak kalmasının ardından İstikbal Mobilya Kayserispor, kaleci Hakan Arıkan'ı yeniden kadrosuna kattı.
17.07.2019 Kayseri Spor
Eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy hastaneye kaldırıldı
Eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy hastaneye kaldırıldı Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
16.06.2019 Futbol
Serkan Balcı futbol kariyerini noktaladı!
Serkan Balcı futbol kariyerini noktaladı! Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen son olarak Sarıyer'de top koşturan Serkan Balcı, futbolu bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu.
22.05.2019 Futbol
Rıza Çalımbay: Fikret Orman beni de düşünüyor!
Rıza Çalımbay: Fikret Orman beni de düşünüyor! Çalımbay, yeni sezon için teknik direktör arayan Fikret Orman’ın “Çalımbay, Özdilek, Yalçın hepsi pırlanta gibi insanlar. Teknik direktörlük kararı sevgiye göre olmaz” sözleri için “Bizi düşünmediğini değil, düşündüğünü gösterir” dedi.
30.03.2019 Beşiktaş
Ümit Turmuş Gana ekibi Pacific Heroes'u çalıştıracak!
Ümit Turmuş Gana ekibi Pacific Heroes'u çalıştıracak! Bugüne kadar Göztepe, Bucaspor, Karşıyaka, Altay, Antalyaspor, Denizlispor ve Mersin İdman Yurdu gibi takımlarda görev yapan Türk teknik adam Ümit Turmuş, Gana ekiplerinden Pacific Heroes'un yeni hocası oldu.
10.02.2019 Futbol
Eski Beşiktaşlı Göksel Gencer evinde ölü bulundu!
Eski Beşiktaşlı Göksel Gencer evinde ölü bulundu! Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve son olarak teknik direktör İsmet Taşdemir'in yardımcılığı yapan Göksel Gencer hayatını kaybetti.
24.01.2019 Beşiktaş
Süper Lig ekibinden iki transfer birden
Süper Lig ekibinden iki transfer birden Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 12 puanla son sırada kapatan Çaykur Rizespor, ligin ikinci yarısı öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
10.01.2019 Rizespor
Göztepe'de transfer harekatı!
Göztepe'de transfer harekatı! Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren ve son alarak Antalyaspor'dan golcü Deniz Kadah'ı kadrosuna katan Süper Lig ekibi Göztepe iki yıldızla temasa geçti.
22.07.2018 Göztepe
Süper Lig'de yeni sezonun adı belli oldu
Süper Lig'de yeni sezonun adı belli oldu Süper Lig’de 2018-2019 sezonunun adının Lefter Küçükandonyadis sezonu olduğu açıklandı.
4.07.2018 Süper Lig
Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Serkan Reçber...
Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Serkan Reçber... Fikret Orman eski futbolcu ve spor yorumcusu Serkan Reçber'e sportif direktörlük teklifinde bulundu.
28.03.2018 Beşiktaş
Mersin İdman Yurdu 11 hafta kala küme düştü
Mersin İdman Yurdu 11 hafta kala küme düştü TFF 2. Ligi Kırmızı Grup 23. hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu, sahasında karşılaştığı Tokatspor'a 4-0 mağlup oldu. Bu sonuçla kırmızı lacivertli ekip, ligin bitimine 11 hafta kala düşmeyi garantileyen ilk takım oldu.
18.02.2018 Futbol
FETÖ'cü futbolcuları tek tek açıkladı
FETÖ'cü futbolcuları tek tek açıkladı FETÖ şüphelisi eski milli futbolcu Zafer Biryol'un, FETÖ'nün tüm spor yapılanmasını tek tek anlattığı ortaya çıktı. Adli kontrolle serbest kalan Biryol'un, 17-25 Aralık sonrası elebaşının çağrısının ardından Bank Asya'ya 800 bin TL yatırdığı öğrenildi...
4.12.2017 Futbol
Fetullah Gülen ile bizzat görüşmüş!
Fetullah Gülen ile bizzat görüşmüş! FETÖ’nün futboldaki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında işlem yapılan eski milli futbolcu Zafer Biryol’a yönelik suçlamanın detayları belli oldu. Biryol’un Gülen ile yüz yüze görüştüğü, evinde 15 Temmuz’a kadar sohbet toplantıları düzenlediği ve Ömer Çatkıç ile birlikte telefonuna ByLock indirdiği saptandı.
1.12.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mersin İdman Yurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mersin idman yurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.