Ali Bin El-Hüseyin

Ali Bin El-Hüseyin

Son dakika Ali bin el-Hüseyin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali bin el-Hüseyin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali bin el-Hüseyin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Bin El-Hüseyin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali bin el-hüseyin gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 ali bin el-hüseyin haberi bulunmuştur. Tüm ali bin el-hüseyin haberleri aşağıda listelenmiştir.
FIFA'da seçim günü
FIFA'da seçim günü FIFA'da büyük gün. FIFA Başkanlık seçimi için bugün 5 aday yarışacak.
26.02.2016 Futbol
CAS'tan Prens Ali'ye ret!
CAS'tan Prens Ali'ye ret! Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin'in seçimlerin ertelenmesi yönündeki itirazını reddetti.
24.02.2016 Futbol
Prens Ali seçimlerin ertelenmesini istedi
Prens Ali seçimlerin ertelenmesini istedi FIFA'nın genel kurulunda başkanlığa aday olan Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin, 26 Şubat Cuma günü düzenlenecek seçimin ertelenmesi için CAS başvurdu.
23.02.2016 Futbol
Hollanda'dan Infantino'ya destek geldi
Hollanda'dan Infantino'ya destek geldi Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu (KNVB), 26 Şubat’ta yapılacak FIFA başkanlık seçiminde, adaylardan UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino’yu destekleyeceklerini açıkladı.
15.02.2016 Futbol
"Başa baş bir yarış olur"
"Başa baş bir yarış olur" FIFA'nın başkan adaylarından Şeyh Salman bin İbrahim el-Halife, seçmenlere çağrıda bulundu
10.02.2016 Futbol
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi UEFA elçiliği yaptığı dönemde Infantino ile çalışan Ferguson, desteğinin İtalyan asıllı İsviçreli yöneticiye olacağını belirtti.
4.02.2016 Futbol
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) başkan adaylarından Gianni Infantino, UEFA'nın şikeye karşı mücadelesinden dolayı kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.
1.02.2016 Futbol
Infantino'ya büyük destek
Infantino'ya büyük destek Güney Amerika Futbol Federasyonları Birliği (CONMEBOL), FIFA'nın başkanlık seçiminde Gianni Infantino'yu destekleyeceklerini açıkladı.
28.01.2016 Futbol
Infantino’dan vaatler
Infantino’dan vaatler Zürih'te 26 Şubatta yapılacak olan FIFA Başkanlık seçiminde aday olan ve halen UEFA Genel Sekreterlik görevini yürüten Gianni Infantino başkan seçildiği takdirde Dünya Kupasını 32 ülkeden 40 ülkeye çıkartacağını ve bunun hazırlıkları içinde olduğunu belirtti.
20.01.2016 Futbol
Platini’ye bir şok daha
Platini’ye bir şok daha FIFA Seçim Kurulu, FIFA başkanlığına adaylık başvurusunda bulunan 7 kişiden 5'inin adaylıklarını onadı.
12.11.2015 Futbol
Gianni Infantino'nun çılgın planı
Gianni Infantino'nun çılgın planı UEFA Genel Sekreteri ve FIFA'nın başkan adayı Gianni Infantino, şubat ayında seçilmesi halinde Dünya Kupası'nda mücadele eden ülkelerin sayısını artırmayı planladığını söyledi.
10.11.2015 Futbol
Başkanlığa tam 7 aday
Başkanlığa tam 7 aday FIFA başkanlığı için yarışan 7 aday açıklandı.
28.10.2015 Futbol
FIFA başkanlığı için sürpriz aday
FIFA başkanlığı için sürpriz aday FIFA'nın şubat ayında yapılacak genel kurulunda UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun başkanlık için yarışabileceği iddia edildi.
26.10.2015 Futbol
Başkanlığa bir aday daha
Başkanlığa bir aday daha Fransız diplomat ve futbol adamı Champagne yaptığı yazılı açıklamada, 26 Şubat 2016’da yapılacak FIFA başkanlığı seçimlerinde aday olacağını duyurdu.
23.10.2015 Futbol
Platini'nin adaylığı belirsiz
Platini'nin adaylığı belirsiz FIFA'da seçim tarihi net, Platini'nin adaylığı belirsiz.
20.10.2015 Futbol
Platini kendini savundu
Platini kendini savundu Futboldan 90 gün men cezası alan UEFA Başkanı ve FIFA başkan adayı Michel Platini, FIFA'nın yeniden futbolun merkezi haline gelmesini sağlayacak tek kişinin kendisi olduğunu savundu.
19.10.2015 Futbol
Resmen aday!
Resmen aday! Ürdün Prensi Ali bin El-Hüseyin, FIFA'da gelecek yıl Şubat ayında yapılacak seçimler için resmen adaylığını açıkladı.
15.10.2015 Futbol
Prens Ali erteleme istemiyor!
Prens Ali erteleme istemiyor! FIFA'da gündeme gelen seçimlerin ertelenmesi görüşlerine Ürdün Prensi karşı çıktı.
14.10.2015 Futbol
Seçime başkan olarak girebilir
Seçime başkan olarak girebilir FIFA Başkanı Sepp Blatter, seçime başkan olarak girebilir.
9.10.2015 Futbol
Platini'nin hesaplarını FIFA bozdu
Platini'nin hesaplarını FIFA bozdu FIFA Etik Kurulu'nun verdiği ağır cezalar, şubat ayındaki seçimlerle ilgili birçok soru işaretini beraberinde getirdi.
9.10.2015 Futbol
Blatter anılarını yazacak
Blatter anılarını yazacak FIFA Başkanı Sepp Blatter'ın kızı Corinne Blatter-Andenmatten, babasının, aday olmayacağı Şubat 2016'daki başkanlık seçiminden bir süre sonra anılarını kaleme alacağını söyledi.
4.10.2015 Futbol
Prens Ali vaatlerini açıkladı
Prens Ali vaatlerini açıkladı Prens Ali, FIFA'da şeffaf ve demokratik bir yönetim vadetti.
10.09.2015 Futbol
FIFA Başkanı için resmen aday
FIFA Başkanı için resmen aday Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin, FIFA'nın gelecek yıl düzenlenecek başkanlık seçimi için yeniden aday oldu.
9.09.2015 Futbol
Prens Ali yeniden aday oluyor
Prens Ali yeniden aday oluyor Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin'in, FIFA'da gelecek yıl düzenlenecek başkanlık seçimine yeniden aday olmaya hazırlandığı iddia edildi.
8.09.2015 Futbol
"Platini bölünmeye neden olur"
"Platini bölünmeye neden olur" UEFA Başkanı Michel Platini'nin, FIFA Kongresi'nde başkanlığa aday olacağını açıklamasının yankıları sürüyor.
29.07.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ali Bin El-Hüseyin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali bin el-hüseyin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.