Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

Son dakika ali eyüboğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali eyüboğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali eyüboğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Eyüboğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali eyüboğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 ali eyüboğlu haberi bulunmuştur. Tüm ali eyüboğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz!
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz! Şarkıcı Barış Akarsu, Bodrum Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasının ardından 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetti. İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolde yer alacağı, Akarsu'nun hayatını anlatacak yapım, son dönemde gündemden düşmüyor. Filmin önemli karakterlerinden biri ünlü şarkıcıyla aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak. Ancak Koçak’ın ailesi, kızlarının filme konu edilmesine karşı çıkıyor. İşte detaylar...
18.06.2022 Magazin
Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı?
Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı? Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki sahnesi iptal edilen Melek Mosso'ya destek gelmeye devam ederken, konserde yer alacak Funda Arar ve Derya Uluğ’un nasıl bir tutum sergileyecekleri merak konusuydu. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu son durumu paylaştı. Peki, Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı?
27.05.2022 Kültür Sanat
Usta isim İlyas Salman ilk kez vasiyetini açıkladı!
Usta isim İlyas Salman ilk kez vasiyetini açıkladı! Türk sinemasının emektar oyuncularından İlyas Salman, Ali Eyüboğlu ile Seher Kılıç'ın birlikte sunduğu 'Magazin Noteri' programına konuk oldu. Sanatçı arkadaşlarına dair bilinmeyenleri de anlatan 72 yaşındaki usta isim, vasiyetini de açıkladı.
3.12.2021 Magazin
200’e yakın gayrimenkul bulunan dev şirketi miras kavgası bitirdi!
200’e yakın gayrimenkul bulunan dev şirketi miras kavgası bitirdi! Bünyesinde 2 milyar lira değerinde 200’e yakın gayrimenkul bulunan şirketi miras kavgası bitirdi. Türkiye'nin demir çelik sektörünün önemli oyuncularından biri olan Eyüboğlu Ailesi’nde bir süredir yaşanan miras kavgası, dev grubu yok olmanın eşiğine getirdi. Mahkeme, grubun amiral gemisi olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesine karar verdi.
12.07.2021 Ekonomi
Kanal D'de yeni yarışma: Operasyon 41
Kanal D'de yeni yarışma: Operasyon 41 Survivor'ın yıldız yarışmacısının sunacağı, formatı yerli bir yarışma olan ‘Operasyon 41’, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.
1.06.2021 Televizyon
'Camdaki Kız' başlıyor! Türk televizyon tarihinde bir ilk...
'Camdaki Kız' başlıyor! Türk televizyon tarihinde bir ilk... Uzun süredir fragmanları yayınlanıyordu. İzleyiciler büyük bir merakla bekliyordu. Burcu Biricik'in başrolünü üstlendiği 'Camdaki Kız' bu akşam seyircileriyle buluşacak. Böylece Türk televizyonlarında bu akşam bir ‘ilk’ yaşanacak. ‘Camdaki Kız’ ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.
8.04.2021 Televizyon
Güner Ümit'i isyan ettiren tecavüz skandalı!
Güner Ümit'i isyan ettiren tecavüz skandalı! Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan Magazin Noteri’ne katılarak kendisini Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti.
26.03.2021 Magazin
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Coşkun Sabah çiftçi oldu!
Coşkun Sabah çiftçi oldu! Usta sanatçı Coşkun Sabah, YouTube'dan canlı yayınlanan, gazeteci Ali Eyüboğlu ile Seher Kılıç'ın sunduğu 'Magazin Noteri' programına konuk oldu.
17.02.2021 Magazin
'Yalan söyleyen kim?
'Yalan söyleyen kim? Covid-19 testi pozitif çıkan YouTuber Enes Batur Sungurtekin, "karantinayı geçirmesi gereken yerde olmaması" gerekçesiyle Sancaktepe’deki bir öğrenci yurduna yerleştirildi.
19.09.2020 Magazin
Oktay Kaynarca düğünde bir söz vermişti! 'Sözünü unutma'
Oktay Kaynarca düğünde bir söz vermişti! 'Sözünü unutma' ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Yunus Emre Yıldırımer ve eşi Melissa Özge Yıldırımer'e 2019 yılında 'Bir çocuk yapın, Melissa ben de sana istediğin hediyeyi alayım.' şeklinde bir söz vermişti. Kaynarca'ya bu söz anımsatıldı.
