Mali Kongre

Mali Kongre

Son dakika mali kongre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mali kongre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mali kongre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mali Kongre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mali kongre gelişmeleri de dahil olmak üzere 877 mali kongre haberi bulunmuştur. Tüm mali kongre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de tüzük değişikliği kongresi yapılamadı!
Fenerbahçe'de tüzük değişikliği kongresi yapılamadı! Fenerbahçe Kulübünde mevcut tüzüğün bazı maddelerinin değişikliğine ilişkin olağanüstü genel kurul toplantısı, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı.
16.06.2019 Fenerbahçe
Bursaspor'un borcu açıklandı
Bursaspor'un borcu açıklandı Bursaspor Kulübü Bağımsız Denetleme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucu Bursaspor Kulübü'nün borcunun toplamda 491 milyon 631 bin 609 lira olduğu açıklandı.
23.03.2019 Futbol
Adnan Polat: G.Saray küçük bir kulüp olur ve satılır
Adnan Polat: G.Saray küçük bir kulüp olur ve satılır Galatasaray'da 31 Mart'ta yapılacak olan mali genel kurul öncesinde Adnan Polat'a iade-i itibar yapılması için imza kampanyası başlatıldı.
3.03.2018 Galatasaray
Galatasaray'da mali kongre tarihi belli oldu
Galatasaray'da mali kongre tarihi belli oldu Galatasaray'da yıllık olağan genel kurul toplantısı 24 Mart'ta, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 31 Mart'ta yapılacak.
23.02.2018 Galatasaray
Ünal Aysal'dan seçim açıklaması!
Ünal Aysal'dan seçim açıklaması! Galatasaray Eski Başkanı Ünal Aysal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekrar aday olmayacağını dile getiren Aysal: "Galatasaray battı deniyorsa benden öncekiler batırmıştır. Ki ben Galatasaray battı deyişlerine asla katılmam. Galatasaray batmış falan değildir" ifadelerini kullandı.
9.01.2018 Galatasaray
Hagi ve Popescu Türkiye'de!
Hagi ve Popescu Türkiye'de! Mayıs ayındaki son kongrede 54 milyon 576 bin TL bulunan Karşıyaka'da futbol şubesinin şirketleşmesi mali kongrede oylanacak. Bir Rus şirketinin futbol A.Ş.'yi emanet edeceği Hagi ve Popescu İzmir'e geldi.
13.11.2017 Spor Magazin
Özbek: 16 Takım: 18
Özbek: 16 Takım: 18 Avrupa bileti için Trabzon’un soluğunu ensesinde hisseden Galatasaray’da başkan Özbek, futbolculara “Kalan 6 maçta ilk yarıdaki gibi 16 puan alın” dedi. Selçuk ve Sneijder, takımla toplantı yaptı ve parola belli oldu: 18 puan!
1.05.2017 Galatasaray
"Galatasaray kulislerinde seçim konuşuluyor"
"Galatasaray kulislerinde seçim konuşuluyor" Galatasaray Kulübü Genel Kurul Üyesi Ali Fatinoğlu, 25 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek mali kongre öncesi sarı-kırmızılı kulüp içinde erken seçim ihtimalinin konuşulmaya başlandığını söyledi.
23.03.2017 Galatasaray
Arena artık Galatasaray'ın
Arena artık Galatasaray'ın Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın imzası ile Türk Telekom Arena'nın üst kullanım hakkını ve basketbol salonu inşaatı için gerekli izni aldı
21.03.2017 Galatasaray
"Önümüzdeki yılın takımını kurmak için Tudor'la görüşüyoruz"
"Önümüzdeki yılın takımını kurmak için Tudor'la görüşüyoruz" Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Gençlerbirliği'ni 3 - 2 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
11.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan Mehmet Topal için bomba açıklama!
Galatasaray'dan Mehmet Topal için bomba açıklama! Gökhan Gönül ile birlikte Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasında yer alan Mehmet Topal için sürpriz bir açıklama geldi.
24.09.2021 Galatasaray
Yıldırım Demirören resmen açıkladı!
Yıldırım Demirören resmen açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'nin mali kongresinde konuştu.
23.09.2021 Süper Lig
'Yönetimi ibra etmeyerek kulübün önünü açalım'
'Yönetimi ibra etmeyerek kulübün önünü açalım' Fenerbahçe’de olağan mali genel kurul, 5 Haziran Pazar günü yapılacak. Kongre öncesi dolaşıma sokulan bir mesaj ise kafaları karıştırdı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın borcu açıklandı! Beşiktaş Denetleme Kurulu, siyah-beyazlı kulübün toplam borcunu açıkladı.
14.05.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'ta mali kongre günü
Beşiktaş'ta mali kongre günü Beşiktaş Kulübünün 2015 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısı yarın yapılacak
13.05.2016 Beşiktaş
Riva projesi 500 milyon $ kazandıracak
Riva projesi 500 milyon $ kazandıracak Başkan Özbek'in bugün mali genel kurulda üyelere anlatacağı Riva projesinin detaylarına VATAN ulaştı.
18.03.2016 Galatasaray
Ünal Aysal Özbek'e yüklenecek
Ünal Aysal Özbek'e yüklenecek Eski başkan Ünal Aysal, mali kongreye hazırlanıyor
16.03.2016 Galatasaray
Bileklik satışında büyük skandal
Bileklik satışında büyük skandal Galatasaray'ın eski yöneticisi Doğan Sarıbeyoğlu, sarı-kırmızılı takımın bileklik kampanyasıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu
2.03.2016 Galatasaray
Özbek: Görünce şaşkınlık geçirdim
Özbek: Görünce şaşkınlık geçirdim Sonunda beklenen o zorlu süreç kapıya dayandı ve Galatasaray UEFA Kriterleri'nin ilk ciddi yaptırımı ile karşı karşıya.
22.01.2016 Galatasaray
Ali Dürüst'ten çarpıcı açıklamalar
Ali Dürüst'ten çarpıcı açıklamalar Eski Galatasaraylı yönetici Ali Dürüst'ün Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamalarda bulundu.
28.05.2015 Galatasaray
'Beşiktaş'ın borcu namusumuzdur'
'Beşiktaş'ın borcu namusumuzdur' Beşiktaş'ın 2014 yılı İdari ve Mali Kongresi'nde Ahmet Nur Çebi de konuşma yaptı.
24.05.2015 Beşiktaş
Kongrede olay çıktı! Polis müdahale etti
Kongrede olay çıktı! Polis müdahale etti Tokat’ın Turhal ilçesinde yaklaşık 80 bin üyesi olan Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 64...
20.05.2015 Yaşam
Beşiktaş büyük oynuyor
Beşiktaş büyük oynuyor Beşiktaş Yönetimi çeşitli kuruluşlarla da sponsorluk konusunda görüşmelerini sürdürüyor.
30.04.2015 Beşiktaş
Adı üstünde: 'Taşınmaz'
Adı üstünde: 'Taşınmaz' Beşiktaşlı yöneticiler, kulübün taşınmazlarının, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi’ni kuracak vakfa devredilmeyeceğinin garantisini verdi:
30.03.2015 Beşiktaş
Futbolculara senet verildi!
Futbolculara senet verildi! Galatasaray'da yüksek maaşlı oyunculara senet çözümü...
26.03.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mali Kongre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mali kongre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.