Ali Ay

Ali Ay

Son dakika ali ay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali ay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali ay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Ay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ay gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.432 ali ay haberi bulunmuştur. Tüm ali ay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın çıktı
Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın çıktı Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
31.07.2023 Gündem
Recep Günay kimdir? Bursaspor başkan adaylığından neden çekildi?
Recep Günay kimdir? Bursaspor başkan adaylığından neden çekildi? Bursaspor’a tek başkan adayı olan Recep Günay, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Peki, Recep Günay kimdir? Bursaspor adaylığından neden çekildi?
29.06.2023 Şampiy10
Uyandırdığı için eşine kaynar su dökmüştü! Silah sayılsın!
Uyandırdığı için eşine kaynar su dökmüştü! Silah sayılsın! Konya'da, sabah kahvaltı için uyandırdığı eşi Rukiye Ay (23) ve kızı Eylül'ü (1,5) üzerlerine sıcak su dökerek, haşlayan ve olaydan sonra tutuklanan Ali Ay (28) hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame hazırlandı. Sıcak suyun 'silah' olarak değerlendirilmesi istenen iddianamede Ali Ay'ın, eşini yaraladığı gerekçesiyle 1 yıldan 4,5 yıla kadar, kızını yaraladığı için de 4 aydan 1,5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması talep edildi. Ay'ın ayrıca eşini tehdit ettiği için 2 yıldan 5 yıla kadar da hapsi istendi.
6.02.2021 Yaşam
Umut Meraş Kartal oluyor!
Umut Meraş Kartal oluyor! Beşiktaş, Bursaspor’un sol beki Umut Meraş’ı renklerine bağlamak üzere... Timsah’la yapılan görüşmelerde 7 milyon liraya anlaşma sağlandığı öğrenildi.
8.07.2019 Beşiktaş
Umut Meraş için Beşiktaş'a karşı teklif!
Umut Meraş için Beşiktaş'a karşı teklif! Bursaspor’un yeni yönetimine daha önce Umut Meraş için yaptığı teklifi yineleyen Beşiktaş, farklı bir cevap aldı. Yeşil-beyazlılar, takasta Umut Nayir ve Sedat Şahintürk’ü istedi, bir miktar para talep etti.
28.06.2019 Beşiktaş
Bursaspor'a kötü haber! Takım değeri düşüşe geçti
Bursaspor'a kötü haber! Takım değeri düşüşe geçti Bugünlerde mali kriz ile boğuşan Bursaspor, Süper Lig şampiyonluğu sonrasında yakaladığı ivmeyi istikrarlı hale getiremeyince dibe doğru sürüklendi.
31.05.2019 TFF 1.Lig
Mesut Bakkal ayrılığı açıkladı!
Mesut Bakkal ayrılığı açıkladı! Bursaspor Teknik direktörü Mesut Bakkal maçın ardından sözleşmesinin bittiğini ve takımdan ayrıldığını açıkladı.
26.05.2019 Futbol
Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor!
Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor! Süper Lig'de kalma savaşı veren Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Ligdeki durumuna göre sıklıkla şans bulan ve önümüzdeki sezon sözleşmesi sonlanacak 6 oyuncunun da geleceği, Malatya deplasmanının ardından netleşecek.
23.05.2019 Futbol
Bursasporlu taraftarlardan pankartlı tepki
Bursasporlu taraftarlardan pankartlı tepki Bursasporlu bazı taraftarlar, sabah saatlerinde bir yaya üst geçidine bez pankartlar asarak, takımı protesto etti.
17.02.2019 Futbol
Ali Ay: Devre arası transferinden hayır gelmiyor
Ali Ay: Devre arası transferinden hayır gelmiyor Bursaspor Başkanı Ali Ay, devre arasında yapılan transferlerden hayır gelmediğini söyledi. Transferle ilgili kafalarında hala soru işareti olduğunu belirten yeşil-beyazlıların başkanı, "Ay sonuna kadar zamanımız var, acelemiz yok. Transfer tahtası açılsa bile adım atmayabiliriz" dedi.
8.01.2019 Futbol
Türk futbolunda dev proje! Ve ilk adım atıldı...
Türk futbolunda dev proje! Ve ilk adım atıldı... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'nın 1.5 yıl önce gündeme getirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da desteklediği, futbol kulüplerinin borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili projede ilk somut adım atıldı.
4.01.2019 Süper Lig
Kulüp başkanlarından TFF-TBB arasındaki anlaşmaya destek!
Kulüp başkanlarından TFF-TBB arasındaki anlaşmaya destek! Futbol kulüplerinin mali kurtuluşu için birlikte kolları sıvayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) projesi, Süper Lig'in başkanlarınca büyük destek gördü.