10.09.2020 Magazin
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor
Hadise'nin vücut dili 'aşığım' diyor Kaan Yıldırım aşkı Hadise’nin ayaklarını öylesine yerden kesmiş olacak ki, söylediklerini unuttu ve 'Asla yapmam' dediklerini yaptı. Ünlü şarkıcının, Instagram hesabından paylaştığı sevgilisi ile el ele fotoğrafı için, "(Sırılsıklam aşığım) diye bas bas bağırıyor" yorumu yapıldı.
22.08.2020 Magazin
İşte "Esra Erol'da" gerçeği!
İşte "Esra Erol'da" gerçeği! ATV ekranlarında yıllardır "Esra Erol'da" adlı programıyla ekranlara gelen Esra Erol'un, yeni sezonda ekranlarda olmayacağı iddiaları ortaya atılmıştı. RTÜK'ün, yapılan şikayetler nedeniyle "Esra Erol’da"yı yayından kaldırdığı ileri sürülürken, gerçek ortaya çıktı.
18.08.2020 Magazin
Corona virüsü yendi, iki bin takipçi kaybetti!
Corona virüsü yendi, iki bin takipçi kaybetti! Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle günlerce yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ‘Çok Gezenti’ programının sunucusu Burak Akkul, twitter hesabından yayınladığı mesaj ile adından söz ettirdi.
23.07.2020 Magazin
Çağatay Ulusoy'dan bir ilk!
Çağatay Ulusoy'dan bir ilk! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yakında bir sinema filminin başrolü olarak kamera karşısına geçecek. 29 yaşındaki oyuncu, son dizisinin yapım şirketiyle de yapım ortağı olacak.
11.07.2020 Magazin
Aslı Hünel söz verdi!
Aslı Hünel söz verdi! Şarkıcı Aslı Hünel'in, corona virüs salgını sürecinde gösterdikleri fedakârlıklar nedeniyle takdir toplayan sağlık çalışanlarına verdiği söz dikkat çekti.
28.05.2020 Magazin
Dev şirkette miras kavgası! 'Şirketin içi boşaltılıyor' iddiası...
Dev şirkette miras kavgası! 'Şirketin içi boşaltılıyor' iddiası... Demir çelik sektörünün önemli oyuncularından biri olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası başladı. Bini aşkın çalışan ve 10 milyar liraya yakın cirosu bulunan grubun ortakları, malları paylaşamayınca soluğu mahkemede aldı. Ortaklığı sona erdirmek için 4 şirketin tasfiyesi istendi, mahkeme 650 milyon TL cirolu bir şirket için tasfiye kararı verdi. ‘Şirketlerin içi boşaltıldı’ iddiasıyla açılan ceza davasında ise mahkeme iki kardeşe para cezası verdi.
5.03.2020 Ekonomi
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar...
Aslı Bekiroğlu internete düştü! Olay fotoğraflar... Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım dizileriyle tanınan Aslı Bekiroğlu’nun, icloud hesabı hacklendi, fotoğraf ve videoları internete düştü.
3.02.2020 Magazin
"Kimsenin yemekten anladığı yok"
"Kimsenin yemekten anladığı yok" TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Seda Sayan’la Yemekteyiz' gerek yarışmacıları gerek tartışmalarıyla sık sık gündeme geliyor.
26.01.2020 Magazin
'İzleyiciyi şaşırtmak istiyorum'
'İzleyiciyi şaşırtmak istiyorum' Mert Turak, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sundukları ‘Magazin Noteri’nde, önemli açıklamalarda bulundu.
8.01.2020 Magazin
'Kaset yok korkmasın!'
'Kaset yok korkmasın!' Zeynep Korel, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırladığı ‘Magazin Noteri’ne canlı bağlanarak, yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
29.12.2019 Magazin
Şeyma Subaşı açıkladı! Tatil masraflarımı...
Şeyma Subaşı açıkladı! Tatil masraflarımı... k sık seyahat eden Şeyma Subaşı, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın sunduğu ‘Magazin Noteri’ programına katıldı. Kendiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.
24.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali Eyüboğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali eyüboğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.