28.12.2018 Futbol
Bursaspor Başkanı Ali Ay: En fazla 2 oyuncu alabiliriz
Bursaspor Başkanı Ali Ay: En fazla 2 oyuncu alabiliriz Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ay, devre arasında en fazla 2 oyuncu alabileceklerini belirtti.
28.12.2018 Futbol
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş"
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş" Bursaspor Başkanı Ali Ay, Divan Kurulu’nda gündeme ve transferlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı kulübün borcunu da açıklayan Başkan Ay, transfer ve hakem kararlarında değindi.
25.12.2018 Futbol
Ali Ay açıkladı: Sözleşmesini feshettik!
Ali Ay açıkladı: Sözleşmesini feshettik! Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıdaki mücadelenin önemli olacağını belirterek, hedeflerinin ilk 10’da yer almak olduğunu söyledi. Ara transfer dönemiyle ilgili de konuşan Ay, forvet oyuncusu Joshua John'un sözleşmesini feshettiklerini söyledi.
4.12.2018 Futbol
Başakşehir'le Bursaspor arasında flaş takas!
Başakşehir'le Bursaspor arasında flaş takas! Bursaspor'da, Yusuf Erdoğan ile Başakşehirli Kerim Frei'in takası gündeme geldi.
16.11.2018 Futbol
Bursaspor yönetiminden iddialara cevap
Bursaspor yönetiminden iddialara cevap Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetimi, son günlerde yönetimle ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi. Ali Ay, kimseden korkmadıklarını, vicdanen rahat olduklarını söyledi.
8.11.2018 Futbol
Ali Ay: "Bu sene çok önemli"
Ali Ay: "Bu sene çok önemli" Bursaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ederken başkan Ali Ay, 5 senelik bir projelerinin olduğunu belirtti. Kupada elenmelerini hayal kırıklığı olarak niteleyen başkan Ay, ayrıca "Mali tablo açısından Mayıs'ı görmemiz halinde çok güzel şeyler olacak. Bu sene çok önemli" dedi.
1.11.2018 Futbol
Bursaspor'dan sponsorluk anlaşması!
Bursaspor'dan sponsorluk anlaşması! Bursaspor, Orka Holding D'S DAMAT markasıyla giyim sponsorluğu anlaşması imzaladı.
24.10.2018 Futbol
Ali Ay: "Galibiyeti kaçırdığımız için üzüldüm"
Ali Ay: "Galibiyeti kaçırdığımız için üzüldüm" Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray karşısında galibiyeti kaçırdıklarından dolayı üzüldüğünü söyledi.
19.10.2018 Futbol
Yusuf Erdoğan'ın sözleşmesi TL üzerinden yapılacak!
Yusuf Erdoğan'ın sözleşmesi TL üzerinden yapılacak! Yerli futbolcuların sözleşmelerinin Türk Lirası üzerinden yapılması kararname ile yürürlüğe girmişti. Sözleşmesi TL üzerinden revize edilen ilk oyuncu Bursasporlu Yusuf Erdoğan oldu.
11.10.2018 Futbol
Bursaspor, Ertuğrul Ersoy ile sözleşme uzattı!
Bursaspor, Ertuğrul Ersoy ile sözleşme uzattı! Bursaspor, genç kaptanı Ertuğrul Ersoy’un sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattı. 4 yıl öncesinde yeşil-beyazlılara ilk profesyonel imzayı attığında kaptanlığı hayal ettiğini dile getiren Ersoy, şimdiki hedefinin ise Avrupa’da oynamak olduğunu söyledi.
19.09.2018 Futbol
Ali Ay'dan Grosicki ve Harun Tekin açıklaması
Ali Ay'dan Grosicki ve Harun Tekin açıklaması Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulübün yeni transferlerini basına tanıttığı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki düzenlenen toplantıda Kamil Grosicki ve Harun Tekin konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kamil Grosicki ile yaşanan son süreci, "Açık ve net söyleyeyim, biraz ahlaksızlık yaptılar" şeklinde yorumlayan Başkan Ay, dün gece yaşananları anlattı.
1.09.2018 Futbol
Bursaspor yeni transferlerini tanıttı
Bursaspor yeni transferlerini tanıttı Bursaspor'un yeni transferleri, taraftarlara ve basına tanıtıldı.
30.08.2018 Futbol
Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 9. transfer
Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 9. transfer Yaz transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala Bursaspor kalecisi Harun Tekin’in Fenerbahçe’ye transferi konusunda prensip anlaşmasına varıldığının açıklamasının ardından milli kaleci, son 24 yılda Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan 9. futbolcu oldu.
30.08.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.